Onyx Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 (edytowany) 50 minut temu Decaded napisał: Osobiście dałbym minusowe punkty za psucie zabawy, ale no. Się zobaczy Nie psuje zabawy, bo z tym kodem bo byś się trochę bawił xD @Edit, a co do tego kodu do skarbca, well, jak wklepiesz 2143 to się otworzy na stałe, bo sygnał przechodzi tak jak powinien, a jak walniesz szybko szybko, to się otworzy na chwileczkę, bo przez sekunde jest sygnał :/ I to wyjście, shiet, zapomniałem o nim X) Nie za bardzo wiedziałem jak ten mechanizm z kodem dopracować by było idealnie, ale zostawiłem sobie trochę czasu na zabudowanie, ale tego również nie skończyłem i wyszedłem na zero X( Wieże którą zbudowałem, to było takie coś typu "nie wiem co jeszcze zrobić, spróbuje zrobić coś dużego, może wyjdzie" i wychodzi na to, że w sumie się podoba, no to... yey xd No cóż, na zbyt ambitne rzeczy się naszykowałem i nie wyrobiłem się z czasem, mój błąd :c Edytowano Październik 3, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 i właśnie to rozumiem jako psucie zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Też wezmę udział w Paladinsach jak obiecałem. Szefunio kochany... dał mi dodatkowe godziny pracy w weekend (12 godzin w weekend, poor ja) więc za dwa tygodnie wejdę spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 (edytowany) @Sosna Psucie zabawy? Nie cierpisz cyfrowych domofonów, i tyle. To, że ty je nie lubisz, nie znaczy, że każdy w twoim otoczeniu ma postępować tak samo. Edytowano Październik 3, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Źle mnie zrozumiałeś... właśnie to, że Onix podał kod, żeby uniknąć zabawy z nim nazywam psuciem zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Właśnie teraz Sosna napisał: Źle mnie zrozumiałeś... właśnie to, że Onix podał kod, żeby uniknąć zabawy z nim nazywam psuciem zabawy Podanie kodu przed podejściem pod domofon? Tu się zgodzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 @Lucas Kij mnie obchodzi twój MC ... pytanie czy w paladinsy będziesz grał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 @MasterOfRainbows Kijów 3 posty wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Co ja ci poradzę że dla mnie siedzimy w MC buduje się w dół? Daj mi górzysty teren, cobbla ile dusza uniesie i zestaw kilof/łopata - nie będzie mnie przez tydzień ale zbuduję ci kompleksowy bunkier z opcją walki w tunelach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Ok zatem czas na małe podsumowanie ostatnich rozgrywek Spoiler https://docs.google.com/document/d/1419A2oOi_l3EBqBRJHDpRcADu6A4NrVRRedXZqNq6ME/edit?usp=sharing Skoro już się zapoznaliście z werdyktami jurorów (albo i nie... to zależy, czy otwieracie spoilery przed przeczytaniem reszty tekstu ) nie pozostaje mi tylko zrobić nic innego jak tylko wypunktować oraz umiejscowić was zgodnie z turniejowymi regułami. A zatem pora na ostateczne podsumowanie I miejsce zajmuje Bronek i otrzymuje 10 punktów II miejsce zajmuje Triste Cordis i otrzymuje 8 punktów III miejsce zajmuje Onyx i otrzymuje 6 punktów IV miejsce zajmuje Zegarmistrz i otrzymuje 2 punkty A teraz jeszcze rzecz odnośnie przyszłych rozgrywek w Paladins odbędą się one w niedzielę, gdyż okazało się, że w sobotę jadę do Wrocławia, co za tym idzie nie będę miał dostępu do kompa. Godzina jest jeszcze do ustalenia, aczkolwiek najpewniej będzie to 19, może 20, bo wcześniej nie dam rady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Drugie miejsce? Dzięki :] A myślałem, że przez ten przeklęty kamień przy wejściu do "komnaty z nagrodami" wyląduję na ostatnim miejscu (wystarczyło dać przy wejściu kilka kilofów... ech). "Pas startowy" dałem właśnie po to, żeby dało się znaleźć wejście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 3.10.2016 at 16:37 MasterOfRainbows napisał: Team Fortress 2 jest już stary i prawie nikt w niego nie gra ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Rly? Niedziela? Kiedy wracam do domu po imprezie na drugim końcu polski? Rly? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 No co ja ci poradzę, że w sobotę jestem cały dzień we Wrocławiu, a w niedzielę jadę do babci na imieniny? Ewentualnie można pograć w piątek wieczorem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Ja mam dwa pytania: 1) Czy Paladins będzie ostanią grą czy będziemy próbowali zagrać mecz RTSa? 2) Czy ktoś z Was wybiera się na meeta w Krakowie w tą sobotę? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Właśnie teraz Reedman_PL napisał: Czy Paladins będzie ostanią grą czy będziemy próbowali zagrać mecz RTSa? Paladins będzie ostatnią grą, bo mówiąc szczerze nie bardzo mi się chce ciągnąć dalej ten event Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Szczerze to nie spodziewałem się pierwszego miejsca. Nawet nie jestem pewien, czy mi się należy, ale nie będe się kłócił. Nad swoją budowlą chyba spędziłem najmniej czasu. Planowałem o wiele więcej, ale niestety zabrakło mi czasu. Chciałem np. pochwalić się moim kalkulatorem binarnym dodającym do 32. Uwielbiam redstone'a, ale jedyne co zdążyłem z nim umieścić to lampy i 1 pułapka. Co do 'szamba' to cieszę się, że ktoś to zauważył A więc Paladins'y w niedziele? Dzisiaj zlożyłem zamówienie na internet (na ojca). Jeśli uda się wszystko załatwić i zdąże ściągnąć gre to zagram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 godzinę temu Sosna napisał: Paladins będzie ostatnią grą, bo mówiąc szczerze nie bardzo mi się chce ciągnąć dalej ten event Czaję. W końcu wałkujemy to od czerwca. W PAladins tylko obawiam się problemów z graczami. Żeby nie było że będzie np. 1 vs 1 lub 2 vs 4 czy cuś podobnego xD PS Gdyby coś Ci się odwidziało to warto sprawdzić Starcraft II starter (darmowa wersja). Ponoć da się tam grać normalnie przez neta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Jak mi się uda zabrać laptopa w podróż... to prawdopodobnie będę mógł w piątek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 (edytowany) @Sosna Wiadomo dokładnie o jakiej porze będziemy grać? Tak przy okazji (jeśli to nie problem) to bym wnioskował o przełożenie na następny weekend. Okazało się że na ten weekend jednak jadę a nie wiem o której w niedzielę będę z powrotem w Krk :/ EDIT: Jednak nie jadę. Sorki za kłopot . Edytowano Październik 13, 2016 przez Reedman_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 (edytowany) W następny weekend jest PGA i pewnie część osób (w tym ja) nie będzie wtedy :/ Edytowano Październik 12, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 11.10.2016 at 21:31 Sosna napisał: Paladins będzie ostatnią grą, bo mówiąc szczerze nie bardzo mi się chce ciągnąć dalej ten event Nie dziwi mnie to. Trochę ciężko ogarnąć coś takiego jednej osobie :/ Owszem, stokrotne dzięki za postawienie serwerów, ale mimo to byłeś "ojcem prowadzącym" Może w ewentualnej drugiej edycji będzie dwóch/trzech organizatorów? W sekcji wyścigów warto by wybrać tradycyjne wyścigi, a w FPSach jakiś TDM - każdy to "ogarnie". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 11.10.2016 at 23:21 Reedman_PL napisał: Czaję. W końcu wałkujemy to od czerwca. W PAladins tylko obawiam się problemów z graczami. Żeby nie było że będzie np. 1 vs 1 lub 2 vs 4 czy cuś podobnego xD PS Gdyby coś Ci się odwidziało to warto sprawdzić Starcraft II starter (darmowa wersja). Ponoć da się tam grać normalnie przez neta. Zgadzam się. Nie wiem jak zamierzacie zrobić Versusa w Palladinsach. Z tego co patrzyłem nie da się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Jedna sprawa: jakby więcej ludzi brało udział to można by dać 2-3 organizatorów, ale ludzie coś nie chcą grać z wami/w wasze gry ... Druga: jeśli Paladins odbędzie się w ten piątek to mnie nie będzie. Trzecia: po Paladinsach można rzeczywiście ogarnąć jeszcze Starcrafta II ... grałem na starterze i da się grać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 8 godzin temu Triste Cordis napisał: Nie dziwi mnie to. Trochę ciężko ogarnąć coś takiego jednej osobie :/ Owszem, stokrotne dzięki za postawienie serwerów, ale mimo to byłeś "ojcem prowadzącym" Może w ewentualnej drugiej edycji będzie dwóch/trzech organizatorów? W sekcji wyścigów warto by wybrać tradycyjne wyścigi, a w FPSach jakiś TDM - każdy to "ogarnie". Znaczy nie to, że w sumie jest ciężko, no trochę jest ale problemem nie było tutaj, jakby to ująć, rozpisywanie regulaminów, czy dobór gier. Więcej problemu sprawiły mi serwery do gier, za co jestem wdzięczny Decowi, że sam z siebie pomógł, oraz problemy natury ludzkiej, że tak powiem owszem mogłem urządzać tu regularne głosowania na temat tego w jaką grę byście chcieli zagrać, jednak chciałem żeby gry były po pierwsze zróżnicowane, a po drugie darmowe/ w miarę tanie. Bo gdybym się kierował tylko kryterium popularności danych gier, to cóż minekraft i cees by się załapał ewentualnie paladinsy/tf2, czy HOTS. Z pozostałych gatunków pewnie bym wybrał jakiegoś Mortala/ innego Street Fightera czy inne gry, które są płatne a obstawiam, że nikomu by się nie chciało kupować gry na jedne rozgrywki. Co do drugiej edycji, cóż może kiedyś będzie, może nie. Jedno jest pewne ja się do organizacji/współorganizacji pchał nie będę, zwłaszcza, jeśli organizatorem będzie Arjen aczkolwiek chętnie bym wziął udział jako zawodnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts