BlackOut Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 no to takie pytanie, gdyby zorganizowano konkurs na najpiękniejsza klacz, kto z kucyków by wygrał i dlaczego? Kto by w ogóle kandydował? Jak uważacie kto jest numerem 1? Ja niewątpliwie obstawiał bym Lunę, dla mnie ona jest tą naj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Dla mnie Celestia. Od niej wręcz, jako jedynej bije dosłowny blask piękna. Można się nawet w niej zakochać. Luna mogłaby jednak z powodzeniem zająć drugie miejsce. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Rarcia, eot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Trixie, a jak nie Trixie, to Trixie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Oddaję głos na Rarcię. Ewentualnie mogłaby być tez Fluttershy, ale ona jak pamiętam, to nie lubi brać udziału w takich zawodach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Cadance, Luna, Tia i Rarcia Ale wszystkie są śliczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Hah, pierwsza byłaby Lyra, potem Rarcia, a potem to już by leciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IsayYay Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 A według mnie Lyra, naprawdę podoba mi się jej kolor, i te oczy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 A ja będę inny i zagłosuję na Fluttershy. Toż to takie łagodne i urocze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Piękności w MLP? Już podaję Twilight Sparkle, Rarity i Octavia! Najpiękniejsze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Twi. I może jeszcze Rarcia. Ale Twi #1. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Do czego to doszło... Wybierać najpiękniejszego kucyka...? Dafuq? Może zrobić od razu konkurs na najlepszy tyłek Equestrii? A tak na serio - mi było by cholernie ciężko bo w życiu wiedziałem tyle wszelkiego rodzaju artów, że to całkiem zmienia moje spojrzenie na danego kucyka Ale po tym co widziałem ostatnio to chyba Luna Albo Spitfire ale z rozczochraną grzywą 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Cadence, Twilight Sparkle i... Minuette xD Celestia jest brzydka! (what have I done?...) PS. Geez, zapomniałem o Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Moim numerem 1 jest oczywiscie Derpy Hooves. Ona ma w sobie ukryte piekno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Jedyna i niepowtarzalna LUNA klękajcie przed Panią Nocy !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Lol. RD, Celestia, Rarcia, Luna, Tavi, PP I PAN GWOŹDZIMÓŻG. Ciężko się zdecydować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Pierwsze miejsce powinno należeć do jakiejś księżniczki. Ciężko mi wybrać do której. A drugie miejsce powinno się należeć Rarity. Kolorystycznie jest idealna: biel, fiolet i błękit to bardzo ładne zestawienie. I te spojrzenie... ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Hardkorowy kucyk i Derpy To hardkorowy kucu jest klaczą? ~Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Definitywnie Rarcia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Fluttershy Lubię jak się jest takim prawdziwym i naturalnym Chociaż Rarity też jest bardzo fajna <--- ona też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Ekhem... Oczywiście każdy ma swój gust, tak jak jest w przypadku kobiet, jeden woli takie, a drugi takie... mój wybór zaskoczeniem nie będzie, moje TOP3: 1. Luna 2. Spitfire 3. Może... Cadance? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Moim zdaniem księżniczka Luna jest definitywnie nr 1 potem Cadence, Rarcia, Fleur de lis i Fluttershy ( też uważam że Celestia ma przeciętną urodę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Arjen - gratuluję gustu (serio) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Najpiękniejsza może być tylko jedna... oczywiscie Luna Na drugim miejscu postawiłbym na Spitfire, ale także RD więc ciężko wybrać wg mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Luna Cadance Fluttershy Spitfire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts