Cassidy Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Baldzio fajna (Bardzo fajna) i chyba jest Lordem tak jak ja Link do komentarza
Insomnia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Milutka osóbka :3 Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Lordem?Moja żona jest lordem i ja nic o tym nie wiem? D': Jest super fajna,razem z nią jesteś w klubie księżniczki Obamy,best waifu in de łord :3 Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza
Cassidy Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Lordem?Moja żona jest lordem i ja nic o tym nie wiem? D': Jest super fajna,razem z nią jesteś w klubie księżniczki Obamy,best waifu in de łord :3 Czemu żona? a masz ustawione że jesteś dziewczyną?... ok.. __ Nie kumam zbyt tej osóbki Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Jest moją waifu,bo tak.Widać nowa w internetach D': Jeżeli masz coś do związków Homoseksualnych to biada Ci,nie jestem homo jednak toleruje ich i walczę z nietolerancją D:< Ma ładnie zrobioną sygmę Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Ja mam coś do związków seksualnych, uważam że powinno się to powystrzelać. Dobra towarzyszka rozmów PW, nowy avatar, całkiem całkiem. Link do komentarza
Insomnia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Przystojny pomocnik Księżniczki! Link do komentarza
Cassidy Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Ja mam coś do związków seksualnych, uważam że powinno się to powystrzelać. Dobra towarzyszka rozmów PW, nowy avatar, całkiem całkiem. Jest moją waifu,bo tak.Widać nowa w internetach D': Jeżeli masz coś do związków Homoseksualnych to biada Ci,nie jestem homo jednak toleruje ich i walczę z nietolerancją D:< Ma ładnie zrobioną sygmę Nie nic nie mam ... :3 spoko.. sory.. zapomniałam bo jestem dziwna _____________ Jest cool! Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Cassidy Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Każdy ma takie samo prawo,on/ona nie wybierał/a swojej orientacji.Ty też nie wybrałeś sobie że smakuje Ci (powiedzmy) czekolada,po prostu tak jest i się to nie zmieni. Nie jest nietolerancyjna! + Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza
WilczeK Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Jest na forum, chyba od zawsze Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Jego komentarze w statusach, czasami przyprawiają mnie o atak śmiechu. Link do komentarza
Maisha Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Ma dziki awatar. Ogólnie jest dziki. (w pozytywnym sensie, oczywiście) Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Jest jedną z najfajniejszych osób które poznałam i mamy podobne zainteresowania....w rozkrajaniu ludzi Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Ma fajną sygnę, jej wypowiedzi na forum są zwykle sensowne. + P.S. Opiekuj się tam Czytoholiczką. ^^ Link do komentarza
Insomnia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Różowy który troszkę opuścił swój dział! Więcej aktywności przyjacielu! Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Robi bardzo ładne sygnatury,zrobiła COŚ w dziale Celestii swoich tematem i pewnie nie wie co Link do komentarza
Insomnia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Wspaniała osoba Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Reprezentuje Element Piękności wysoki poziom wypowiedzi na forum. Link do komentarza
Insomnia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Jest jak skorupka orzecha, najpierw odpychająca (spamem ) lecz po chwili jaśniejąca swym blaskiem. Link do komentarza
Eter Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Fajna Tia w sygnaturze. Sama ją "popełniłaś"? Link do komentarza
Maisha Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Emejzing awatar i sygnatura. Link do komentarza
Cassidy Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Fajna Chrysia.. wszędzie Link do komentarza
Recommended Posts