Cassidy Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 Elinor chwyciła jakąś małą torebeczkę ;u; w której miała portfel i telefon ((nie wiem po co ta minka ;u;)) i wyszli z domu powoli kierując się w stronę kina. - A co byś chciał o mnie wiedzieć? - Zapytała uśmiechnięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 - Wtedy co Halloween. - powiedziała wzruszając ramionami. - Skąd wziąłeś pieska? - zapytała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 - Ktoś go zostawił zamkniętego w pudełku przy śmietniku. - powiedział Add patrząc na psa. Pogłaskał go po chwili. - Ech... co ja z tym pchlarzem zrobię. - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 Emi zaśmiał się. - Będziesz się musiał od dziś nim opiekować. - powiedziała z uśmiechem głaskając pieska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 - Ech... nie wiem... nazwę go Lacki. To chyba dobre imię. - stwierdził po chwili namysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 - Ładnie. - zaśmiała się. - Pomogę ci się nim opiekować, okej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 - Okej. Ale wpierw, trzeba go nakarmić. To ten, zrób na drugie danie kurczaka z ryżem, takiego w panierce, to trochę mu tego oddamy bo pewnie jest głodny. - powiedział Law. - A na razie... - zajrzał do lodówki. Po chwili jednak oświeciło go. - Nie zdążyłem zjeść całego jedzenia w szkole, tego którego mi przygotowałaś, oddam mu tę resztkę. - powiedział, poszedł do plecaka i wyciągnął bento. Potem dał to co tam zostało do miski psa i podsunął mu ją, po chwili zwierzak, nieufnie, ale zaczął jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 ((Sorka za skapę, mam mobilne wifi i musiałam naładować router ;_; )) Lottie spojrzała obojętnym wzrokiem na dziewczynę, na którą wpadła. Mimo spojrzenia, który z pozoru odpychał miała delikatny, życzliwy uśmieszek. Po kilku sekundach odpowiedziała wesoło. - Hejooo! Ta, jestem nowa, Nie mogłam wczoraj przyjść z powodu problemów rodzinnych, hehe... - odrzeka zawstydzając się trochę tym, co sama mówi. - A tak w ogóle jestem Charlotte, miło mi poznaaać! - krzyknęła wesoło ściskając lekko dłoń dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Emily pogłaskała pieska po głowie. - Słodziutki jest~ - powiedziała wesoło, po czym podniosła się i wzięła za gotowanie. - A właśnie, smakowało ci śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - Dobre bardzo. Ale nie miałem czasu żeby całe zjeść. - powiedział Add patrząc na pieska. - Ech... co ja z nim zrobię... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 - Wszystko. Na przykład co lubisz, czego nie, co lubisz robić w wolnym czasie... te sprawy- powiedział Simon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 - To się cieszę bardzo. - powiedziała wesoło Emily. Zaczęła robić ryż z kurczakiem. - Będziesz musiał go bardzo kochać~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 - Ludzie są czasem podli. Wyrzucić takiego szczeniaka, do tego zamknąć go w pudełku. - westchnął i przykucnął przy psie, następnie dał mu powąchać swoją dłoń którą to psiak zaczął lizać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 - Cóż, w wolnym czasie rysuję lub opiekuje się zwierzętami z lasu - powiedziała uśmiechnięta. - Lubię rośliny, zwierzęta i ogólnie całą przyrodę. Nie cierpię 'lasek' które myślą, że pochwalą się kłami i dmuchną ci papierosem w twarz to są fajnie. ~ A ty? Co lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 - Ja w wolnym czasie głównie spotykam się ze znajomymi... a lubię mnóstwo rzeczy, nie wiem które mógłbym wymienić. W każdym razie nie lubię dokładnie tego co ty - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Eli uśmiechnęła się do niego. Po kilku minutach znaleźli się przed kinem. - Omg... - Elinor się zaczęła śmiać zakrywając twarz rękami. - Zapomniałam portfela, wracamy się? - zapytała śmiejąc się dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 - Smutne... - mruknęła Emily. - Ale właśnie dlatego będziesz musiał pokazać mu, że go kochasz~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 - nie jestem pewny czy jestem odpowiednią osobą do posiadania psa... - mruknął pod nosem wciąż dając lizać swoją dłoń psu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 - Jesteś, jesteś~ - powiedziała z uśmiechem. Po chwili zupa była gotowa. Emily położyła dwie miski z zupą pomidorową i sztućce na stole. Usiadła na jednym z krzeseł. - Chodź Add. Zupa już jest a drugie danie będzie za chwilę~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 - Już. - powiedział i wstał, usiadł na krześle. - to, smacznego. - powiedział po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 (edytowany) Ta. Cześć.- powiedziała.- Serena jestem.- przedstawiła się.- Ja idę do domu obiad zrobić. Chcesz iść ze mną?- zapytała. Edytowano Sierpień 4, 2015 przez Dean Ambrows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 (( jakby ktoś się o mnie martwił to żyję ale nie mam z kim i co pisać )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 [To dołącz do Sereny na obiad ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 - Jeżeli nie będzie Ci przeszkadzać, to nie ma problemu~! - odrzekła wesoło Charlotte - A tak przy okazji masz przeepięknee imię~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 - No co ty, zapłacę za ciebie. I nie martw się, to żaden problem. Pieniędzy akurat mi nie brakuje - powiedział Simon, ponieważ była to prawda i uśmiechnął się do Elinor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts