Camed Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Post Warmuni in funfickezgaduje że chodzi o funfika ale nie szprexham po jidysz Link do komentarza
War Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Wybierz mojego oceta!>>HERA<< 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Wybierz mojego oceta!>>HERA<<PRAISE THE OCET 2 Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 http://mlppolska.pl/topic/3019-whitemurk-tak-po-prostu/ add łajtmurk, plz albo chociaż Księżniczkę Destylację Link do komentarza
Cygnus Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 A ja napisiałem fanfik, proszę zobaczyć. O taki fajny. 1 Link do komentarza
Camed Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Ok, zaczynam:Ukryta zawartośćnice ocet lubie takie ale zbyt niewinny jest hehe Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 A ja napisiałem fanfik, proszę zobaczyć. O taki fajny. Czy to fanfic o Tomku? Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 W sumie zaraz zacznę się ogarniać na jutroNa dobry sen macie satelitę prosto z Watykanu 4 Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 (edytowany) @Soundtrack jesli chodzi o tagi to będzie [Adventure] [Grimdark], bohaterowie to głównie mane6 i bede potrzebował 2 ocetów, jak chcesz moge ci pierwszy rozdział wysłać xD Planuje około 50.000 słów więc spore rozmiary Ps postujcie ocety wasze wybiore sobie 2 jak chcecie tak mocnoWszystkie moje ocety są tylko i wyłącznie moje, a poza tym wolę kwas chlebowy Przygoda zawsze spoko, ale grimdark to już niebezpieczne rejony, trza wyrzucie mieć, umiejętnie balansować między mrokiem, przemocą a przyziemnością i normalnymi emocjami, bo inaczej wyjdzie Cupcakes, a Cupcakes to pszypał. Pisiont tysięcy słów przekłada się na jakieś pińcet stron A4, co przekłada się na naprawdę grubaśną książkę standardowego formatu. Jeśli starczy Ci samozaparcia i motywacji, żeby to ukończyć, to kolego, szacuneczek Ale z wszelkim czytaniem czegokolwiek to ja poczekam, aż się ukaże. Edytowano Wrzesień 27, 2015 przez Soundtrack Usunąłem powtórzenie. Jestem trzeźwy, przysięgam 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 W sumie zaraz zacznę się ogarniać na jutroNa dobry sen macie satelitę prosto z WatykanuW sumie... czasza jest, antenka też. 1 Link do komentarza
Cygnus Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Ps postujcie ocety wasze wybiore sobie 2 jak chcecie tak mocno:badass: 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Tylko jeden ostry sos jest dobry#pdk Link do komentarza
Camed Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Mam już 1000 słów a mam plan wydarzeń i jeden dzień pisania za sobą, szukania wyrazów bliskoznacznych itd xD Jutro wam wrzucę tu na sb bo teraz na tele sobie siedze a kąputerka nie chce mi się włączać Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 A JEDNAKKTOŚ ŚMIAŁ WE MNIE WĄTPIĆ?! 2 Link do komentarza
Camed Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 A JEDNAKKTOŚ ŚMIAŁ WE MNIE WĄTPIĆ?!A ja licków nie dostaje żalOpowiem wam pewną historię Link do komentarza
War Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 W dwa dni zrobiłem 2/3 tego co ty xD Teraz są wyścigi na lederbordsach o tytuł najdłuższego e-penisa? Przecież już wygrałem, odchodząc z forum z 23489724892 warnami 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 A JEDNAKKTOŚ ŚMIAŁ WE MNIE WĄTPIĆ?! Link do komentarza
Camed Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 >nikt nie chce mojej historii o byciu złym człowiekiem (ps bycie złym jest fajne) i warzywkach Nie to nie Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 (edytowany) WINCYJ ŚMIESZNYCH OBRAZKÓW I FILMIKÓWTutaj macie tańczącego mędrca na haju----------------------------------------HOLLYWOOD NADCHODZĘ333 = 0.5*666PSZYPADEG? Edytowano Wrzesień 27, 2015 przez Vanadiss the Glejt BO MNIE K...A STAĆ Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 A ja jestem sierota i usiłuję rozpisać sobie prawie wszystkie szczegóły fika: plan wydarzeń, wykorzystane motywy, ogólne cele fabularne, zmiany względem materiału źródłowego, próby załatania dzikich dziur fabularnych i śladów chamskiego retconu w oryginalnej historii, ważne notki o prowadzeniu historii...Najzabawniejsze jest to, że nawet jeśli napiszę (hehe nie), to i tak nikt tego nie przeczyta, bo to nie jest fanfik pucyków. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 A ja jestem sierota i usiłuję rozpisać sobie prawie wszystkie szczegóły fika: plan wydarzeń, wykorzystane motywy, ogólne cele fabularne, zmiany względem materiału źródłowego, próby załatania dzikich dziur fabularnych i śladów chamskiego retconu w oryginalnej historii, ważne notki o prowadzeniu historii...Najzabawniejsze jest to, że nawet jeśli napiszę (hehe nie), to i tak nikt tego nie przeczyta, bo to nie jest fanfik pucyków.Ej Yltun, jo właśnie wyszedłem z fanfikoświata i dużo chętniej przeczytałbym coś amatorskiego, ale BEZ kucyków. Jaki gatunek, czo to jest?Fantasy? Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Niektórzy wiedzą od małego@niektórzy nie wiedzą wcale 1 Link do komentarza
Camed Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 A ja jestem sierota i usiłuję rozpisać sobie prawie wszystkie szczegóły fika: plan wydarzeń, wykorzystane motywy, ogólne cele fabularne, zmiany względem materiału źródłowego, próby załatania dzikich dziur fabularnych i śladów chamskiego retconu w oryginalnej historii, ważne notki o prowadzeniu historii...Najzabawniejsze jest to, że nawet jeśli napiszę (hehe nie), to i tak nikt tego nie przeczyta, bo to nie jest fanfik pucyków.Dziwne jest to, że ogólnie nie cierpie humana, human fuj ble mieszam z kupą i ide w ścisłe kierunkiale pisać bardzo lubię i to jest właśnie tak dziwne xD Link do komentarza
War Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 A kto to się tak użala? :3 Link do komentarza
Recommended Posts