Garin Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Garnek, co tak ulegle? Bowiem mam trzeci dzień z rzędu zjebany i nie mogę się dogadać z pewną osobą. Won z kucykamiKath... ale weź nie trolluj i dokończ Bakemonogatari, a nie takie napoczęte zostawiłaś. :| Link do komentarza
War Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Bowiem mam trzeci dzień z rzędu zjebany i nie mogę się dogadać z pewną osobą.Boś zwykły mały przedmiot użytkowy. Co wy na to, żeby sprowadzić tu symfoniczno-techniczny death metal? Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Lepiej nie. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Co wy na to, żeby sprowadzić tu symfoniczno-techniczny death metal? ? Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Podbijam. Link do komentarza
War Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 ? Ukryta zawartośćKtoś mi to wysyłał. Jak ty to nazywasz symfonicznym, technicznym, czy death metalem, to rzeczy których ja słucham, pochodzą z najgłębszych czeluści szatańskich umysłów wypełnionych lawą, gwoździami, czarnymi dziurami i skondensowanym agonalnym lamentem torturowanych stworzeń w każdym wieku, każdej płci i każdego gatunku na ziemi. Vocaloidom mówimy nie. Jedynie Song for Great Satan było ciekawe z tego co słyszałem. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Proszę Arłoszku. Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Proszę Arłoszku.Ukryta zawartośćDziękuję. Utop się. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Ktoś mi to wysyłał. Jak ty to nazywasz symfonicznym, technicznym, czy death metalem, to rzeczy których ja słucham, pochodzą z najgłębszych czeluści szatańskich umysłów wypełnionych lawą, gwoździami, czarnymi dziurami i skondensowanym agonalnym lamentem torturowanych stworzeń w każdym wieku, każdej płci i każdego gatunku na ziemi. Nie wiem, strzeliłem w pierwszy lepszy utwór, który miałem na końcu języka. Ja głównie preferuję utwory okraszone w instrumenty smyczkowe i dęte, choć w tym drugim głównie z grupy aerofonów wargowych (czyt. flety). Proszę Arłoszku.Ukryta zawartośćNawet nie otwierałem, a już widziałem, że to będzie klasyg w postaci Hitu mongolskich dyskotek. Aczkolwiek podbijam. 2 Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Lol, hiński vocaloid. Link do komentarza
War Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Wkurwia mnie wokaloidzkie plumkanie. Głosy są ładne, ale nie umiejo śpiewać.Także podbijamhttps://www.youtube.com/watch?v=a3JSbOt7CLoJak klasyg to klasyg. Na tej podstawie zrobiono jeden z utworów w Doomie. A main theme brzmi jak Master of Puppets itd itd. Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 (edytowany) Edytowano Październik 14, 2015 przez Cygim Łabędziowitz 1 Link do komentarza
Garin Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 (edytowany) Ten uczuć, gdy studio Shaft wypuściło PV 31 marca tego roku, w którym zapowiedziało czwarty film z MSMM, choć tak naprawdę wiedziałeś, że to fake, ale masz nadzieje, że jednak nie. Edytowano Październik 14, 2015 przez Garin Link do komentarza
War Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 To uczucie, kiedy postać która wygląda tak bardzo ładnie, jest dodatkowo tak bardzo przyjemna w grze Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza
BiP Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Leci 3 część EQG na Teletoon + Link do komentarza
SnuJ Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 o chuj ale gnije XD Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Airlock! Wiem jak wyglądasz! Chodź na piwo!! Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Airlock! Wiem jak wyglądasz! Chodź na piwo!! inb4: utop się Link do komentarza
Recommended Posts