Cassidy Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 (edytowany) Elinor Uśmiechnęła się do Simona. - Chyba się nie znamy. Elinor jestem - podała dłoń chłopakowi. Spojrzała później ironicznie na Serene. - Ano te kły to od Halloween ci zostały. Dzieci bawiące się w Vampiry to żenada. A to nie jest pies. Jest wilkiem jakbyś nie zauważyła..- podrapała futrzaka za uchem. Edytowano Lipiec 26, 2015 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 -Simon- powiedział chłopak , uścisnął Elinor swoją chudą ręką i uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 - Wilkołakiem - pomyślał i posłał wilczy uśmiech Serenie, po czym zorientował się że Elinor drapie go za uchem odsunął lekko głowę - O jeny, co ją bym jej powiedział gdyby odkryła że jestem wilkiem - gdyby był w formie człowieka byłby cały zarumieniony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 (edytowany) Elinor Uśmiechnęła się do wilczka. - Świetny zwierzak. Chyba cię przygarnę... - Powiedziała do futrzaka głaszcząc go.- A właściwie co wam przyszło do głowy by łazić wieczorem po lesie? - Zapytała Simona, Ritsu i Sereny. Edytowano Lipiec 26, 2015 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 - Już już! Zaraz wszystko będzie gotowe, daj mi chwileczkę. - powiedziała po czym zabrała sie za gotowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Add spojrzał jeszcze na dziewczynę. - Pomóc z czymś? - zapytał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 - Nieeee nie trzeba. - powiedziała z uśmiechem. - Dam sobie radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 - Cóż, skoro tak mówisz. - powiedział i usiadł na krześle, wrócił do przyglądania się dziewczynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Emily podczas gotowania zerknęła na chwile na Add'a kątem oka. - Czemu mi się tak przyglądasz? - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 - A nic po prostu ładna jesteś. - powiedział zamyślony, w zasadzie to brzmiał dość nieobecnie. Po chwili zrozumiał co powiedział. - Eee... czekaj, co? Co ja powiedziałem? - zapytał. ((Nie chodzi o to że on się zakochał tylko się zamyślił nad tą całą aferą z nieludźmi to podświadomie odpowiada.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Emily lekko się zaczerwieniła ale po chwili zrozumiała ze chłopak wcale nie miał zamiaru tego mówić. - W porządku. - powiedziała spokojnie. - Wiem przecież że nie jestem ładna ani nic więc się nie martw. Wiem że nawet nie chciałeś tego mówić więc w porządku~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 - Nie chciałem tego mówić nie temu że tak nie uważam, ładna jesteś. Albo ja lubię rudzielców. Albo oba. - powiedział patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - Czyli ze ci się podobam? - zapytała spokojnie obracając lekko głowę w stronę Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - No, nawet jeśi cię nie znam, to i tak całkiem cię lubie, no i uważam cię za ładną. Jeśli taka jest twoja definicja podobania się to tak. - powiedział wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Dziewczyna zarumieniła się i odwróciła głowę. Nic nie powiedziała tylko wróciła do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Add nie wiedział o co chodziło Emily, no ale trudno. Po chwili spojrzał na swoje ręce. Rany wciąż tam były, nie zniknęły, co nie jest niczym dziwnym w sumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 (Ach te dzikie romanse wszędzie ) Sonny uznał, że wystarczy mu tego moczenia się na dziś. Co prawda z chęcią siedziałby tak i do rana, ale biorąc pod uwagę fakt, że gdzieś w oddali słychać było plączących się ludzi, wolał nie ryzykować. A że teraz w pobliżu nikogo nie było to tym bardziej. Wypełznął więc sobie na brzeg, obok swojej torby i zaczął starannie się wycierać swoim zapasem ręczników. Trochę to trwało, ale w końcu zamiast ogona znów miał swoje chude nóżki. Teraz zastanawiało go to, czy pójść sprawdzić, cóż to za grupka ludzi się tam zebrała, czy sobie darować i iść do domu, najzwyczajniej w świecie. Ale ciekawość była silna. Ruszył więc mniej więcej w stronę skąd słyszał te szmery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Po krótkiej chwili wszystko było gotowe. Emily postawiła przed Add'em talerz pełen spaghetti i widelec oraz obok talerz i widelec dla siebie. Usiadła obok niego i uśmiechnęła się. - Smacznego~ - powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 ((Dlaczego jeśli ktoś uzna że ktoś jest ładny to od razu romans?)) - Nawzajem. - powiedział po chwili zaczął jeść. - Hm... zdecydowanie lepsze niż tę które zdarzało mi się jadać na ogół. Smaczne bardzo.- stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Emily zaczęła jeść. - Cieszę cię ze ci smakuje. - powiedziała z uśmiechem, na chwilę wstała wyciągnęła sok i nalała go do dwóch szklanek. Usiadła przy stole i i podała jeden napój Add'owi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - Dziękuje. - powiedział do dziewczyny. Napił się soku i wrócił do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 27, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2015 Szybko jakaś wymówka, szybko! -Ja tu przyszłam pobiegać, ale wystraszył mnie wilk, potem wszyscy przyszli no i...-dziewczyna wolała nie wspominać o pożarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Elinor wysłuchała Ritsu. - Biegać o tej porze? Dobra... A kto podpalił drzewo? - Zapytała patrząc na spalone drzewo obok. - To musiał być ktoś z was, bo nikogo więcej tu nie widzę. No i ktoś wywołał wilka z lasu.- mówiła uśmiechając się i głaszcząc wilka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Powiem tak. Nie wiem czemu mam takie kły. Po drugie wiem że to jest wilk. Lubie je. Po trzecie poszłam się przejść.- powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - Nie rżnij głupa... i skoro lubisz to nie drażnij. - odpowiedziała zdenerwowana na dziewczynę. - Tsa... nagle wszyscy wybrali się wieczorem na wycieczkę. W sumie czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts