Sosna Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 (edytowany) czwórka i piątka Tropico była w CDA Aslo dwie informacje: 1. Dziś wyników jednak nie będzie, bo mówiąc szczerze nie chce mi się myśleć jak punkty rozdzielić a rano po prostu byłem zajęty. Będą jutro z rana 2. Przechodzimy na rozgrywki w trybie co dwa tygodnie, co, jeśli spojrzeć na ostatnie rozgrywki, jest zmianą czysto na papierze i dla formalności. Niemniej jednak może mi coś wypaść, o czym będziecie oczywiście poinformowani 39 minuty temu Kuracyja napisał: Co do strategii... Twierdza. Jedynka lub Krzyżowiec. Kura co do gier... warunki jakie muszą spełnić gry, żeby były brane pod uwagę w trakcie rozgrywek to: Muszę ją posiadać, ewentualnie ma być darmowa/kosztować maksymalnie 3 ojro albo jeszcze jedna ewentualność to wersja niekoniecznie legalna musi bezproblemowo działać z oryginałem Edytowano Lipiec 10, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Sorki za późną odpowiedź, ale nie miałem dostępu do kompa :P. Z gier na liście mam: - Command & Conquer Red Alert 3 - Company of Heroes + dodatki - Company of Heroes 2 - Earth 2150 the Moon Project (Mam jeszcze Earth 2160) - Supreme Commander+ dodatek - Tropico 3 - Warhammer 40000 Dawn of War 2 (3 części - zwykłą, Chaos Rising i Retribution) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Dobra miały być wcześniej (dużo) ale oto są oficjalne wyniki rozgrywek w Heroes of The Storm z soboty: A i jeszcze drobne wyjaśnienie punktacji zwycięskiej drużynie do standardowej punktacji wszystkich rozgrywek doliczyłem dodatkowe 2 punkty za fakt zwycięstwa i dominacji, a drużynie pokonanej po 1 dodatkowym punkcie za świetny mecz. Dodatkowo MasterOfRainbows dostał dodatkowy punkt za obecność w dwóch rozgrywkach. Tak więc punktacja prezentuje się następująco: 1. FrozenTear7 - 12 punktów 2. Onyx - 10 punktów 3. Bronek - 7 punktów 4. Uszatka - 3 punkty 5. MasterOfRainbows - 2 punkty 6. Triste Cordis - 1 punkt. Następne rozgrywki będą z kategorii strategii. Dajcie znać, czy EARTH 2160 pasuje przynajmniej większości. Rozgrywki odbędą się dnia 23 lipca 2016 o godzinie 18 chyba że, coś mi wypadnie, o czym postaram się poinformować co najmniej cztery dni przed 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 5 € na steamie lub 24 zł na gogu za grę 10-letnią grę, w którą raczej nie zagram drugi raz. Ja podziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 15 minut temu Chief napisał: 5 € na steamie lub 24 zł na gogu za grę 10-letnią grę, w którą raczej nie zagram drugi raz. Ja podziękuję Można kupić taniej klucz do steam. Zaryzykuję i kupię przez PayPal klucz za 1,23 zł. Ktoś wie ile to zajmuje pobierając przez steam? W sensie ile danych trzeba pobrać, bo mam internet mobilny, który trochę kosztuje :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 (edytowany) @Bronek Waży 2,5 GB. Edytowano Lipiec 12, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Dla mnie pasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 51 minut temu Lucas napisał: @Bronek Waży 2,5 GB. Dzięki. Myślałem, że będzie trochę mniej :/ W HotSa przyjemnie się grało, więc poświęce kilka złotych, żeby w to zagrać. Ktoś będzie chętny pograć przed turniejem? Muszę nauczyć się grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Fajna gra i tania jak barszcz. Ja się piszę do lunarnych jeśli nie będę komentatorem ani streamerem : 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Ja tam w imię naszej pięknej księżniczki słoneczka dobywam do Celestyjnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 W sumie Lunarni już tam mają frakcje w postaci Korporacji Księżycowej . Tylko szczerze nie jest ona moją dobrą stroną. Wolę zawsze grać UCS ewentualnie ED. Są wymuszone frakcje czy można dowolnie wybierać je? