Bronek Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Chciałbym zgłosić petycję. Każda postać ma inne ruchy, więc sprawiedliwie byłoby, żeby każdy mógł wybrać jaką chce mieć postać. Da się znieniać kolory postaci, więc można zrobić podział drużyn kolorami. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 (edytowany) Możecie mnie dopisać do solarnych. Gdyby coś wypadło, postaram się dać znać jak najwcześniej. Jeśli trzeba będzie - zmienię stronę. @Sosna Mam wersję 1.24. Ma ktoś bezpieczny instalator/link, który mógłby mi podesłać (PW)? Edytowano Sierpień 16, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Ups... dwójkę mi zjadło przy podawaniu wersji.... chodziło oczywiście o wersję 1.24.... zaraz poprawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Ja prawdopodobnie nie będę mógł grać. Głównie dlatego iż szef chce ze mną pogadać o "pracy w ten weekend" jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 @Sosna Co będzie z moją petycją? Ja chcę grać Lori :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Co do uczestnictwa - ja niestety nie dam rady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 U mnie sprawa wygląda tak, że mój brat ma urodziny i nie wiem kiedy impreza się zakończy. Niestety chyba też nie będe mógł być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Na chwilę obecną - dwie osoby... z tej samej frakcji Ciemno to widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Nie lepiej będzie przenieść to w takim razie? Skoro chętne osoby do rozgrywki nagle nie mogą to nie ma sensu robić takich gierek 1v1... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Jutro w sobote to pewnie bym mógł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 I tak dzień przed wyjdzie, że komuś coś wypadło Nie, nie mam tu do nikogo żadnych pretensji - sprawy rodzinne przede wszystkim, ale to już tradycja tego eventu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Chyba faktycznie lepiej będzie przełożyć na za tydzień, niż na siłę organizować dla dwóch osób. @Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 (edytowany) W przyszły weekend odbywa się Decomeet i jako gospodarz muszę się na nim zjawić, więc jeżeli jestem wymagany na rozgrywkach, to będą one musiały się odbyć w piątek przed godziną 17 (i potrwać najwyżej do 18), lub w niedzielę po godzinie 21. Za kłopot przepraszam, ale nie mam jak tego przełożyć Edit: @Sosna, podaj mi datę ostateczną, na którą ma być gotowy minecrap. Robię kilka rzeczy na raz i prace nad nim zeszły chwilowo na boczny tor. Edytowano Sierpień 19, 2016 przez Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 Więc tego... Mamy dwa terminy do wyboru, albo piątek do 18 albo niedziela po 21. Na który się decydujecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 Dla mnie to obojętne Oba terminy pasują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 Piątunio preferuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 14 minuty temu Sosna napisał: piątek do 18 17. O 18 wychodzę z domu bez względu na wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 Mówiłeś, że rozgrywki mogą potrwać maksymalnie do 18 więc zastosowałem dość mocny skrót myślowy, aczkolwiek masz rację. Maksymalnie do 17 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 (edytowany) Niestety nie wezmę udziału, bo mi gra nie działa, no chyba, że ktoś jakoś pomoże :/ Zbyt stara gra na mojego laptopika chyba Edytowano Sierpień 21, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 6 godzin temu Onyx napisał: Niestety nie wezmę udziału, bo mi gra nie działa, no chyba, że ktoś jakoś pomoże :/ Zbyt stara gra na mojego laptopika chyba Jakieś szczegóły? U mnie działa. Win10, najnowsza aktualizacja, karta graficzna zdolna do wyświetlenia obrazu i uciągnięcia gier z lat '90-2005. Może masz jakąś dziwną wersję? Jeśli chcesz podeślę ci na PW namiary na wersję, która u mnie działa. Pewnie nie muszę o to pytać, ale: próbowałeś trybu zgodności oraz uruchomienia jako admin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 Jak po wykonaniu zaleceń Triste nadal nie ruszy, odezwij się do mnie na priv (najlepiej gg). Spróbuję Ci pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 (edytowany) 5 godzin temu Triste Cordis napisał: Jakieś szczegóły? U mnie działa. Win10, najnowsza aktualizacja, karta graficzna zdolna do wyświetlenia obrazu i uciągnięcia gier z lat '90-2005. Może masz jakąś dziwną wersję? Jeśli chcesz podeślę ci na PW namiary na wersję, która u mnie działa. Pewnie nie muszę o to pytać, ale: próbowałeś trybu zgodności oraz uruchomienia jako admin? Ano, próbowałem uruchomienia przez admina i w trybie zgodności. Problem polega na tym, że jak włączę grę, to na ułamek sekundy włącza się na cały ekran żeby zaraz potem wisiał mi kompletnie czarny kwardat 800x640 w lewym górnym ekranie, i po tym nie mam myszki, to muszę menedżerem zadań strzałkami i delete'm załatwić proces Jazzrabita żeby wszystko wróciło do normy. Już dwie wersje próbowałem i ten sam problem, wyślij swoją, zobaczymy, może ta ruszy. @EDIT No niestety ten sam problem z wersją gry od Triste, z tym, że tym razem procesu Jazzrabita nie ma w menedżerze zadań i musiałem się wylogować żeby się tego pozbyć Edytowano Sierpień 22, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 (edytowany) 4 godziny temu Decaded napisał: Jak po wykonaniu zaleceń Triste nadal nie ruszy, odezwij się do mnie na priv (najlepiej gg). Spróbuję Ci pomóc. A ja gg nie mam Edytowano Sierpień 22, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 A właśnie termin na Jazz Jackrabbit 2 to piątek godzina 17, więc poprosiłbym o potwierdzenie obecności do czwartku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 Ja tam nie widzę przeszkód, więc się stawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts