Sosna Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 ja poczekam na jakąś eventową... chyba, że mi coś po drodze wypadnie za skrzynek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 To już było wiadome od początku. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20752015856 Wszystkie zmiany wprowadzone do gry wraz z Sombrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 Od wydania aktualizacji, jako wiedźma będziemy używać "Moi słudzy nigdy nie umierają" przy ulcie. Wspomnijcie, jeśli coś nowego znaleźliście. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 @Lucas Znalazłem podwójną spację w twoim poście po słowie "wiedźma", zapewne zjadłeś słowo "Mercy", smacznego ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 17, 2016 Share Napisano Listopad 17, 2016 @Geralt Szukasz drugiego dna? Nadal żyje, pewnie na kolacji była. Tutaj macie ładnie podane na tacy. Spoiler W wielkim skrócie: Zmiana na halloweenowy skin wiąże się ze zmianą kwestii/stylu mówienia dla danego bohatera. Czy będzie tak ze świętami? Czas pokaże. Sombra wspomina o skycode i Tyre. O ile ten pierwszy to nic nowego, to drugi brzmi jak nowy bohater. Wynika, że został unicestwiony (pewnie przez Sombrę). Miażdży Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 17, 2016 Share Napisano Listopad 17, 2016 A co sądzicie o nowych trybach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 17, 2016 Share Napisano Listopad 17, 2016 Idem się wyżalić, że nie można randomować skinów, które się ma :c chujnia wielka, bo ja chce mieć wszystkie Genjim i randomować >.> A nawet między meczami nie mogę sobie zmienić .vvvv. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 17, 2016 Share Napisano Listopad 17, 2016 Blizzard ma w zamiarze wprowadzić możliwość wybierania kilka wariantów emotek w czasie meczu (jak w TF2) i możliwość zmiany skinów przed każdym meczem. Kiedyś to wyczytałem, ale nie pamiętam już gdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 17, 2016 Share Napisano Listopad 17, 2016 Właśnie teraz Lucas napisał: Blizzard ma w zamiarze wprowadzić możliwość wybierania kilka wariantów emotek w czasie meczu (jak w TF2) i możliwość zmiany skinów przed każdym meczem. Kiedyś to wyczytałem, ale nie pamiętam już gdzie. To spoko. Ale i tak najbardziej interesuje mnie randomowanie skinów. Bo zamierzam mieć dla Genjiego wszystkie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 17, 2016 Share Napisano Listopad 17, 2016 10 minut temu PervKapitan napisał: To spoko. Ale i tak najbardziej interesuje mnie randomowanie skinów. Bo zamierzam mieć dla Genjiego wszystkie Czy chodzi ci o to, że ze skrzynek dropią ci się same powtórki, a polujesz na wszystkie dla ninja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 17, 2016 Share Napisano Listopad 17, 2016 Właśnie teraz Lucas napisał: Czy chodzi ci o to, że ze skrzynek dropią ci się same powtórki, a polujesz na wszystkie dla ninja? Hehehe nie pytaj co mi ze skrzynek dropi bo to żałość XD kupuje sobie za kasę którą dostaje z duplikatów, ew za kasę którą dostaję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 18, 2016 Share Napisano Listopad 18, 2016 (edytowany) Ja wydaję kasę tylko na eventowe kosmetyki w ostatnich dniach jego trwania. Zwykłe, dostępne normalnie w grze, mogę dostać w każdej chwili. Natomiast Eventowe są limitowane, a całkiem dobre powstają wśród nich. Edytowano Listopad 18, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 18, 2016 Share Napisano Listopad 18, 2016 31 minuty temu Lucas napisał: Ja wydaję kasę tylko na eventowe kosmetyki w ostatnich dniach jego trwania. Zwykłe, dostępne normalnie w grze, mogę dostać w każdej chwili. Natomiast Eventowe są limitowane, a całkiem dobre powstają wśród nich. I tak gram tylko Genjim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 18, 2016 Share Napisano Listopad 18, 2016 I Priv nagle stał się gościem. A ja zdobyłem już Oni Genij. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 19, 2016 Share Napisano Listopad 19, 2016 23 godziny temu Lucas napisał: I Priv nagle stał się gościem. A ja zdobyłem już Oni Genij. Mi brat zdobędzie, bo nie chce mi się w hotsa grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 19, 2016 Share Napisano Listopad 19, 2016 HOTS jest spoko, tylko nie umiem w niego grać ale chciałbym w sumie zdobyć tę skórkę do Genijego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 19, 2016 Share Napisano Listopad 19, 2016 8 minut temu Sosna napisał: HOTS jest spoko, tylko nie umiem w niego grać ale chciałbym w sumie zdobyć tę skórkę do Genijego Ja potrafię i lubię, ale nie mam teraz ochoty w to grać przez OW ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 19, 2016 Share Napisano Listopad 19, 2016 (edytowany) 4 godziny temu Sosna napisał: HOTS jest spoko, tylko nie umiem w niego grać ale chciałbym w sumie zdobyć tę skórkę do Genijego Polecam Raynor'a. Najłatwiejszy w opanowaniu jak S76 z OW. W końcu obaj to żołnierze. EDIT: Od wysypania się serwera, wysyłanie nowych postów skutkuje jego powtórką. Przed chwilą usunąłem swój duplikat, @PervKapitan jeszcze nie, ale kiedyś powtórzyło mi się 8 razy to samo. Edytowano Listopad 20, 2016 przez Lucas Pomyliłem nazwę, chociaż ją dla pewności w HoTSie sprawdzałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 godzinę temu Lucas napisał: Polecam Reyes'a. Najłatwiejszy w opanowaniu jak S76 z OW. W końcu obaj to żołnierze. Ale on napisał że w HotSa nie umie a nie w OW xD W HotSie to Valla, Raynor łatwi są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 godzinę temu Lucas napisał: Polecam Reyes'a. Najłatwiejszy w opanowaniu jak S76 z OW. W końcu obaj to żołnierze. Ale on napisał że w HotSa nie umie a nie w OW xD W HotSie to Valla, Raynor łatwi są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 12.11.2016 at 13:20 Lucas napisał: 9.10.2016 at 22:52 Lucas napisał: Jedynie gdzie może (Sombra - dop. Ever) wpaść, to do wsparcia lub tanków. A z racji, że to hakerka, to pierwsza opcja. Wiemy już, że bohater wsparcia nie musi koniecznie leczyć (np. Symmetra). W większości gier jest świętowane Halloween i Boże Narodzenie. Walentynki, nad którymi aż tak ci zależy, najczęściej jest pomijane. No cóż, pozwól że nie potraktuję twojego zdania jak objawienia wyroczni i nadal będę czekał na event walentynkowy Nawiasem mówiąc z racji że nie miałem ostatnio czasu na granie, może mi ktoś krótko powiedzieć jak się sprawują te całe wyskocznie na nowym KotH? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Właśnie teraz Ever3Tree napisał: No cóż, pozwól że nie potraktuję twojego zdania jak objawienia wyroczni i nadal będę czekał na event walentynkowy Musi być, bo musi być skórka Hanzo amorek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 A ja chcę walentynkowego różowego Reapera 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Jak już event Walę tynkowy to ja bym chciał skórkę do Sombry, Mercy i Smugi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się