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 3 hours ago, Sosna said: Dajcie znać, czy EARTH 2160 Nie posiadam i nie kupuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 3 godziny temu Bronek napisał: Dzięki. Myślałem, że będzie trochę mniej :/ W HotSa przyjemnie się grało, więc poświęce kilka złotych, żeby w to zagrać. Ktoś będzie chętny pograć przed turniejem? Muszę nauczyć się grać Wystarczą partyjki z AI. Jest dość wymagające, tym bardziej, że trzeba brać pod uwagę możliwość modyfikowania pojazdów, budowę tuneli czy formowania terenu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 5 godzin temu Sosna napisał: Dajcie znać, czy EARTH 2160 Nie posiadam i nie kupuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 10.07.2016 at 22:15 Sosna napisał: Kura co do gier... warunki jakie muszą spełnić gry, żeby były brane pod uwagę w trakcie rozgrywek to: Muszę ją posiadać, ewentualnie ma być darmowa/kosztować maksymalnie 3 ojro albo jeszcze jedna ewentualność to wersja niekoniecznie legalna musi bezproblemowo działać z oryginałem Co do Twierdzy... jedyne co się musi zgadzać to wersje gry u graczy (czyli u wszystkich np. 1.3 HD), a konfliktów na linii orydżinal - nie-do-końca-orydżinal nie ma. Tylko jednolita wersja na multi musi być, bo inaczej wyrzuci z gry/będą lagi etc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Earth 2150, Earth 2160 i seria stronghold to gry w które mam sporego Expa. Mogę grać, jeśli nie przeszkadza. Choć wcześniej mówiłem żeby takie osoby jak ja miały szlaban na to więc :/ Te trzy gry znam, jak Kuracyja się zgodzi to mogę być współkomentatorem/ekspertem, jeśli nie będę mógł dołączyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Mi Earth 2160 pasuje. Zagrałbym oczywiście dla Lunarnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 godzinę temu KougatKnave3 napisał: Earth 2150, Earth 2160 i seria stronghold to gry w które mam sporego Expa. Mogę grać, jeśli nie przeszkadza. Choć wcześniej mówiłem żeby takie osoby jak ja miały szlaban na to więc :/ Te trzy gry znam, jak Kuracyja się zgodzi to mogę być współkomentatorem/ekspertem, jeśli nie będę mógł dołączyć. Z podanej trójki tylko mam Twierdzę (1 i Krzyżowiec) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 8 godzin temu Chief napisał: 5 € na steamie Chwila... to już nie jest w promocji? Wczoraj jeszcze była Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 A ja właśnie znalazłem pudełko i kod, ale niestety $team nie obsługuje wersji pudełkowych. Widziałem, że na gram.pl jest za 10 zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Można kupić klucz jeszcze taniej tutaj: https://www.g2a.com/r/earth-2160 Ja jeszcze nie kupiłem. Na tej stronie chyba klucze może sprzedawać każdy, więc trzeba patrzeć na opinie sprzedawców. Ewentualnie wybrać ofertę z jakąś tam ochroną. Dopiero pojutrze kupię i zobaczę czy zadziała. Mam na PayPal kilka złotych z jakiś aplikacji do zarabiania, więc kasa się nie zmarnuje, bo i tak narazie nie mam jak wypłacić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 @Bronek Dla mnie już za późno. Już zamówiłem i czekam na zaksięgowanie przelewu Btw. @Sosna Czy mógłbyś przedstawić Nam jak mniej więcej wygląda zbiorcza punktacja (zarówno NLR - SE jak i osobiste) na ten czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Indywidualna jest w pierwszym poście, który edytuję z rana, natomiast jak się prezentuje punktacja stron to nie wiem, bo nie liczyłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Aha. Dzięki ;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 (edytowany) Dobra nie edytowałem z rana to edytowałem posta teraz. Pozwoliłem sobie przy okazji podpiąć pod posta Ogólny regulamin rozgrywek, który był podany przed rozgrywkami w Trackmanię, żeby nie zginął, oraz dodać do niego dodatkowy punkt, dotyczący serwera TS'a, żeby również to nie zginęło Edytowano Lipiec 13, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts