Skocz do zawartości

Tymczasowe /sb/

Siper

Recommended Posts

Dnia 12.10.2015 o 11:18, Garin napisał:

Masz od razu Erikę w uniformie Eiserne Jungfrau na wstępie:

Ładna. 

Arłuuuuuk-shwaaaaaan ^w^

Przy okazji, kiedy byłeś nieobecny, wystalkowałem cię na pejsbukach.

Nie jest to wielki problem, moje nazwisko nie jest objęte tajemnicą państwową. 

[loli z rolką papieru w łapie]

Wypraszam sobie. :hmpf: 

Dnia 12.10.2015 o 16:03, UsuńKonto napisał:

Cały rok będą was tam tak męczyć, czy na zimę możecie liczyć na jakąś taryfę ulgową?

Tam nas męczą przez pięć lat. Z semestru na semestr podnoszą poprzeczkę, więc chyba do samego końca będzie heheszkowo.

Ale w sumie jest coś takiego, że zależnie od temperatury możemy takie a takie ubrania nosić na poranne bieganie. Niemniej to tylko dotyczy tego codziennego biegania, a WF to nadal WF. Jeśli sobie ziomek zażyczy biegania w śniegu, to będziemy biegać. A zażyczyć sobie może bo to jakiś emerytowany pułkownik xD

Dnia 12.10.2015 o 16:28, Imesh napisał:

:sosna: :hug3:

@BRONIESiPEGASIS - u mnie za oknem jest grudzień/styczeń. W dodatku mi nowiutkie buty przemokły, bo oczywiście największe opady musiały być wtedy, kiedy wyszedłem z domu :derp5:

Dnia 12.10.2015 o 16:28, Sosna napisał:

u mnie na przykład cały dzień pada śnieg :v

Dnia 12.10.2015 o 16:30, Garin napisał:

Deszcz, a nie śnieg. :cyg:

U mnie też, zero śniegu :v

Dnia 12.10.2015 o 16:55, Avanidius napisał:

Tam nas męczą przez pięć lat. Z semestru na semestr podnoszą poprzeczkę, więc chyba do samego końca będzie heheszkowo.

Ale w sumie jest coś takiego, że zależnie od temperatury możemy takie a takie ubrania nosić na poranne bieganie. Niemniej to tylko dotyczy tego codziennego biegania, a WF to nadal WF. Jeśli sobie ziomek zażyczy biegania w śniegu, to będziemy biegać. A zażyczyć sobie może bo to jakiś emerytowany pułkownik xD

Jeśli to emerytowany pułkownik, to pewnie będziecie biegać po kartofle na zacier. :kappa:

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...