KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Bez przesady. Na pewno grałeś pomiędzy tymi dniami trochę, ja nie. Prawda należę do klanu ale jestem jakotako uczniem i sam jeszcze dostaje sporo po dupie od Mistrza. Powiem tyle, moje ataki są przewidywalne i to dla ciebie porada. Popatrz pierwszą walkę jak robię i następne będę takie same (mówię to by zrównoważyć walkę, bo jak się zna przeciwnika to wiadomo jak go obejść). BTW już za 7 minut 19, zaczynamy czy nie? (Czekam na TSie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Będzie stream? Może bym trochę pooglądał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 jutro będzie nagranie z rozgrywki, bo streamu niet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Ok, za chwilę będę. To co, gramy do 3 punktów? Szkoda zakończyć ten epicki pojedynek po max minucie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 6 punktów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Ale może być 3:3 :/ Proponuję nieparzystą liczbę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 8! A tak serio, to pasowałoby wymyślić jakieś tegesy, bo dwóch graczy to trochę za mało jak na rozgrywki jakiekolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 7 punktów jest ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 I po wszystkim A myślałem, że dostanę łomot. Na szczęście przypomniałem sobie co i jak (gra z botami, które nie ogarniają mapy i nie akceptują pojedynków to co innego). Szkoda, że nie było więcej osób, bo gra wbrew pozorom nie jest taka trudna. Moim zdaniem CS jest trudniejszy. Gdyby było więcej osób, można by napisać krótki "poradnik" - wady i zalety danych mieczy (to istotne). No cóż... Pora na czołgi... Chyba. Od razu mówię, że piszę się na rozgrywki (o ile gra pójdzie). W każdej jestem "zielony" PS. Nagrywał to ktoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Ja nagrywałem Wyniki będą jutro i przy okazji ogłoszę grę na następne rozgrywki godzinę temu Decaded napisał: A tak serio, to pasowałoby wymyślić jakieś tegesy, zdefiniuj pojęcie tegesy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Tymczasem łapcie filmik z rozgrywki... wybaczcie rozdzielczość, ale czego bym nie robił to się nie dało zmienić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 3 hours ago, Triste Cordis said: Pytanie - kto z was ma Rocket League? Platforma nie ma znaczenia. Właśnie przeczytałem, że posiadacze PS4 czy Xbox One mogą grać przeciwko PC. Spore ułatwienie. Posiadam i polecam - 219h na liczniku ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Niezły wynik, ale raczej by nie wypaliło. Gra ma spore wymagania i swoje kosztuje (jeśli komuś "pójdzie" - polecam). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Hej ludziska będzie w ten weekend Black Ops III darmowy - raz na jakiś czas Steam robi eventy że można ściągnąć w weekend grę pewną i mieć dostęp te 2 dni. BO III mimo że ssie i nie uznałem że jest warty zakupu to myślę że dobra zabawa na parę krótkich meczy i warto przemyśleć. Normalnie 40$ a tak to możemy się pobawić za free. Patrząc na starsze cody to jest to świetna gra do naszego typu rozgrywek. Sam nie będę miał możliwości raczej w weekend pograć chyba że od południa gdzieś do 15 czy 16, ale jakbyście chcieli sobie popykać to polecam bo wyjątkowa okazja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 (edytowany) Ja nie mam Rocket Leauge, a to czyni tę grę nieopłacalną, bo za drogo Edytowano Sierpień 8, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 8, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2016 7 godzin temu FrozenTear7 napisał: raz na jakiś czas Steam robi eventy że można ściągnąć w weekend grę pewną i mieć dostęp te 2 dni. Myślę, że można by zapolować w ten sposób na jakiś tytuł, niekoniecznie BO3 ale sama idea jest świetna. Rocket League to doskonała gra na tą sytuację, ale jest dość droga. W sumie ogólnie staramy się żeby nikt nie musiał płacić. Wczoraj sobie gadałem z Sosną i wpadłem na pomysł odnośnie gry. Moim skromnym zdaniem świetny, a Sosna obiecał zastanowić się. A więc nie wszystko stracone! Moja propozycja to Starport: Galactic Empires. Powody: - Nie waży dużo - instalka to 36mb, gra oscyluje wokół 150mb - Pójdzie na wszystkim. Grafika nie razi brzydotą, ale nie radzę przybliżać xd - Darmowa - Jest nawet w klimatach NLR vs SE, można by zrobić frakcje i tak grać. - Wygoda. W tej grze mamy uniwersa stałe (które powstały lata temu i do dziś można dołączać i grać) oraz krótkoterminowe (np. Blitzkrieg). Moglibyśmy ustalić że startujemy równo z danym światem którego czas trwania wynosi powiedzmy dwa tygodnie (takowe są). Od tej pory każdy może grać ile chce i kiedy chce. Przy czym wiadomo - współpraca zwiększa szanse na wygraną. Po dwóch tygodniach zbierania punktów (i walki!) moglibyśmy zrobić epicką bitwę na sam koniec. - Różnorodność. W grze możesz być najemnikiem, piratem, handlarzem, złodziejem, twórcą kolonii, jednostką porządkową (coś jak policja), taksówkarzem, eskortą i kij wie kim jeszcze. Mamy do tego trochę statków do wyboru i spory świat. http://www.starportgame.com/ Mógłbym spróbować z rekrutować do tego większą ekipę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 (edytowany) Starport w sumie może być. Tylko trzeba będzie nieco poogarniać co gdzie i jak @Triste Cordis Ja RL posiadam, ale na PS4 do którego dostęp będę miał jak wrócę do Krakowa (mam praktyki od 29.08 do 09.09). Edytowano Sierpień 8, 2016 przez Reedman_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 8, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2016 25 minuty temu Reedman_PL napisał: Starport w sumie może być. Tylko trzeba będzie nieco poogarniać co gdzie i jak Jakby co służe pomocą w temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Black Ops 3 - od razu napiszę, że odpadam. Nie na mojego PCta. Rocket League - tak tylko napisałem. Jeśli ktoś ma pewność, że "pójdzie" na PC lub ma konsolę - polecam. AI potrafi popełniać "denerwujące" błędy, ale ogólnie ma łeb na karku. Gra warta swojej ceny (sam obecnie gram z botami - wygasło mi członkostwo PS+) Starport - dla mnie pasuje. Zobaczę tylko z czym to się je. PS. A może tak dla "relaksu" zrobimy mistrzostwa w "Sonic OmoChao" (czy jakoś tak). Wygra ten, kto wk#wi się najmniej i najszybciej (i o ile) ukończy akt 1 PS2. A propos Black Ops - niezły wkręt Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 (edytowany) Wyniki miały być wczoraj ale będą dzisiaj. Tak więc: 1 miejsce zajmuje Peros zwany także @KougatKnave3 i otrzymuje 3 punkty za zwycięstwo. 2 miejsce zajmuje @Triste Cordis i otrzymuje 2 punkty. Następną grą będzie Jazz Jackrabbit 2: The Secret Files. Jako, że status prawny tzw abadonware'u nie jest do końca pewny to nie podam linka. Regulamin rozgrywki zostanie udostępniony już niedługo. Edytowano Sierpień 9, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 19 minutes ago, Sosna said: Jazz Jackrabbit 2: The Secret Files. WTF IS THIS GAME??? W takim razie ja nie biorę udziału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 (edytowany) to nie bierz nikt cię nie zmusza aczkolwiek wybrałem tę grę ze względu na to, że: jest to platformówka, pójdzie nawet na lodówce i to opartej o windows 10, jest stosunkowo łatwa do ogarnięcia, ma nawet trzy postacie do wyboru i ma multi. Dodatkowo jedyną opcją pogrania jest pobranie z sieci, czyli technicznie rzecz biorąc jest darmowa, aczkolwiek należy do abadonware'u czyli tzw. programów porzuconych Edytowano Sierpień 9, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 Holy Moley When nostalgia kicks in. Pamiętam jak tatę rozwalałem w tą grę jakieś 8 lat temu lul. Ale to będzie rzeźnia. Przyznam że świetny wybór Sosna nawet się nie spodziewałem takiej gry tutaj Ja tam z wielką chęcią pogram tylko mam nadzieję że nie w ten weekend rozgrywki? Bo kumpel ma 18tkę to ja ewentualnie w niedzielę wieczorem będę. I jak to wgl się tam prowadzi? Przez hamachi czy jakieś inne tam GameRanger? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 (edytowany) multi powinno działać bezpośrednio przez grę, aczkolwiek ogarniemy to z @Decaded wkrótce Edytowano Sierpień 9, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts