Świeży rekrut Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 Przynajmniej ktoś o mnie pamiętał Także dziękuję bardzo @WildyRock @Dashidania i @Ampere. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 (edytowany) 26 minuty temu WildyRock napisał: @Masłolot Bo dobrze się z nim rozmawia, i ciekawy człowiek oraz nienudny Yay c: Ej, ja też chcę huga xD No to też dam @WildyRock, żeby nie było Kto jeszcze tu wchodzi w dalszym ciągu kogo znam? A, @Gingerka jeszcze, boo fajna jest i sympatyczna no, nie mam argumentów xD Edytowano Luty 7, 2016 przez Masłolot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowlad Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 Dam @WildyRock bo jak najbardziej się należy bardzo mi pomogla 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Luty 8, 2016 Autor Share Napisano Luty 8, 2016 Ok, jedziem: @Świeży rekrut Bo to ty przywitałeś mnie na forum, bo uczestniczymy we wspólnych tematach, bo sesje, bo dyskusje o wszystkim i o niczym i bo tak naprawdę nie chcę Cię zabić, ale kusisz jak koza Syryjczyka. @Ziemovit Dash Wiadomo ,że sesje. Poza tym, kiedyś gadaliśmy nieco o naszych dzielnicach i na tym się tak właściwie skończyło. @Matil No cóż, przywitałam Cię. Nie wiem czemu Cię lubię i tyle @Oksymoron Nie znamy się za dobrze, ale szacun za... wszystko. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 (edytowany) Alleluja i do przodu!! @Świeży rekrut @Ziemovit Dash @Velvie @WildyRock @Silicius @The Silver Bo was lubie Edytowano Luty 8, 2016 przez Dashidania 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 @Selenium O kurczę, dzięki. Walentynka zwrotna, bo jakżeby inaczej. Za ogarnianie ponad powszechną normę uniwersum Star Wars. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 No Walentynki są, to też coś dam. [Co ja robię ze Swoim życiem...] Oczywiście na 1 miejscu dla @WildyRock.. Za wszystko. Za Costę, za figurki, za fontannę z czekolady.. Za tajemnicę i KFC. No, ogółem za wszystko, dzięki, że jesteś. Mało osób znam.. Raczej na forum się nie udzielam, po prostu nie umiem nawiązywać znajomości. No, to jeszcze osoby z pierwszej luźnej gry ról (W której zamilkłam, Internetu mało, intencji wiele.)@Świeży rekrut@Voltiur2@Selenium@Ziemovit Dash@TwilightSpringTrapPL [Bo czemu nie? :v] Dzięki wam napisałam wiadomość do kogoś innego, niż Wildy Rock. :'D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 Jesteś 2 osobą, która o mnie w ogóle wspomniała, tu mi chodzi o ten dzień. Dziękuję @Setco Tobie również wszystkiego najlepszego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 Awwww, łezka się w oku kręci. Mam ochotę przy tulić was wszystkich. A żeby nie było offtopu, to kolejne walentynki: Tak o, za tę krótką rozmowę, @Selenium @FlutterDash1006 Na zachętę w tworzeniu OC (; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 Zaiście nie wiem czemu się u Ciebie znalazłem, ale dziękuję. @Dayan Tobie również, wszystkiego co najlepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 10 godzin temu Dayan napisał: @Triste Cordis Życzyłbym ci przede wszystkim zdrowia, bo ja nie lubię walentynek. Dla mnie to przykre, komercyjne święto. Chciałem także dobrze życzyć osobą: @Cahan @Decaded @PervKapitan @Uszatka Derpatka @Ziemovit Dash @Velvie @Świeży rekrut @Chief @Seluna Weatherwax @FirstChoice @solaris @Po prostu Tomek @Selenium @Pawiu @FrozenTear7 @BiP Ciesze się. Przy okazji, fajnie, że ktoś o mnie pamięta... Dzięki, dzięki dzięki! Dobrze wiedzieć, że ktoś o mnie pamięta. @Setco Tobie, też dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 Dla @Uszatka Derpatka za kilka grafik wykonanych w trymiga Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 (edytowany) Ja też dla Uszatki za wspaniały awatar:) Edytowano Luty 20, 2016 przez Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się