Velvie Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 @Siemowit Dash I teraz jest dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 @Siemowit Dash Dzięki za dodanie chodź nie wiem co zrobiłem, poza tą wojną dla trolla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 Błagam was... Te wszystkie "Sb", "Tb" i "Cb" wypalają mi oczy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 1 minutę temu Triste Cordis napisał: Błagam was... Te wszystkie "Sb", "Tb" i "Cb" wypalają mi oczy Najgorsze i tak będzie ,,bk z cb". Taka współczesna enigma. Ludzie no, w jaki sposób wykorzystujecie ten zaoszczędzony czas przez nie napisanie paru literek?... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 1 minutę temu Selenium napisał: Najgorsze i tak będzie ,,bk z cb". Taka współczesna enigma. Ludzie no, w jaki sposób wykorzystujecie ten zaoszczędzony czas przez nie napisanie paru literek?... Mój znajomy pisze notatki z lekcji skrótami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 Spoko, dzięki za wyróżnienie xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 2 godziny temu Triste Cordis napisał: Błagam was... Te wszystkie "Sb", "Tb" i "Cb" wypalają mi oczy Dobra, sam nie wiem czemu tak piszę. godzinę temu Dayan napisał: J Cb TC Bd Rm, m tt zacz dc, pż jp j tm pj, ch j jś zl oszcz cz o mwb. Ja Ciebie Triste Cordis bardzo dobrze rozumiem, mnie też to zaczyna drażnić, a przecież język polski jest takim pięknym językiem, choć jest jakaś zauważalna oszczędność czasu oraz miejsca w bazie. Dobrze, że rozwinąłeś skróty, bo bym nie ogarnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 @DayanChciałeś powiedzieć że przyjaźń to magia , a za nominacje zostanę twoim oficjalnym przyjacielem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 Ale wiecie, że na telefonie można pisać po prostu maziając palcem po literkach? To niewystarczająco szybkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 Najważniejszy i najfajniejszy??? Niech będzie, chociaż z użytkownikiem zamieniłem kilka sugestii. Jednak nie spodziewałem się tego, że zostanę wspomniany. Zaskoczyło mnie to, ale cieszę się, że jakoś tam napomknąłem się w Twoim umyśle i odebrałeś mnie w pozytywny sposób. Pozostaje mi życzyć autorowi, aby pozostał na forum jak najdłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Dawno nie było, więc czas na reaktywacje. Najlepszy Ekspert Euro: Ja i @Airlick Najlepsi gracze ról: @Arekeen i @Clocky Najmilszy user: @Uszatka Najbardziej parówkowy user: @Selenium Najlepszy User konfy Parówkowej Elity na forum: @PervKapitan Najbardziej muzyczny user: @Mates Najlepsi w tygodniu: 1. @Clocky 2. @PervKapitan 3. @Airlick Wyróżnienia dla: @Uszatka @Selenium @Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 1 minutę temu Poniaczeł Ziemovit napisał: Najlepsi w tygodniu: 1. @Clocky 2. @PervKapitan 3. @Airlick Wyróżnienia dla: @Uszatka @Selenium @Rainbow Guitar Jestem najlepszy kiedykolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Właśnie teraz Airlick napisał: Jestem najlepszy kiedykolwiek. I masz Złotego Ziemowita - najbardziej prestiżową nagrodę tego forum. Kolejny dowód, że Arłuk nie jest Pauką, bo Pauki nie są w moich nagrodach. Zaorane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Ale nie podlizuj się. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Spasiba :3 Mogę wymienić na wutkę? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Moja milszość jest coraz milsza. Kolejny miły Ziemowit do kolekcji~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 19 godzin temu PervKapitan napisał: Spasiba :3 Mogę wymienić na wutkę? :3 Nie 20 godziny temu Airlick napisał: Ale nie podlizuj się. A odebrać ci nagrodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 A spróbuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Zabijcie się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Zaraz po tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 Witam po przerwie! Dawaje Złote Ziemowity! ZŁOTE ZIEMOWITY KLASYFIKACJA TYCH 19 DNI WAKACJI: 1. @Flaming - za zmianę nicku 2. @Michalski9 - za dołączenie do Elity Parówkowej 3. @BiP - za zdjęcia swojego mokrego piesełka w tym temacie: ANTYZIEMOWITY: 1. @Setco - za odejście z Elity Parówkowej 2. @Zexel - za odejście z Elity Parówkowej 3. @Mates - Za odejście z Elity Parówkowej (BO TO MOŻE ZA NISKIE PROGI DLA TAKIEJ GWIAZDY xd) Najmilszy użytkownik forum: @Uszatka (Jako, że już któryś raz dostaje nagrodę tutaj dostaje PLATYNOWEGO ZIEMOWITA, GRATULUJE Najlepszy mode: @Sosna Najlepszy na /sb/: @Decaded ZŁOTY PAZDAN: @Bolish ZŁOTY ZIEMOWIT EURO 2016: @Airlick @Bolish Złota parówka: @PervKapitan Wyróżnienia: @Selenium @Gringo37 @Silicius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 Wat de fook ajm doin hir? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 To jeszcze parę razy nick zmienię, jak można za to Złotego Ziemovita dostać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 Od tak dawna nic na forum nie napisałem, a tu proszę, dostałem wyróżnienie . Gdybym tylko jeszcze wiedział w czym mnie wyróżniono... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 2 godziny temu Decaded napisał: Wat de fook ajm doin hir? Żadne ajm, tylko em aj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się