Sowenia Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Pewnie przez to, że jest twarzą Overwatch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Albo, że feministki to też Brytyjki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Na pejsbuku już jest o to, że Tracer jest postacią homoseksualną niezły ból tyłka xD. Ale moim zdaniem Blizzard rozegrał to świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 39 minut temu Sosna napisał: Na pejsbuku już jest o to, że Tracer jest postacią homoseksualną niezły ból tyłka xD. Ale moim zdaniem Blizzard rozegrał to świetnie. I te argumenty, że Tracer jest z dość randomową postacią , a Fara już ich nie obchodzi że z jakimś typkiem randkuje Co do bólu tyłka o tyłek Tracer to nikt go nie miał, Blizzard sam wywołał durne zamieszanie udając że się czepiali tak absurdalnej rzeczy wywołując jeszcze większe zamieszanie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Tracer randomową postacią Znajduje się na okładce gry, jest wykorzystana w większości promek, stała się swoistą maskotką gry. Chciałbym więcej takich "randomowych" postaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Właśnie teraz Sosna napisał: Tracer randomową postacią Znajduje się na okładce gry, jest wykorzystana w większości promek, stała się swoistą maskotką gry. Chciałbym więcej takich "randomowych" postaci Ja wiem że jest rano ale przeczytaj moją wypowiedź jeszcze raz. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Welp... Dobra nie zauważyłem tego "z" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 XD ogólnie cały komiks jest fsjny ^^ wiele rzeczy w nim mnie interesuje. Chłopak Fary, czy ci ludkowie przy Gabrysiu są randomowi, że Genji liścikuje z Mercy, dziewczyna Tracer, co robi Hanzo. Nie rozumiem po co się durnot trzepiać i na siłe jakieś ideologie dorabiać jak jakieś kontrowersje czy wspieranie lgbt bo to durnota. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 (edytowany) 12 godziny temu PervKapitan napisał: Ciekawa jestem ile bólu dupy wywoła wątek Tracer. Ponoć dużo, ale z drugiej strony, gdziekolwiek widziałem dyskusję o komiksie, tylko mogłem znaleźć komentarze mówiące "och, ale bóldupio!!!11111", przy czym samych krzykaczy nigdzie nie było A i też wcześniej zgałganiłem, bo nie widziałem, że Genji pisze list, a Mercy go odczytuje. Wczoraj wydawało mi się, że Genji po prostu medytuje, a Ziegler czyta jakieś raporty dotyczące wykopalisk Edytowano Grudzień 21, 2016 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Nie zauważyłeś pewnie jeszcze, że w tym komiksie Zenek ma śnieżki, a nie typowe kule u nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 (edytowany) 37 minut temu Lucas napisał: Zenek ma śnieżki, a nie typowe kule u nogi. To są buddyjskie korale, chociaż przerośnięte, a nie "typowe kule". Edytowano Grudzień 21, 2016 przez Airlick 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Zenek i Genji na pewno byli w trakcie bitwy na śnieżki, ale Genji dostał weny do napisania listu więc zrobili sobie chwilową przerwę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 (edytowany) Genji pisał Mercy żeby mu pomogła, ewentualnie czy może pojechać do niej na jakiś czas, bo dostaje baty od Ze-nya-tty (hehe, te rymy) w bitwach na śnieżki i źle mu z tym Edytowano Grudzień 21, 2016 przez Geralt 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 10 godzin temu Niklas napisał: a Ziegler czyta jakieś raporty dotyczące wykopalisk I w 2080 używają pióra? To piórko Genjiego :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 A mi bardziej podoba się Smuga xD Nie wiem co kogo obchodzi orientacja fikcyjnej postaci, ważne że fajnie wygląda, cieszy się i w ogóle i nie jest w stanie zabić mnie jednym strzałem znikąd ^^ Lul, Genji obrosl w piórka xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 6 minut temu Waryate napisał: A mi bardziej podoba się Smuga xD Nie wiem co kogo obchodzi orientacja fikcyjnej postaci, ważne że fajnie wygląda, cieszy się i w ogóle i nie jest w stanie zabić mnie jednym strzałem znikąd ^^ Lul, Genji obrosl w piórka xD No ma piórka xD Polecam obejrzeć "Dragons" :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 (edytowany) Już obejrzałe XD Edytowano Grudzień 21, 2016 przez Waryate 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Ok, pisałem wcześniej, że nie widziałem tych hejtów i płaczów... Spoiler Coś na poziomie S3 i alikornikacji Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Dla niektórych taki waifuizm jest chyba sensem życia. Nie, żeby ich uwielbienie do postaci było kanoniczne (albo wyimaginowane uwielbienie postaci do stulejarza), więc i w czymś takim nie widzę żadnych sirjus biznesów ani powodu do bólu dupy xD Bk w luj. ALSO. POWIEDZIELI, ŻE BĘDZIE WIĘCEJ HOMOPOSTACI. A CO ZROBIĄ Z HARAMBE? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Wszystko spoko, że Tracer jest homo/bi, ale kurde bardziej shippuję z Wdową a nie jakąś kobietą nie wiadomo skąd ;-; Dużego bólu dupy nie widziałam, bo i tak w strzelankach rzadkim przypadkiem są cutscenki przedstawiające związki. To i tak jest tylko fakt by podlizać się niektórym środowiskom, bo i tak fakt ten jest nieistotny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Dobre jest to, jak ludzie doszukuję się w tym "wymuszenia ze strony poprawności politycznej" XDDDDDDDDDDDDDDD Komiks nawet milusi. Choć tako jak te z tf'a, doty i innych, słabo mi podchodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Makri to gej, przecież tworzy OTP z naszym Tomkiem 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Jak Łinstona zszipujo to bedzie zoofilia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Jak Łinstona zszipujo to bedzie zoofilia Niektóre teksy Harambe ma takie do Tracer że pozostawię waszej wyobraźni https://hydra-media.cursecdn.com/overwatch.gamepedia.com/3/3f/Tracer_-_Winston%21_You%27re_an_animal%21.ogg https://hydra-media.cursecdn.com/overwatch.gamepedia.com/2/2a/Winston_-_Empirical_evidence_suggests_I%27m_a_real_animal.ogg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Nie potrafię sobie tego wyobrazić xD Nie siada mi to inaczej niż jako specyficzny żarcik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się