Cassidy Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 (edytowany) 19 godzin temu SpeedwaYZiemovit napisał: + Wyróżniene @Cassidy łał, a za co to Edytowano Październik 15, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Październik 15, 2016 Share Napisano Październik 15, 2016 13 godziny temu SpeedwaYZiemovit napisał: @Rainbow Guitar - za to, że mimo, iż przeszedł na ciemną stronę mocy, cały czas jest fajny w dodatku ma świetny gust muzyczny. Wreszcie ktoś to zauważył... Nie no, dzięki Ziemowit. Z Ciebie też spoko gość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 IMIENINOWE ZIEMOWITY 2016 Z okazji moich dzisiejszych imienin (19.10) chciałbym podać Imieninowego Ziemowita WSZYSTKIM FORUMOWICZOM!!! Niezależnie od tego czy mnie lubicie, czy szanujecie ja wam wszystkim podaję tą nagrodę, ponieważ wy, każdy z was tworzy to niezwykłe forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Oj, bo się rozkleje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 godzinę temu SpeedwaYZiemovit napisał: IMIENINOWE ZIEMOWITY 2016 Z okazji moich dzisiejszych imienin (19.10) chciałbym podać Imieninowego Ziemowita WSZYSTKIM FORUMOWICZOM!!! Niezależnie od tego czy mnie lubicie, czy szanujecie ja wam wszystkim podaję tą nagrodę, ponieważ wy, każdy z was tworzy to niezwykłe forum! No weź, nie trzeba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 A co jeśli ktoś Cię nie lubi i nie szanuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 10 minut temu Maniek napisał: A co jeśli ktoś Cię nie lubi i nie szanuje? To i tak ma nagrodę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Dajesz mu z liścia (hahhahahah wróciłem bytches) Tęskniliście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Właśnie teraz Mates napisał: Tęskniliście? Tak, oczywiście Nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Jadę autobusem do szkoły, patrzę na tablicę informacyjną: Imieniny Piotra i Ziemowita. Tak w sumie się zastanawiam, czy twoje czy nie twoje, a jednak! Spoiler PS W tym wieku się nie obchodzi imienin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 59 minut temu Gringo37 napisał: Ukryj zawartość PS W tym wieku się nie obchodzi imienin. Prawda. Na prawdziwych imieninach powinna być wódka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 2 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Prawda. Na prawdziwych imieninach powinna być wódka. Jesteś starszy o rok ode mnie i takie rzeczy w głowie... Lazania robi jednak wodę z mózgu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 Dzięki za imiennego Ziemowita, będę go trzymał przy serduszku. Spoiler ewentualnie w spodniach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 19.10.2016 at 21:20 SpeedwaYZiemovit napisał: Jesteś starszy o rok ode mnie i takie rzeczy w głowie... Lazania robi jednak wodę z mózgu Jestem tradycionalistą. No i na wsi mieszkam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 Hai! Czas na przyznanie Złotych Ziemowitów tego tygodnia oraz MIESIĄCA!!! Złote Ziemowity Tygodnia: 1. @48raloD - Na prośbę @Maniek, w spojlerze potwierdzenie 2. @Major Degtyarev - Fajnie mi wczoraj opowiadał o dawnych czasach, fajnie się gadało, dobry ziomek z Majora. 3. @Dead RadioMan - Za zrobienie spoko sesji, w której z resztą uczestniczę, szacun. Wyróżnienia: @Rainbow Guitar @hviezdosz Najmilszy user: @Uszatka Najlepszy mod: @Sosna Złoty Ziemowit Elyty Parówkowej (będzie on przyznawany tylko tym co są w elycie): @Setco W dodatku mamy dziś Międzynarodowy dzień Zszarganych nerwów, więc do nagrody tego dnia nominujecie... Piszcie kogo na tę nagrodę zaszczytną nominujecie, PISZCIE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 A JA TO GDZIE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: A JA TO GDZIE Dwa razy nagrodę dostała i już jej odbiło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 DAWAJ MJE nagrodę najlepszego słuchacza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 Kolejny raz dzięki .... tak wgl to pisz posty xD. A i wgl to nagroda za robienie spoko sesji? Trochę nawet śmieszne... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 @SpeedwaYZiemovit czy Ty masz coś wspólnego z wprowadzeniem nowej płci na forum? Anyway, nareszcie mogę pokazać światu swoją prawdziwą naturę gołębia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 47 minuty temu Maniek napisał: @SpeedwaYZiemovit czy Ty masz coś wspólnego z wprowadzeniem nowej płci na forum? Oja rzeczywiście Bądźmy gołąbmi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 56 minut temu Maniek napisał: @SpeedwaYZiemovit czy Ty masz coś wspólnego z wprowadzeniem nowej płci na forum? Anyway, nareszcie mogę pokazać światu swoją prawdziwą naturę gołębia. Może to na cześć mojej nagrodzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 Nominuję @Dayan za najbardziej uroczy i "słitaśny" avatar. Cukrzycy - miejcie się na baczności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 19, 2016 Share Napisano Listopad 19, 2016 1. @Los - Za to, że zdemolował forume 2. @Rainbow Guitar - Za to, że ziomek słucha zacnej muzyki 3. @Uszatka - Za to, że zrobiła śliczny obrazek działowy Wyróżnieni: @Cassidy - dziękuje za wsparcie mojej osoby jako Opiekuna Działu, @Major Degtyarev - Za wyjątkowo interesujące rozmowy xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 WITAM! Jak wiecie dawno nie wstawiałem najbardziej prestiżowej nagrody, ale nie dlatego, iż zapomniałem, a przygotowywałem NOMINACJE to Złotych Ziemowitów za rok 2016. Wymyśliłem kilka kategorii i do niej kilka nominacji. Najmilszy User 2016: @Uszatka @Major Degtyarev @Triste Cordis Najlepszy Mode 2016: @Sosna @Draques Najlepszy Admin 2016: @Siper @Decaded Największy Random 2016: @Ziemowit @Rainbow Guitar Najbardziej puszysty user: @Cassidy @Uszatka @PervKapitan Najbardziej jedzeniowy user: @Decaded @Ziemowit Najbardziej Gołębi user: @Maniek @Dank Lord @Ziemowit Najbardziej kucykowy user: @RedPower @Rainbow Twister Ulubieniec Ziemowita: @Uszatka @Rainbow Guitar @Selenium v.2 @Cassidy @Rainbow Twister @Michalski9 @FrozenTear7 @Emily @FirstChoice (tutaj wybiorę trzech) Najlepszy nowy user: @Prlxtilicious @Vezz Najbardziej muzyczny user: @Mates @Rainbow Guitar Wy też możecie zastanówcie się kogo byście wybrali do kategorii, lecz zamiast Ulubieńców Ziemowita, wpiszcie swoich . Wyniki opublikuje 1 Stycznia 2017 Roku. A 3 Stycznia dostaniecie urodzinowego Ziemowita z okazji moich urodzin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się