Pawlex Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 - Nieosiągalna? - Zapytał śmiejąc się - Jeżeli nie możesz czegoś osiągnąć w grzeczny sposób to używasz siły. Tak mówi prawo dżungli świerzutki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 -Ha. Brzmi tak prosto. - Bradley zaśmiał się głośno - A jednak jest trudniejsze niż myślisz. Może jestem szurnięty i zblazowany, ale jakoś gwałcenie dyrektorki mojej szkoły mi nie leży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Nicole przyglądała się Angusowi. Wyglądał na miłego chłopaka tak właściwie. Zaczęła się zastanawiać czy będzie mogła mu zaufać w razie czego. W końcu mógłby być jej przyjacielem... "Ale... W sumie to kto by tam chciał się ze mną przyjaźnić." - pomyślała. Kiedyś, fakt, miała wielu przyjaciół ale ich straciła. No cóż, trudno, to już przeszłość. Skupmy się na tym co tu i teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Gdy weszli do domku Angus spojrzał na dziewczynę a potem się rozejrzał. - Cicero nie śpi więc jest okazja żebyś mogła się z nim pobawić, przynieść go czy wolisz pójść i sama go z klatki wyjąć? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 - Sama go wyjmę. - powiedziała z uśmiechem. - Tylko potrzymaj Breaka. - powiedziała. Zdjęła liska z ramienia i podała go Angusowi. Po chwili podeszła do klatki, otworzyła ją i ostrożnie wyciągnęła króliczka z klatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Królik wydawał się być spokojny. Był to brązowy królik z oklapniętymi uszami i czarnymi oczami wyglądającymi jak paciorki. Angus z kolei wziął lisa na ręce. Zaczął mu się przyglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Dziewczyna zaczęła głaskać królika przyglądając mu się uważnie. Przytuliła go delikatnie. - Heheh słodziutki taki. - zaśmiała się. Lisek popatrzył na Angusa i zaczął pacać go łapką po twarzy. Raczej nie miał konkretnego powodu, ale tak jakoś się zachowywał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 - Takie pytanie, co oznacza że on mnie paca po twarzy? - zapytał Angus patrząc na lisa. Po chwili zaczął drapać go za uchem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 - Emmm nie mam pojęcia tak szczerze. - zaśmiała się siadając na jednym z łóżek. - Czasem tak chyba po prostu ma. Lis zaczął machać ogonkiem gdy chłopak drapał go za uchem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 - Ale uroczy jest. - powiedział na co królik spojrzał na chłopaka zazdrosnym spojrzeniem. Po chwili Angus usiadł obok Nicole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 - Break to mój najlepszy przyjaciel. - powiedziała z uśmiechem. "I w sumie to mój jedyny przyjaciel..." - dokończyła sobie w myślach ale i tak się szczerze uśmiechała. Wciąż głaskała króliczka i przyglądała mu się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 - Jeśli mam być szczery Cicero to mój jedyny przyjaciel. - powiedział drapiąc lisa za uchem i przyglądając się mu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Faran popatrzył najpierw na dziewczynę a potem przed siebie. - A co ja ci mogę ciekawego powiedzieć? - Zastanawiał się przez chwilę. - Cóż Niewiele. Jesteśmy silniejsi od zwykłego człowieka, mamy lepsze zmysły niż oni. A w czasie pełni tracimy nad sobą panowanie i zmieniamy się w wielkie wilki. Oj nie jest wtedy wesoło - Powiedział z lekkim uśmiechem, jakby sobie coś przypomniał. - Dodatkowo niezbyt lubimy się w pij... znaczy wampirami - Dodał pośpiesznie. Następnie odwrócił się do dziewczyny z lekkim uśmiechem - Czy coś jeszcze cię interesuje? - Zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 21, 2015 Autor Share Napisano Maj 21, 2015 - Sama nie wiem... chyba już nic - stwierdziła z uśmiechem. Przeciągnęła się leniwie. - A ty masz do mnie jakieś pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Faran popatrzył na dziewczynę. - Wiesz w sumie tak. Mianowicie, kiedy znalazłaś to miejsce? Jest wspaniałe. I może takie trochę dziwne pytanie. Jesteś człowiekiem? Bo nie umiałem nic odczytać - Powiedział niepewnie patrząc na dziewczynę. Nie był przekonany czy dobrze robi zadając takie pytanie ale jego ciekawość przeważyła. Wpatrywał się w dziewczynę czekając na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 21, 2015 Autor Share Napisano Maj 21, 2015 - Mama wysłała mnie tu bo nie dawała sobie ze mną rady - uśmiechnęła się. - Sama nie wiedziałam nic o istotach nadnaturalnych, a tu Holiday oświadcza że jestem jedną z nich. Co do twojego pytania to nie wiem czym jestem. Naprawdę. - mruknęła bawiąc się palcami. - Jak to mowi nasza dyrektorka, zmienia mi się wzór i jestem wielką niewiadomą - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 - Serio? - zapytała patrząc na chłopaka przekręcając głowę na bok. - Czemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 - Oh zatem ktoś tu jest wyjątkowy - zaśmiał się chłopak patrząc przed siebie. Oparł się rękami za sobą. - Mam do ciebie jeszcze jedno pytanie. Nie boisz się? - Spojrzał na nią. - Nie boisz się tych wszystkich wilkołaków, wampirów i całej reszty towarzystwa, które nie jest... ludzkie? - Szukał na twarzy dziewczyny jakieś reakcji na jego pytanie. Spodziewał się czegoś w rodzaju potwierdzenia swoich słów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 - A powiedz mi, co wiesz o wampirach poza tym że jesteśmy mordercami pijącymi ludzką krew? - zapytał patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 21, 2015 Autor Share Napisano Maj 21, 2015 Dziewczyna zastanowiła się przez chwilę. - Przez 15 lat mieszkałam wśród ludzi. Po swoich 15 urodzinach zaczęłam widzieć duchy, a konkretniej ducha jakiegoś mężczyzny. Było to przerażające, serio. - powiedziała. - Wszystko jest dla mnie nowe i ciągle się jeszcze boję, ale jest lepiej. Kwestia przyzwyczajenia, tak sądzę - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Wilkołak popatrzył na dziewczynę. - Tak jak myślałem - Powiedział bardziej do siebie niż do niej. - Cóż może i masz racje. A więc kolejne pytanie. Jest coś czego się boisz lub coś co sprawia, że czujesz się niepewnie? - Zapytał - Bo u mnie jest to głupia rzecz. Mianowicie ogrodowe spryskiwacze do trawników. Przyprawiają mnie o dreszcze - Powiedział po czym zaczął się śmiać. Widać było, że mówienie o tym nie było dla niego czymś trudnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 21, 2015 Autor Share Napisano Maj 21, 2015 - Czuję się niepewnie... hmm... - mruknęła patrząc w las. - Chyba to, że nie kontroluję swoich mocy, że tak to ujmę. W jednej chwili mogę być wampirem, a w następnej elfem. Tu nie ma logiki! - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Faran spojrzał na nią wyraźnie zaciekawiony. - Nie kontrolujesz? To na jakiej zasadzie działają twoje moce? Po prostu nagle stajesz się kimś innym? - Zapytał. Był ciekaw czy dziewczyna jest wstanie mu to jakoś wyjaśnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 21, 2015 Autor Share Napisano Maj 21, 2015 - Eh... trudno to wyjaśnić... zresztą i tak mało wiem... - mruknęła. - Holiday mowi, że w sytuacji gdy muszę być tym czy tym zmienia mi się wzór. Dajmy taki przykład. W zeszłym roku Eleonora, ta wilkołaczka, o mało nie wpadła w sidła Mario, pamiętasz? Zachipnotyzował ją jakoś, a ja to widziałam z daleka. Nie zdążyłabym dobiec, ale mimo wszystko pobiegłam. I nagle poczułam, jak biegnę normalnie z prędkością światła! Zdążyłam ją odciągnąć, ale Mario uciekł. Potem Holiday powiedziała, że podczas biegu wzór zmienił mi się z ludzkiego na wampirzy. - skończyła. - Więc mniej więcej tak to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 - Aaa bo tak. Ludzie na ogół biorą ich za morderców i wilkołaki ich nie lubią i w ogóle... Ale w sumie to ja tam do tego nic nie mam. - powiedziała wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts