Syrth Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Cóż, więc chyba dla mnie po prostu nie ma ratunku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Co ludzie mają do tej rzekomej "randomowości" dziewczyny Tracer? Bohater musi koniecznie być z innym bohaterem? Jeśli do siebie pasują (a na to wygląda, nie wydaje mi się, żeby to było "OMG POTRZEBNE LEZBY DORYSUJCIE KOGOŚ ZEGZI DLA TREJSER") to raczej nie powinno być problemów. To jakby się srać, że kumpel ma nieznaną nam dziewczynę spoza paczki przyjaciół, do których się przywykło No i skoro Widowmaker chodzi na grób męża (co nie powiem, zdziwiło mnie skoro ma teoretycznie mieć wytłumione uczucia, czyżby syndrom Geralta z Rivii?) to raczej nie w głowie jej igraszki z kimkolwiek, więc pairing Widowmaker x Tracer obalony byłby tak czy siak 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Spoiler Jakie plany na przyszły rok? Wydanie mapy Oaza na początku 2017 roku, Sombra otrzyma wzmocnienie, są już konkretne plany co do niej, Więcej zaskakujących eventów (wydarzeń sezonowych). Prawdopodobne walentynki, Większa customizacja (nowy system) kółka komunikacji – do 4 emotek, 4 kwestii bohaterów oraz sprejów, Kilka mniejszych poprawek – nowy przycisk zachęcający do dołączenia do czatu głosowego, Blizzard pracuje nad kilkoma bohaterami, jeden z nich jest bardzo obiecujący, Nowe mapy oraz tryby gry. Czekają nas mocne eksperymenty, najpierw nowe mapy będą dodawane do salony gier. Jeżeli tam się sprawdzą to zostaną dodane do normalnej rotacji, Większe wsparcie dla e-sportu, poprawki trybu obserwatora, Przeglądarka serwerów! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 I już wiadomo, co Genji pisał do Mercy: Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Albo "send nudes" 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Z okazji świąt porzebuję sobie kupić prezent. Overłocz opłaca się czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Obecnie masz cyfrową zwykłą wersję za 30€ w sklepie Blizzarda. A czy się opłaca... Jak lubisz tego typu gry, to tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Z 210 zł na 155 przecenili o ile reklamy nie klamio. Ja kupiłem wersje cyfrowa za 40 ojro, bez przeceny i troszkę cebula się odzywa, troszkę żałuję. Jeśli chcesz grać to kupuj, będzie fajnie ^o^ Ale to i tak droga gra, w dodatku multi :^ Also, nie ma czegoś takiego jak "opłaca się" w stosunku do jebanej rozrywki. Jak dasz za grę 10zl a Ci się nie spodoba ani trochę to już można powiedzieć że się nie opłacało. Jeśli nie jesteś pewien czy lubisz grac w multika z randomami albo nie bardzo masz z kim grać, to polecam kupić czytnik ebookow albo jakąś fajną gierkę do singla. Dowolny fallout, bioshock 1,2, nowy doom, tyranny, wasteland 2, mógłbym wymieniać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Cieszę się że mogłem pomóc ;* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 http://overwatchgame.pl/swiateczny-prezent-dla-blizzarda-zostal-dostarczony/?utm_source=Facebook&utm_medium=Fanpage&utm_term=cookies&utm_campaign=FB_Campaign No i akcja z ciasteczkami się udała xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Grudzień 22, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2016 (edytowany) 11 godzin temu Lucas napisał: Pokaż ukrytą zawartość Jakie plany na przyszły rok? Więcej zaskakujących eventów (wydarzeń sezonowych). Prawdopodobne walentynki, Spoiler Not this time: https://overwatch.pl/news/bedzie-walentynek-wielkanocy-overwatch-chinski-nowy-kolejnym-wydarzeniem Spoiler Szczerze nie widziałem tych 2 świąt jako eventy w Overwatchu . Edytowano Grudzień 22, 2016 przez Cheese Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 JAK TO NIE BĘDZIE WALENTYNEK? A HANZO AMOREK? I RÓŻOWY GABRYŚ (REAPER) WTF BLIZZARD UNSUB UNDONATE UNBAN 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Grudzień 22, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2016 Co poradzę. Zresztą głupio by wyglądali . Once again: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Jak głupio? Hanzo jest najmilszą postacią w OW i pasuje mu dzielenie się miłością. Amorek to idealny skin dla niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 A nie mówiłem że bliżart to cwele? XD Nie będzie miziania się lgbt :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Grudzień 22, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2016 2 minuty temu Waryate napisał: Nie będzie miziania się lgbt :c Nie, bo po tym ruska ekipa Blizz oraz rząd zakaże w ogóle grania w OW na terenie Rosji xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Ciekawe, że Wielkanocy nie będzie. Acz jak Chiński Nowy Rok to legendarka dla D.Vy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Właśnie teraz Sosna napisał: Ciekawe, że Wielkanocy nie będzie. Acz jak Chiński Nowy Rok to legendarka dla D.Vy Wut? Czemu dla D.vy? Ona jest z Korei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Korea leży niedaleko Chin.... a żadnej bliższej chinom postaci póki co nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Sosna napisał: Korea leży niedaleko Chin.... a żadnej bliższej chinom postaci póki co nie ma A Mei? No nie wiem, według mnie Japonii bliżej Chin niż Korei ale ok Edytowano Grudzień 22, 2016 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Korea bliżej A Meiraka pomijam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Miałam na myśli raczej kulturowo i historycznie. No ale jak kto woli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 To na hinski nowy rog mogą dać wszystkim skośnym jakieś fajne rzeczy bo czemu nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Nie no D.va i tak pewnie dostanie bo jeszcze nie ma żadnej legendarki eventowej... W sumie Hanzo i Genji też xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 godzinę temu Waryate napisał: To na hinski nowy rog mogą dać wszystkim skośnym jakieś fajne rzeczy bo czemu nie JAWNA DYSKRYMINACJA. CO BĘDZIE NIBY NASTĘPNE? SKÓRKI TYLKO DLA HETEROSEKSUALNYCH POSTACI??????!!!!!1111111 A tak serio, to nadal czekam na skórkę dla Symmetry, która mnie urzeknie. Dla WInstona zresztą też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się