Imeshovy Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 @Niklas Link do komentarza
Silicius Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Idzie zima Dziś o 10:35 dostałem sms'a, że wysłali już paczke z moim tabletem, więc czekam i czekam....Ktoś zna jakiś dobry film z jimem carrey'em? oczywiście komedia... 1 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Ace Ventura; Kłamca, Kłamca; Maska 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 cze, Silikon. Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Śnieg sypie, deszcz pada, zimno, pizga i bajoro ;_;Zimne stópki Link do komentarza
Silicius Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Nie widziałem tylko "Kłamca, kłamca" zaraz zacznę ściągać szukać alternatywnych dróg obejrzenia tego dzieła Dzięki Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Masz od razu Erikę w uniformie Eiserne Jungfrau na wstępie:Ładna. Arłuuuuuk-shwaaaaaan ^w^Przy okazji, kiedy byłeś nieobecny, wystalkowałem cię na pejsbukach.Nie jest to wielki problem, moje nazwisko nie jest objęte tajemnicą państwową. [loli z rolką papieru w łapie]Wypraszam sobie. Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Łapcie zajebisty zespół, który niedawno zagościł w mojej wiosce Jeśli zauważycie, że grają (są z Krk, ale często grają w innych miastach), nie zastanawiajcie się, tylko idźcie na koncert! Link do komentarza
Dadudałe Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Cały rok będą was tam tak męczyć, czy na zimę możecie liczyć na jakąś taryfę ulgową?Tam nas męczą przez pięć lat. Z semestru na semestr podnoszą poprzeczkę, więc chyba do samego końca będzie heheszkowo.Ale w sumie jest coś takiego, że zależnie od temperatury możemy takie a takie ubrania nosić na poranne bieganie. Niemniej to tylko dotyczy tego codziennego biegania, a WF to nadal WF. Jeśli sobie ziomek zażyczy biegania w śniegu, to będziemy biegać. A zażyczyć sobie może bo to jakiś emerytowany pułkownik xD Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Eloszki, Avan.***http://prntscr.com/8qijw2 fajnie brzmi ten nagłówek ^^ Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 A tymczasem, polecam waszej uwadze, jak PO ora PO: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza
BiP Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 @BRONIESiPEGASIS - u mnie za oknem jest grudzień/styczeń. W dodatku mi nowiutkie buty przemokły, bo oczywiście największe opady musiały być wtedy, kiedy wyszedłem z domu u mnie na przykład cały dzień pada śnieg Deszcz, a nie śnieg. U mnie też, zero śniegu Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Tam nas męczą przez pięć lat. Z semestru na semestr podnoszą poprzeczkę, więc chyba do samego końca będzie heheszkowo.Ale w sumie jest coś takiego, że zależnie od temperatury możemy takie a takie ubrania nosić na poranne bieganie. Niemniej to tylko dotyczy tego codziennego biegania, a WF to nadal WF. Jeśli sobie ziomek zażyczy biegania w śniegu, to będziemy biegać. A zażyczyć sobie może bo to jakiś emerytowany pułkownik xDJeśli to emerytowany pułkownik, to pewnie będziecie biegać po kartofle na zacier. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 A tymczasem, polecam waszej uwadze, jak PO ora PO: ( ͡° ͜ʖ ͡°)Ukryta zawartośćto lotnisko jest tak potrzebne jak kilometrowa dziura w moście Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 I znowu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Arłuk pauka Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 A ty się utop, Sosna. Link do komentarza
BiP Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Mój Amerykański sąsiad, do mnie gadał przed chwilką, że "taka zimnica na dworze"... Kolo niech poczeka, aż zima nadejdzie Link do komentarza
Garin Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Nie jest to wielki problem, moje nazwisko nie jest objęte tajemnicą państwową. Czyli mogę cię dodać? i masz kolejną Erikę: Link do komentarza
War Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Czyli mogę cię dodać? i masz kolejną Erikę: Ukryta zawartośćGarnek ma już mokro na myśl, że będzie miał arłuka w znajomkach Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Czyli mogę cię dodać? Możesz, newfag-kun. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Arłuk Topauka Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 @Sosnahttp://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-ewa-kopacz-w-swinoujsciu-jestesmy-niezalezni-od-dostaw-gazu-,nId,1902719 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Wybory nadchodzą czas otwierać obiekty, które są przeznaczone do użytku za rok może dwa Link do komentarza
Eter Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Mój Amerykański sąsiad, do mnie gadał przed chwilką, że "taka zimnica na dworze"... Kolo niech poczeka, aż zima nadejdzie Jakim przegrywem trzeba być aby przyjechać z junajted stejtsów do Polski Link do komentarza
Recommended Posts