Sosna Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 (edytowany) Obaj są Edytowano Listopad 25, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 A dobra. Złomiarz mi się schował pod Wieprzem, a Genji w Nepalu siedzi XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Odbiłam ulta Hanzo Chociaż chyba nikt tego nie zauważył ;_; 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 @Lucas Tylko czemu ta Sombra jest na mapie pod Barceloną, a nie w Meksyku gdzieś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 @Niklas Faktycznie, nie doczytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 http://overwatchgame.pl/tazzerk-osiaga-1800-poziom-maksymalny-wyglad-ramki/ A wy co, macie chociaż 300 lvl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 ja nie mam nawet 70 a co dopiero mówić o wyższych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Trochę zazdro, nie dość, że gościu gra cały dzień to jeszcze śpi po 8 godzin dziennie i nie musi nic poza tym robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Pozostaje pytanie z czego on w ogóle żyje, skoro tylko gra i śpi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Właśnie teraz Sosna napisał: Pozostaje pytanie z czego on w ogóle żyje, skoro tylko gra i śpi No właśnie to mnie zastanawia xD i ile ma lat Nie wygląda na jakiegoś popularnego streamera by ze streama móc się utrzymać może wygrał w lotka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 @PervKapitan @Sosna Może go Blizzard sponsoruje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Mam wrażenie, że Winston nie tylko parodiuje Hulka, a również Karola Darwina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Chyba świętej pamięci Harambe 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 http://pl.ign.com/overwatch-pc/8455/news/the-game-awards-2016-list-zwyciezcow Macie, cieszcie się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 A kogoś dziwi taki wynik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 (edytowany) No skądże, nie po to Blizzard stworzył Overwatcha. Edytowano Grudzień 2, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Będę się cieszyć jak sama wygram a nie gierka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 42 minuty temu PervKapitan napisał: Będę się cieszyć jak sama wygram a nie gierka Dla ciebie stworzą nową kategorię: najlepszy gracz Genjim roku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 W sumie, chciałem się jeszcze jako tako do tego odnieść, ale patrząc na wasz odzew, straciłem na to ochotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 1 minutę temu Talar napisał: W sumie, chciałem się jeszcze jako tako do tego odnieść, ale patrząc na wasz odzew, straciłem na to ochotę. Piszesz jakbyś planował dupnąć jakiegoś hejta, przygotowywał się na niego całymi godzinami, a ludzie cię zawiedli. Atencjowanie bardzo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Nie. W sumie i tak nie uwierzysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 23 minuty temu Talar napisał: W sumie, chciałem się jeszcze jako tako do tego odnieść, ale patrząc na wasz odzew, straciłem na to ochotę. Gram Genjim, nie mogę być przewidywalna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Tak, oczywiście, znowu ktoś kto lepiej wie jak zareaguję Wiesz, że tym gadaniem atencjujesz się jeszcze bardziej? Masz okres, jesteś w ciąży czy coś? Pisz co miałeś napisać a nie kręcisz jak nie wiadomo co... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 I widzisz? Mówiłem, że nie uwierzysz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się