Lucas Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Gra z @Cheese Z mojej perspektywy: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Coś mi przerywa filmik w 59 sekundzie i stoi A co ciekawe, jak załączyłem go, pokazał mi, że trwa minutę, by po chwili przełączyć się na 5 minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Ok, zagraliśmy z Amolem dwa rankedy... Awans o prawie 200 punktów xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 9 godzin temu Niklas napisał: Ok, zagraliśmy z Amolem dwa rankedy... Awans o prawie 200 punktów xD To ja z Lucasem wczoraj mieliśmy dobrą passę. 3 rankedy wygrane pod rząd i pewnie ze 100p weszło. Ale mi potem lapek się wysypał, musiałem skończyć i musiałem go postawić na nogi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 51 minut temu Cheese napisał: Ale mi potem lapek się wysypał, musiałem skończyć i musiałem go postawić na nogi . Tobie padł laptop, a mi padła klawiatura, więc nie mogłem dalej grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Spoiler Co jak co, ale Amol mnie pięknie tutaj wyratował xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) @Niklas To powinno być zagranie meczu: Amol - Wybawca Szkoda tylko, że bez dźwięku z gry. Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Kupiłem Ołwerhajpa. @Niklas pogramy coś, c'nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) godzinę temu Lucas napisał: Szkoda tylko, że bez dźwięku z gry. Jakiś tam bug chyba Dunno, musiałbym sprawdzić w ustawieniach. EDIT: A jednak to już moja wina. Kilka dni temu przełączałem interfejs audio pod inne USB i OBS go nie zapamiętał Musiałem dać go na nowo, więc teraz już nowe nagrania powinny być ok. Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 godzinę temu GoForGold napisał: Kupiłem Ołwerhajpa. @Niklas pogramy coś, c'nie? O, jednak się skusiłeś To powodzenia! Spodobała Ci się już jakaś postać bardziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 2 godziny temu PervKapitan napisał: O, jednak się skusiłeś To powodzenia! Spodobała Ci się już jakaś postać bardziej? Junkrat, ale to już chyba wiesz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Grudzień 13, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2016 Coś dłużej poczekamy na ten świąteczny event, bo od 19:00 nic na razie nie ma. Przynajmniej wiemy, że 4 postacie dostaną świąteczne skórki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 G E N J I W S W E T E R K U O R R I T O 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 (edytowany) Święta w Overwatch już niedługo! 19-20 Tymczasem wieczorne wiadomości: Nowe wydarzenie świąteczne - Winter Wonderland Nowy tryb: Mei's Snow Fight Potwierdzone skórki dla Torbjorna, Mei, Lucio i Smugi: Spoiler I sporo nowych kwestii. (część nie działa, a Mei łamie czwartą ścianę) Edytowano Grudzień 13, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 według blizza ma to nastąpić między 19 a 20 więc zaraz powinien być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 9 minut temu Lucas napisał: I sporo nowych kwestii. Mi działają wszystkie ^^ Super są W ogóle co jakiś czas dodają chyba nowe kwestie bo co jakiś czas zaglądam na stronkę quotes to są nowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 14, 2016 Share Napisano Grudzień 14, 2016 (edytowany) Najlepsze świąteczne kosmetyki według mojej opinii: skórka: Winston emotka: Zaria poza: Łaska kwestia: Fara Spoiler zagranie: Symmetra A jak wynosi u Was? Edytowano Grudzień 14, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 14, 2016 Share Napisano Grudzień 14, 2016 http://sinloudly.tumblr.com/post/154461498468/okay-but-about-the-new-update-on-overwatch 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 14, 2016 Share Napisano Grudzień 14, 2016 (edytowany) Jak zabrać ekipę z forum o 23:30? Spoiler Nawet nie próbować: Edytowano Grudzień 14, 2016 przez MasterOfRainbows 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 15, 2016 Share Napisano Grudzień 15, 2016 @MasterOfRainbows O 23:30 większość Polaków śpi/idzie spać, więc nie dziw się, że tak mało chętnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 15, 2016 Share Napisano Grudzień 15, 2016 Oczekiwanie, że ktoś z foruma będzie grał o 23.30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 15, 2016 Share Napisano Grudzień 15, 2016 No ja często tam o tej gram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Terry Crews wstępuje w szeregi Blizzarda. Aktor komediowy znany choćby z Terminator, Niezniszczalni i Agenci bardzo specjalnie. Poprzednio na odpowiedź społeczność Overwatcha odpowiedział, że bardzo chciałby zagrać Doomfista. O ile to może nie okazać się prawdą, to na pewno będziemy mieć nowego, męskiego bohatera. Wcześniej same kobiety (Nie żebym miał coś przeciwko) https://overwatch.pl/news/szykuje-nam-sie-nowa-postac-terry-crews-siedzibie-blizzarda-doomfist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Doomfist? Hmmm byłbym w sumie za. Pewnie byłby to tank, acz chciałbym w sumie zobaczyć jaką broń by mu dali poza rękawicą, bo jakby nie patrzeć pewnie zrobili by go dużego i łatwego do trafienia, więc jakby miał samą rękawicę to zanim by cokolwiek nią zrobił to by padł od strzałów Wdowy, Hanzo, Any, Żołnierza, czy choćby Tracer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 W sumie jego popisówa z pierwszych Niezniszczalnych już jest jako ulti Świnioka, więc idk. Może by szybko biegał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się