Onyx Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 (edytowany) Bo woda nadciągała, a teleport był jeden Dostanie się do apteczki to byłoby jak złapanie się ryby na haczyk. Czyli w skrócie: It was a bait! Edytowano Wrzesień 11, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Zwłaszcza że i tak życie by spadło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 To co innego. Nie wiedziałem co kto ma w zapasie Ale i tak było ciekawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Nom. Fajnie było zagrać. Ciekawe jaka gra będzie następna (i oby nie za 2 tygodnie bo mam wesele :P) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 Też bym wolał by było za tydzień. Kto wygrał jeśli można wiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 Ja, jak zwykle ostatni. Ale mam coś na swoją obronę - gra tak mi rozstawiła jeże, że zamiast walczyć, musiałem je jakoś pozabierać z jednego miejsca - pół drużyny w kupie gdzieś na dole mapy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Jak się miewa status kolejnej rozgrywki? Ile gier jest jeszcze planowanych? Dlaczego pierwszy post nie jest zaktualizowany? Co sprawia, że pizza jest taka smaczna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 (edytowany) 1. Planowana jest w przyszłą sobotę 2. Tak z dwie maks trzy 3. Bo zapomniałem o edytowaniu pierwszego posta 4. Bo jest pizzą EDIT: A tak przy okazji... wrzucę filmik i punktację z ostatnich rozgrywek, jak już mi internet zacznie działać, bo mi derpnął Edytowano Wrzesień 16, 2016 przez Sosna 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 10 minut temu Zirathel napisał: Że tak się wtrącę. Mam 14 lat a znam i grałem w American Conquest TO głosuj za ta grą proszę O-O earth jest już zbyt ograny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Możecie sobie głosować ale skoro jej nie mam to i tak nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Do zaproponowania mam "Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online" na Steamie. Wiem, długa nazwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Uuu zaciekawiłeś mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Ja mam nadzieję, że będziez jeszcze jakiś FPS. Wiem, wiem - był CS. Niestety ta gra wymaga zgrania. Ktoś tak zielony jak ja pociągnął drużynę na dno :( Niby to tylko zabawa, ale mam do siebie żal. Osobiście chciałbym zobaczyć tryb TDM. Niby drużynowe, ale pojedyncze osoby coś tam nabiją. Co powiecie na UT2004? Kto nie ma może pobrać i potraktować to jako test wersji "demo" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Ok dzisiaj tylko podam punktację, ogłoszę następną grę i zaktualizuję pierwszego posta. Filmik z ostatnich rozgrywek będzie jak mi zacznie net normalnie funkcjonować Więc tak następną grą będzie Minecraft, którego rozgrywki odbędą się najprawdopodobniej w tę sobotę, choć jest to zasadniczo wstępny termin. Zasady pojawią się maksymalnie do czwartku. Punktacja za ostatnie rozgrywki: 1. Miejsce Onyx, który za to miejsce zdobywa 8 punktów 2. Miejsce Reedman, który dostaje 6 punktów 3. Miejsce Triste, który dostaje punktów 4 @Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Czyli ja odpadam. Mam Minecrafta, ale na PS4. Nie kupię jej drugi raz na PC, tym bardziej, że swoje kosztuje. A i znudziła mnie jakoś :/ Swoją drogą jak mają wyglądać rozgrywki? W końcu to sandbox. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 (edytowany) welll nie będzie wymagane kupno, bo będziemy grać przez Decadedowy Launcher. A co do samych rozgrywek... cóż póki co będziecie mieć niespodziankę EDIT: Uaktualniłem pierwszy post i przy okazji wyszło całkiem interesujące przetasowanie w tabeli Edytowano Wrzesień 20, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Czyli turniej w kwadratowofilskiej grze? Tej grze w której dzieciaki wrzeszczą jak się im rozwali drzwi i wyzywają od n00bów? Gdzie długopis? (w końcu już w dwóch nie grałem, gdyż podczas Jack Jazzrabit nie miałem czasu bo praca, a podczas Hedgewars to zrezygnowałem bo artylerzysta ze mnie jak z Hitlera miłośnik żydów). Zapisać mnie do Lunarnych. Reedman, dołączasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 7 minut temu KougatKnave3 napisał: Czyli turniej w kwadratowofilskiej grze? Tej grze w której dzieciaki wrzeszczą jak się im rozwali drzwi i wyzywają od n00bów? Gdzie długopis? (w końcu już w dwóch nie grałem, gdyż podczas Jack Jazzrabit nie miałem czasu bo praca, a podczas Hedgewars to zrezygnowałem bo artylerzysta ze mnie jak z Hitlera miłośnik żydów). Zapisać mnie do Lunarnych. Reedman, dołączasz? Są też i normalni, spokojni gracze. Wiem co mówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 raz grałem na Betoncraft. Tam mi się podobało. Po jego upadku tam gdzie zaszłem to słyszałem płaczące dziecko na chacie bo "Rozwalili mu płotek". Ale najwidoczniej ja zawitałem to złej części Minkrafta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Ta sobota odpada. Od czwartku do ~środy jestem poza światem, a niestety (lub stety) muszę te rozgrywki nadzorować osobiście c: Więc, jeśli się da, to proszę o następny weekend Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Da się. Mówiłem przecież, że ta sobota to termin orientacyjnie-wstępny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Minecraft? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 (edytowany) 4 hours ago, Onyx said: Minecraft? Nie mam zielonego pojęcia, jak to chcecie przeprowadzić, ale tym razem "WOW! JA SIĘ NA TO PISZĘ!!!" Choćby to z czystej ciekawości ... Ps. Miałem bojkotować resztę wojny, ale co mi tam ... znajcie moją dobroć xD 9 hours ago, Sosna said: EDIT: Uaktualniłem pierwszy post i przy okazji wyszło całkiem interesujące przetasowanie w tabeli Nie chcę nic mówić pisać, ale ZMIEŃ TEN CHOLERNY KOLOR U SOLARNYCH, BO KIJ TAM WIDAĆ ... Z GÓRY DZIĘKI xD Quote 3. FrozenTear7 / MasterOfRainbows/Bronek - 12 pkt Na np. TEN lub TEN Edytowano Wrzesień 21, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 do tej pory nikt nie narzekał na ten kolor, więc uznałem, że jest w porządku.... ale dobra zmienię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Minecraft może być jeśli będzie fajny mod (jest chyba taki gdzie jest wyścig na Księżyc). Pisałbym się na to, ale jak wspomniałem nie w ten weekend - wesele :-| Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts