D.E.F.S Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 (edytowany) Rise of Equestria na przestrzeni lat, zyskało tytuł "Zmora Polskiej Sceny Fanfikowej" Po części sie zgodzę z tą teorią. Fanfic miał trafić do lamusa, by tam został na zawsze zapomniany. Ale.. Pojawiło sie światełko w tunelu. Pomyślałem sobie "A może by tak jeszcze raz..." Tak właśnie narodził się pomysł Rise Of Equestria Project. Tym razem z porządną korektą i polskimi znakami. Wersja bardziej czytelna i przyjemniejsza dla oka. Wszelkie błędy fabularne, zostaną wyjaśnione w kolejnych częsciach. Zapraszam was na rewitalizację. :3 Fire Sky nie pochodzi z Equestrii. Został ściągnięty ze świata dwunożnych istot. Teraz musi się odnaleźć w zupełnie obcym świecie. Nie wie jeszcze, że zostanie wysłany w niebezpieczną podróż w czasie, pełną paradoksu. Od tej podróży zależy los całej Equestrii. Na szczęście nie jest sam. Towarzyszy mu pegaz imieniem Shadow Storm. A to nie jedyna opowieść... Przed Koszmarem Synowie Wiatru Nowa Liga Znaczkowa Shadow Czarny Pegaz Rise of Equestria 2014 Apple Ostatnia Gorzka Łza List do Ariany Ostrze Wieczności Zapowiedź Edytowano Październik 7, 2018 przez D.E.F.S porządki 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Z chęcią bym przeczytał, lecz niestety jest to nie możliwe, bo nie posiadam odpowiednich uprawnień ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 10, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2012 Jesli potrzebyjesz innej wersji (na razie sam prolog ) to wrzuce txt jak zwyklego posta do mojego oc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 ??? nie wiem o co chodzi ale nie mogę przeczytać bo nie mam uprawnień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 ??? nie wiem o co chodzi ale nie mogę przeczytać bo nie mam uprawnień. juz naprawione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Zaciekawiony twórczością zawitałem tutaj i mam pytanie: To jest sen coś w rodzaju marzeń bohatera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 20, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2012 Zaciekawiony twórczością zawitałem tutaj i mam pytanie: To jest sen coś w rodzaju marzeń bohatera? Powiem krotko i w tajemnicy ze to taki sam rodzaj ponifikacji jak ten uzyty w "Biurach Adaptacyjnych" wszystko wyjasni dokladnie Celestia. Dzis wieczorem jak wrocez pracy wrzuce kolejny fragment Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Aha dzięki i czekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Zapowiada się nawet ciekawie, ale człowieku - poprawaj błędy ortograficzne bo aż oczy bolą od czytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Fajnie się czyta. Tylko stosuj poprawnie znaki polskie np: ł,ą,ż. Niestety ale rzuca się w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 21, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2012 Fajnie się czyta. Tylko stosuj poprawnie znaki polskie np: ł,ą,ż. Niestety ale rzuca się w oczy. Przykro mi bardzo nie moge ustawic polskich znakow na angielskim laptopie pzdr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Bardzo dobre opowiadanie. Czekam na następne rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 Zapowiada się nawet ciekawie, ale człowieku - poprawaj błędy ortograficzne bo aż oczy bolą od czytania. Jesli chodzi tu o calkowity brak jakichkolwiek polskich liter, ktore zapewne sprawiaja problemy w czytaniu, to bardzo przepraszam. Dzialam na angielskim sprzecie gdzie nie moge ustawic polskich znakow na klawiaturze. _______________________________________________ Pytanie do czytelnikow. Czy chcielibyscie wiedziec co w nocy przytrafilo sie Pinkie i Rainbow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Poszukaj kogoś i jak się zgodzi daj mu prawa do poprawiania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 24, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2012 Poszukaj kogoś i jak się zgodzi daj mu prawa do poprawiania Dzieki Faith za twoja rada znalazlem korektora. Lepiej bedzie sie czytalo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Polecam się na przyszłość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 A oto jedna z postaci Shadow Storm - Starszy brat Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Dat rzęsy - pewny facet Jak chcesz wyślę ci to zdjecie tylko w oryginale XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 oj wiem wiem uzylem Dashie i przerobilem na postac z RoE. Byc moze ktos, kiedys zrobi dla mnie arty:derp2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerroPony Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Powiem tak opowiadanie zapowiada się ciekawie i jest dość intrygujące. Ale mam jedną prośbę popraw błędy ,nie chodzi mi tyle o ortografie ale o to ,że w niektórych słowach brakuje liter. A i bym zapomniał w 1 rozdziale rozwaliłeś mnie totalnie wrzucając do opowiadania stereotyp związany z Pinkie Pie i Rainbow Dash. Pozdrawiam i czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 Dzieki. Watek z Rainbow i Pinkie jest tylko szczatkowy. To pozostalosc po planowanym wczesniej "Shipping Goggles 2" z ktorego zrezygnowalem na rzecz RoE. A co dalszych watkow, oj bedzie sie dzialo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 Wesola informacja "RoE" doczekala sie wersji Audio. Wielkie podziekowania dla Miska200m http://www.youtube.com/watch?v=vJfufSCYksI&list=UU3qOR9IBFskKqr17bxtFYpA&index=1&feature=plcp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ISIS Chan Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Świetne, trafiłem tu właśnie od miśka, bardzo mi się podoba , niecierpliwie czekam na ciąg dalszy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 Świetne, trafiłem tu właśnie od miśka, bardzo mi się podoba , niecierpliwie czekam na ciąg dalszy . Przez ostatnie kilka dni okolicznosci przeszkodzily w pisaniu. Dzis w nocy napisze kolejny fragment i postaram sie robic to systematycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Jest szansa żebyś dodał dzisiaj coś jeszcze ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się