Sakadetsu Napisano Październik 30, 2012 Autor Share Napisano Październik 30, 2012 hmm może żeby było fajniej to każdy weżnie PO JEDNEJ bo dawno nie było tamu userów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 No to Spinę zgłasza się przeciw zombiakom wraz z Drizztem. Niech posmakują naszych mieczy! ROAAAAAr!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 W takim razie ja chciałbym by mój Hakumen sprawdził się w boju przeciw armii zombie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Z racji ograniczonych internetów, nie mam możliwości znalezienia sobie trzeciej postaci. Mały edit. Zgłaszam Jokera do armii zombiaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 To ja daje Frieze vs armia zombie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 zgłaszam się! KYO DO BOJU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 30, 2012 Autor Share Napisano Październik 30, 2012 Warmi każdy daje PO JEDNEJ więc możesz dać Duka albo jokera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 To ja też się zgłoszę! Do masakry zombie (w sensie one zmasakrują mnie). A walczyć w moim imieniu będzie : *fanfary* Samurai Jack! Jak ktoś będzie chciał pomóc w cięciu zombie jestem gotów go przyjąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Cóż, gratuluję Domine. Szacuneczek, ale nadziei na zwycięstwo bym sobie nie robił ;p. Co do eventu... Zgłaszam się do walki z mutantem. Niech czarny humor Deadpoola dosięgnie dziwoląga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Naruto, co powiesz na połączenie sił? Wyobraź sobie tych dwóch potężnych samurajów tnących zombiaków na potęgę! Co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Jestem naruto5785 i zatwierdzam ten team. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 30, 2012 Autor Share Napisano Październik 30, 2012 widzę że trochę się rozkręciło mam nadzieje że znajdą się jeszcze więcej osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Mm... miło byłoby wiedzieć, do których eventów zgłaszają się niektórzy z powyższych... mm... skład do walki z mutantem zawiera się póki co w jednej osobie? Może właśnie do niej się zgłoszę... do walki wystawię czerwony Model Z. Ot. aby się z Deadpool' em kolorystycznie zgrało. Cpt. America vs God Gundam Odnoszę wrażenie, że Gundam celowo nie korzystał ze speciali po to, aby choć raz uy ciosu ostatecznego przed końcem tej edycji walk wieczornych... trochę byłem zaskoczony, widząc, że nie zadaje aż tak wiele. Walka była dosyć skromna, ale przez ten jeden element godna zobaczenia... Sadzonka, mówiłeś coś o słabym Kapitanie...? Super Vegeta vs Thor 1. Runda Vegety. 2. Runda Thora. 3. Misz masz z efektem jaki wyszedł. Vegeta nieźle wyszedł... poza momentem, w którym Thor zwyczajnie sobie przeskoczył nad jego specialem... oraz kiedy to wywalił całą serię pocisków w powietrze, kiedy to Thor wracał jeszcze spod ziemi.. ee... spod ekranu. Itachi Uchicha vs Segalow Interesująca batalia... w sam raz na koniec edycji... choć nie powiem, chciałem jeszcze zobaczyć w tej ostatniej rundzie to i owo. Mm... polecam. Stosunkowo wyrównana i dynamiczna. + za intro Segalowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 31, 2012 Autor Share Napisano Październik 31, 2012 Guzik dołącza swoja Kule do 3 konkurencji więc mamy 3 jak nikt nie dojdzie to możecie liczyć na mojego Ragne XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Do boju jako czwarty zgłasza się Tienshinhan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Chcem Cygnusa i Saori anty zombie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Hm, a ja bym potrzebował jeszcze jednej osoby do mojej drużyny. Ghost Ridera oczywiście typuję do odpierania zombie, Iron Mana na razie wolę zostawić przy sobie, chciałbym za to, jeśli istnieje możliwość, dorzucić do moich herosów postać Poison Ivy, lub, jeśli jej nie ma dostępnej, Storm znaną z X-menów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Z chęcią się dołączę do tego przedsięwzięcia Nie jestem wybredny. Gdzie mnie przydziela tam będę walczył ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 31, 2012 Autor Share Napisano Październik 31, 2012 Dobra złe wieści part z zombiakami się rozwaliła więc zobaczycie jutro ale nie martwicie się ponieważ 4 wojowników światłą uratuje nas od armi zombie pokonując jego(mam nadzieje bo po składzie to nie jestem pewien..) wybaczcie za problemy jeszcze raz Edit to pierwszy part z zombiakami jest tylko jeden problem muzyka padła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 no to daje alucarda do armii zombiaków (może są bardziej drętwe od niego?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Frieza to jednak kawał gnoja. Wyglądało cały czas jakby nawalał w swojego towarzysza, zamiast zombie... moja krew! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 No cóż sądziłem, że inaczej to będzie wyglądać... Mimo wszystko jestem zadowolony z Hakumena. Bardzo mobilnie przemieszcza się po planszy w przeciwieństwie do Igniza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Zombie... Hm, przyznam, że spodziewałem się mniejszych trudności. Horda jaka nadeszła była najwyraźniej naprawdę głodna (nie pogardziła nawet płonącym szkieletem - to pewnie przez skoórzaną kurtkę...) i potrafiła przyssać się do bohaterów z przerażającą skutecznością. Choć może gdyby nie irytujący zwyczaj odwracania się plecami do nadchodzących nieumarłych w celu maltretowania ściany niektóre zespoły wyszłyby ze starcia w znacznie lepszym stylu... Wszystkich walk niestety nie mam czasu przeanalizować, więc skupię się jedynie na tej z udziałem mojego bohatera, pozostałe może podsumuję w późniejszym czasie. Połączenie lodu i ognia wyszło nad wyraz dobrze, Ghost Rider był nawet na tyle usatysfakcjonowany współpracą, że w 10:35 pozwolił sobie nawet na małego headbanga. Mój czempion był o tyle dobry, że jego ataki specjalne nieraz przejeżdżały przez znaczną rzeszę zombich, choć parę razy popisowo wręcz je zmarnował. Ciekawi mnie jednak jakim cudem od 11:15 mimo utraty całego paska energii biegał nadal energiczny jak młody bóg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 No cóż....Drizzt wogóle bił kogoś czy tylko machał mieczem? Wygląda na to że Joker odwalał za niego całą robotę podczas gdy ten dawał się ciamkać umarłym po plecach i siekał powietrze na części. Tak czy inaczej gdyby to O2 było tu wrogiem Drizzt byłby niepokonany xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 No to mamy ostatnie walki rundy 11 oto przed wami: Darth Evill vs BlackHayate- oraz Dashy vs DiscorsBass z tego że to ostatnia walka czekam tylko na decyzje Domine czy chce team czy solo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts