Scarlet Witch Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - Nie mogłem zasnąć w nocy, więc wybrałem się na spacer. Słyszałem jakieś kroki, wilka i w końcu... - Simon przerwał, przecież nie chciał mówić, że się zgubił - ... i w sumie to wszystko - powiedział, po czym poprawił włosy, położył się na trawie i włożył ręce pod głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - Czyli wycieczka do lasu... Mogliście chociaż nie podpalać drzewa... - mówiła głaszcząc wilka po plecach. - Lepiej będzie jak wrócicie do domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Ta, gdyby to było takie łatwe to bym wrócił - pomyślał Simon. - Może to nikt z nas podpalił to drzewo. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - Zgubiłeś się ? - zaśmiała się cicho Elinor. - Znam ten las tak dobrze jak mieszkające tu zwierzęta. Codziennie tędy chodzę. Gdy jednak będziesz chciał by cię odprowadzić to powiedz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Ryder usłyszał czyjeś kroki wstał, odwrócił się i zaskomlał cicho próbując poinformować przyjaciół że ktoś nadchodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Elinor siedziała nadal na ziemi. - Nie martw się wilczuś, to pewnie ten koleś, którego widziałam po drodze w stawie... niektórzy spacerują, a inni wolą się kąpać. - wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - Ja? Zgubiłem? Nie śmieszne. Aż tak nieporadny nie jestem - powiedział chłopa i dodał w myślach- ... chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - Tak czy siak, gdybyś potrzebował pomocy to mieszkam niedaleko , jedyny domek w lesie. - uśmiechnęła się - ale rozumiem, że jesteś twardzielem i sam trafisz...W takim razie może powinniście już iść, zbliża się noc... A nie chcecie tu chyba błądzić w nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Ktoś szedł w ich stronę a Ryder nie miał jak ich ostrzec.W związku z tym wbiegł w krzaki w poszukiwaniu osoby która się zbliża.W końcu jak wyglądałaby grupa w środku lasu składająca się z chłopaka trzech dziewczyn i wilka XD (( MARIHUAEN!!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Simon nie wiedział co ma powiedzieć. Nadal nie chciał przyznawać się do zgubienia drogi, a przynajmniej w tak szerokim gronie. Mógłby spróbować jakoś je zwęzić. Wydawało się, że Elinor najlepiej potrafiłaby mu wskazać drogę. Warto było spróbować. - No dobrze, a co z tobą? Rozumiem, że tu mieszkasz, ale w lesie.. w nocy zawsze jest niebezpiecznie. Może Cię odprowadzić? - zaproponował, udając, że choć trochę wie co robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Chłopak ujrzał wilka. Zatrzymał się, grzebiąc w kieszeni. Ach te rzeczy jak gaz pieprzowy na zwierzęta. Cóż, nie żeby miał zamiar to stosować, ale na wszelki wypadek wolał mieć coś do swojej obrony. - Nie radziłbym ci mnie atakować - mruknął w stronę zwierzyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Słysząc groźbę, Ryder cofnął się o kilka kroków a potem odwrócił i wbiegł w krzaki z których wyszedł - hmm... To chyba nie był ktoś niebezpieczny - pomyślał po czym wrócił na miejsce obok Elinor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Elinor usłyszała pytanie Simona. - Odprowadzić? Mój domek jest niedaleko, ale jeśli chcesz to nie mam nic przeciwko - Uśmiechnęła się i zobaczyła jak wilk siada obok niej - wróciłeś z zwiadów futrzaku? -pytała głaszcząc go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - To możemy iść... najlepiej od razu - powiedział i podniósł się z pozycji leżącej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Elinor odwróciła się w stronę domu i poszła z chłopakiem w tamtą stronę. - Wilczek idziesz z nami? - zapytała futrzaka odwracając się po czym spojrzała na Simona - Jesteś pewien, że trafisz później do swojego domu? Las z każdej strony wygląda tak samo, chociaż...-wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 27, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2015 Ritsu westchnęła i również wróciła do domu. Nic tu po niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Gdy Emily i Add zjedli dziewczyna wzięła talerze i zaniosła je do zlewu. Zaczęła zmywać. - Ja już będę się zbierać i w ogóle. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - Ej, no ale czemu mi jeszcze zmywasz? Przecież sam to mogę zrobić. - powiedział wstając i patrząc na dziewczynę. - I faktycznie jest już dość późno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - Przecież wcześniej kazałeś mi posprzątać jeśli będę gotować więc to robię. - powiedziała patrząc na Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - No w sumie... - stwierdził po namyśle. - Ale chyba trochę przesadziłem, myślałem że będzie większy burdel i w ogóle. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - Trudno. Skoro już zaczęłam to skończę. - mruknęła nie przerywając pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 - Ech... no dobra. - powiedział patrząc na dziewczynę, zastanowił się przez chwilę. - Daleko stąd mieszkasz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Serena ruszyła w drogę powrotną do domu. Weszła do środka, umyła się, położyła i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 - Tak, pewnie - powiedział Simon, jednak gdy dotarli pod dom Elinor zaczął mówić zupełnie inaczej - słuchaj, Elinor... - zaczął niepewnie - gdybyś mogła nie mówić nikomu.... zgubiłem się. A ty znasz ten las najlepiej. Potrafiłabyś mi powiedzieć, którędy dojdę do szkoły? Stamtąd już trafię. A jeśli wiesz, którą drogą trafię na ulicę miodową to już w ogóle byłoby super... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 - Nawet nie w sumie, a co? - zapytała. - Masz zamiar mnie odprowadzić czy coś? - zapytała śmiejąc się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts