Talar Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 (edytowany) Skoro są tematu "jaką masz tapetę", "od jakiej piosenki jesteś ostatnio uzależniony" itp., to teraz ja się pytam, jaki macie dzwonek na telefonie? Ja dotychczas miałem ów hit, ale ostatnio mi się znudził, więc przestawiłem się na nieśmiertelny hymn internetu: Spoiler tak wiem, śmieszek ze mnie co niemiara Spodziewam się tutaj na forum samych gangów albanii czy nicklebacków, ale kto wie, co kto ma jako melodie przy połączeniu Edytowano Październik 13, 2016 przez Talar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Mój dzwonek zwie się "Xperia". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 U mnie to https://youtu.be/9vWEa-ydr7A?t=4m43s Od zaznaczonego momentu sobie wyciąłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Plum plum plum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 0:12 - 0:36 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Chociaż to nie ma znaczenia raczej bo mam ciągle wyciszoną komórkę. Możliwe, że nawet mam coś innego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 (edytowany) Już od dawna mam taki: Spoiler Edytowano Październik 13, 2016 przez Vezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Pomijając kilka wyjątków(ustawione konkretne utwory na konkretnych ludzi - Ojciec Chrzestny, Chain z Air Gear itp) to u mnie domyślny to 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 obecnie mam to ale jest to dzwonek, który ustawiłem po jakichś 6 latach posiadania tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Od czasu kiedy kupiłem sobie telefon to nie ustawiałem, mam go ściszonego 24/7 ... i tak, odbieram telefony. A wcześniej lubiłem mieć np. Enya - Caribbean Blue SlyphStorm - Shot in the dark Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 0:00 - 0:31 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Cheeki breeki! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Wibracja. Polecam. Spoiler Nawet nie wiem jaki mam dzwonek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Jeden z wbudowanych. Wziąłem kartę pamięci do tabletu. Mógłbym wgrać dawny dzwonek, ale jestem leniem Kiedyś: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkon.fallout Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Ja na telefonie mam piosenkę Linkin Park Lost In The Echo: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 You ain't goin' rough enough 1:14 - 1:40 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 (edytowany) Spoiler Edytowano Październik 14, 2016 przez KingKryst Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek123 Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Beyond her tomb by The living tombstone X woodentoaster X glaze X Mic The Microsoft (linku nie daję (bo mi się nie chce) bo i tak każdy to zna) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 The Executioner has arrived. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Listopad 7, 2016 Share Napisano Listopad 7, 2016 (edytowany) You're Gonna Go Far Kid Edytowano Listopad 7, 2016 przez GosiElla 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 7, 2016 Share Napisano Listopad 7, 2016 Mój dzwonek: Spoiler Mój budzik: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 26, 2018 Share Napisano Lipiec 26, 2018 Szczerze to sam nie pamiętam. Ostatni raz grał parę miesięcy temu, gdyż najczęściej mam dźwięki wyłączone by mi nikt nie przeszkadzał inna sprawa to moje podejście do tego... nigdy nie odbiorę połączenia od nieznajomego numery, chyba że akurat czekam na przesyłkę i wiem, że może dzwonić kurier. Jeśli ktoś już dzwoni z nieznanego to dostaje po chwili sms o identyfikację i tyle.. Takie skrzywienie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się