FoxySpring Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Właśnie teraz Kuracyja napisał: Streamy się archiwizują automatycznie. Podepnę pod KTV od razu. Chodzi i o Youtube... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 7 minut temu TwilightSpringTrapPL napisał: Chodzi i o Youtube... Kopyto jest na YouTube. Streamy na YouTube. Dobra, kończę ten offtop. Event ma support ze strony KTV. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 (edytowany) Sportowe: Rocket League Gra akcji: Overwatch Strategie: Company of Heroes 2 Platformowa: Portal 2 Strzelanki: Battlefield 1(Jak tylko wyjdzie, to będzie nieziemski FPS wszech czasów, CoD może tylko drzeć japę) Muzyczna: Audiosurf Edytowano Maj 25, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Tego... jakoś wątpię, żeby wiele osób było stać na tym forum na Overwatcha, czy Battlefielda 1, więc z miejsca odpadają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 @Sosna Zgadzam się. Warto aby gry były f2p albo bardzo tanie. Do tego nie zapominajmy o tym, że nie każdy ma zawsze przy sobie kombajn do grania. Ja np. do listy gier dodałbym rodzimą strategię Earth 2150 (o ile pamiętam dwie ostatnie części trylogii po odpowiednim patchu mogą grać razem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 BF: Bad Company2, jest tani i ma niskie wymagania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Zgadzam się co do gier f2p. Będzie łatwiej. Nie każdy ma dany tytuł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 No to co najwyżej na wasze realia, to do gier akcji mogę zaliczyć TF2(f2p), a do strzelanek BF3(60zł, a będą promocje, to będzie tanie jak barszcz) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Tylko, że BF3 ma już zdecydowanie większe wymagania niż BF2, więc pewna część osób se nie pogra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Zapisuje się (NLR) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Ze strzelanek mogę zaproponować CS:GO, a ze strategi .... szachy (mogę?). (I zgłaszam się (SE)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Według mnie szachy są jak najbardziej na plus . (Co do zgłoszeń to tak jak pisałem u Arjena - chciałbym się zgłosić jako NLR, ale od środy do soboty będzie u mnie ciężko z kompem i netem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Ja się zglaszam jako SE "Nikt nie spodziewa się Solarnej Inkwizycji!!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 @Chief PS Sorki za offtop, ale jakoś mnie natchnęło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Nie wiem czy dam radę w ten weekend, bo mogę tylko w sobotę (28.05) wieczorem a w niedzielę pewnie w ogóle, ale jak coś to mogę być graczem rezerwowym, zapisanym do frakcji gdzie będzie mniej ludzi. I proszę o przygotowanie listy zatwierdzonych gier w które na 100% zagramy, by łatwiej było odnaleźć "miszczów gry" i by propozycje się nie dublowały. A co do mojego wcześniejszego postu: przepraszam nie zauważyłem zmiany w poście głównym. 5 hours ago, Lucas said: Gra akcji: Overwatch huehuehuehueheuheuhuehueu Dobry dowcip ;_; Śmieszek Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 (edytowany) Ja się zgłaszam do NLR. Co do BF 2 to niedawno wyszedł próbek i można znowu grać na multi i wkurzać się z innymi żywymi na tą wroga altyrerie. Nie trzeba gry kupować bo w instalator ze już jest opcja zainstalowania bf2 + wszystkie dodatki ^^ Edytowano Maj 27, 2016 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 (edytowany) Popieram szachy. Przy okazji wpisuje się do solarnych. Podacie jakąś konkretną godzinę czy coś? To rozumiem, że najlepiej pobrać Steam? Edytowano Maj 25, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Zapisuję się do sekcji Lunarnej. Niebieski jest ładniejszy niż żółty A trackmanię lepiej pobrać ze Steam (łatwość robienia zrzutów ekranu, nie potrzeba żadnych Frapsów i innych). Pamiętajcie, że w Trackmanii można pomalować samochód, co w sumie byłoby dobrym pomysłem. Aha. Mój nick w Trackmanii to: "djsound2" - nie da się go zmienić :/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jeszcze dziś postaram się z Arjenem ustalić oficjalne kolory pojazdów, godzinę i datę, oraz ogólne zasady panujące podczas rozgrywek, więc oczekujcie informacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Liczę że godziny i dni będą tak dostosowane, by nie kolidowały z premierami odcinków i meetami lokalnymi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 9 godzin temu Chief napisał: Liczę że godziny i dni będą tak dostosowane, by nie kolidowały z premierami odcinków i meetami lokalnymi Też byśmy tak chcieli ale wszystkich nie zadowolimy. Do tego ja nawet nie wiem gdzie i kiedy są jakieś meety Najpóźniej w piątek pojawią się szczegóły, tymczasem zapraszam do pobierania trackmanii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 18 godzin temu Arjen napisał: Też byśmy tak chcieli ale wszystkich nie zadowolimy. Do tego ja nawet nie wiem gdzie i kiedy są jakieś meety Najpóźniej w piątek pojawią się szczegóły, tymczasem zapraszam do pobierania trackmanii. Rozumiem, że wersja TMNF nie-steamowa (pobrana jakieś... 5 lat temu?) ujdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 godzinę temu Kuracyja napisał: Rozumiem, że wersja TMNF nie-steamowa (pobrana jakieś... 5 lat temu?) ujdzie? Trackmania jest za free na steamie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Mam nadzieje, że to nie będzie jakiś duży poziom, bo ja na przykład nigdy w to nie grałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 22 minuty temu Onyx napisał: Mam nadzieje, że to nie będzie jakiś duży poziom, bo ja na przykład nigdy w to nie grałem NIe chodzi o wygranie tylko o zabawę. Też nigdy nie grałem. Ja niestety się wypisuję, właśnie się dowiedziałem, że wyjazd mi wyskoczył w ten weekend. Miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts