Bosman Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Faran w milczeniu wysłuchał wypowiedzi Burnetta. - A więc to już za tydzień. Cholera - Mruknął pod nosem i zacisnął dłonie w pięści. Nie lubił pełni. Wtedy, podczas zmiany tracił nad sobą kontrolę. To było dla niego najgorsze. Sama myśl o tym doprowadzała go do wrzenia, że nie może się kontrolować. - Trzeba będzie uważać - Powiedział cicho do siebie po czym poszukał wzrokiem Alysse. Uśmiechnął się do niej jednak nie był to ten sam uśmiech co zawsze. Było w nim coś ukryte. Jakby troska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Angus wziął królika i włożył do klatki, potem razem z Nicole poszedł do jadali. Wysłuchał słów tego kolesiaa. - To co teraz? - zapytał Nicole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Fenrir westchnął i wyszedł z sali. Ruszył do pokoju. Gdy tam dotarł, usiadł na łóżku i zapalił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 - Meh, jakby to jakąś różnicę robiło. - mruknęła Nicole na słowa Burnetta. - Hmmm... W sumie to możemy się przejść albo coś. - odparła do Angusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 (edytowany) - Wolę trzymać się z dala od wilkołaków, normalnie chcą mnie rozszarpać, ale przy pełni chcą mnie rozszarpać i zjeść. - zażartował, podał Nicole rękę żeby pomóc jej wstać. - To gdzie idziemy? - zapytał. Edytowano Maj 23, 2015 przez Mephisto The Lone Wanderer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 "Ahhhh... Te wilkołaki. No nic. Idę do lasu." Elf wstał i po woli ruszył w kierunku koron drzew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Dziewczyna, nie bardzo wiedząc co ma ze sobą zrobić, po prostu wyszła z jadalni. Zauważyła dziewczynę i chłopaka. "W sumie i tak będziemy musieli się poznać" pomyślała i podbiegła do nieznajomych: -Hej. Jestem Marie. Miło was poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Nicole chwyciła rękę Angusa i wstała. - Gdziekolwiek możemy po prostu się przejść. - powiedziała wzruszając ramionami i spojrzała na Marie. - Jestem Nicole, miło mi cię poznać. - odparła i uśmiechnęła się do niej lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 -Mi również-powiedziała Marie- W sumie to przepraszam was, że tak zaczepiam znikąd. Idziecie gdzieś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 - Tak tylko się przejść, wolę się nie pałętać po szkole gdy jest pobliże pełni. - powiedział. - Tak w ogóle Angus jestem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 23, 2015 Autor Share Napisano Maj 23, 2015 ((Szczerze, to wilkołaki nie chcą zostawać w szkole gdy zbliża się pełnia. Wolą być w lesie.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Fenrir cicho westchnął.- I znowu pełnia. Jak mi odbije to sobie nie daruję.- mruknął wchodząc do lasu z zapalonym papierose. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Nicole rozejrzała się. - Tylko tak się przejść chcieliśmy. Chcesz pochodzić z nami, Marie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Po chwili chłopak sobie coś przypomniał. Ruszył do domku i wziął z ziemi worek treningowy. Ruszył do lasu. Zawiesił go na drzewie i zaczął w niego walić.- Trening uspokaja.- zaczął szeptać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Czerwiec 1, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Późny wieczór pięć dni później. Wszyscy uczniowie prócz wilkołaków zebrali się na dziedzińcu, by odprawić rytuał wampirów. Wszyscy stali w kole. Do dzbana została wlana krew, każdy uczeń musiał wypić łyk czy dwa. Oznaczało to szacunek wobec tej rasy. - Nie krytykujemy tego, to dla nas coś normalnego - Burnett starał się nie zabrzmieć groźnie, ale mu nie wyszło. Pierwsza dzban do dostała Nicole. Alysse była przerażona, lecz starała się ze wszystkich sił tego nie okazywać. Picie krwi? Straszne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Nicole wzięła dzban do ręki. Zachowywała się zupełnie normalnie, jak gdyby nigdy nic, była wobec tego zupełnie obojętna. Nie przerażało ją to ani trochę. Wzięła dwa łyki i z poważną miną jak wcześniej usiadła na ziemi bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Jako iż Angus stał obok Nicole, gdy ta wypiła krew bez żadnej reakcji, nie odebrał tego jako jakiś tam wyraz szacunku czy coś, w ogóle uważał to za głupotę, to że on pije krew nie znaczy że wszyscy też muszą bo focha strzeli. Szczerze to go to niezbyt obchodziło. Gdy dziewczyna usiadła, przykucnął. - I co powiesz? - zapytał ją cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Nicole zastanowiła się krótką chwilę. - Hmmm... Może być, ale nie powala. - zaśmiała się cicho i uśmiechnęła się dość specyficznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Fenrir patrzył z daleka na dziwny rytułał.- To nie ma sensu.- stwierdził i wszedł między drzewa. Po chwili zniknął w mroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 - Nie wiem co to za gatunek krwi ale wiesz, jak pijesz ją całe życie to potem masz dość. Chciałbym spróbować ciastek. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 - Ciastek? - zapytała z lekkim zdziwieniem ale uśmiechnęła się pod nosem. Wyciągnęła z torby nieduże pudełko na ciastka i otworzyła je. Podała je Angusowi. - Chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 - Nie dzięki, dla mnie to wszystko smakuje paskudnie, tylko krew ma smak... I właśnie to jest największy minus bycia wampirem, mogę pić tylko krew, cała reszta smakuje jak tektura. - westchnął. - Ale i tak miło że proponujesz. - dodał i uśmiechnął się do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Nicole popatrzyła na Angusa przekręcając głowę na bok. - Serio? - zapytała. - Szkoda... - mruknęła, ale po chwili uśmiechnęła się i pogłaskała go lekko po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Chłopak uśmiechnął się do Nicole. Po chwili przekręcił głowę w kierunku lasu. Wyglądał jakby szukał czegoś wzrokiem. - Tam coś chyba... - mruknął wytężając wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 - Co takiego? Chcesz iść sprawdzić? - zapytała Nicole patrząc na chłopaka po chwili również popatrzyła na las. - Ja tam nic nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts