Paladyn Zanderson Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Zandi mój drogi, to byl żarcik Nie bierz wszystkiego tak dosłownie a to sory nie wiedziałem sądziłem że to znowu zaczyna się robić sytuacja alla Past Sins (do tej pory pamiętam atmosferę ponaglająco-narzekającą jaką zaczęli robić ludzie w oczekiwaniu na ostatnie rozdziały)z restą mogą się nie śpieszyć w końcu i tak nastąpi Apokalipsa hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 A ja juz myslalem ze wrzucili rozdzial kolejny a to tylko wy spamujecie. Przeniescie sie na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Brak mi słów...EPICKIE. Przez to nabrałem chęć na odświeżenie fallout'ów Nawiązania i żarty z serii [,,przecież książki nie znikają po przeczytaniu..."] są idealnie wkomponowane,nic na siłę. Jedyne,co mnie trochę dziwi[?nie wiem jak to nazwać] to sposób narracji pomiędzy rozdziałami.Ciągle mam wrażenie,jakby coś spomiędzy nich wycięto. NAJBARDZIEJWKURZAJĄCEPYTANIEEVER: Co z tłumaczeniem?Porzucono czy idzie jak uczeń do szkoły [wolno,znaczy się] ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Grudzień 13, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2013 Tłumaczenie idzie, ale nie wiadomo, kiedy dojdzie. Jak dobrze pójdzie to wrzucę rozdział na święta, jak źle to na Sylwestra. Jak bardzo źle to nie wiadomo kiedy :yHRvV: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Żeby nikt nie pomyślał,że nikt nie czeka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 Rozdział Siedemnasty Bejbe. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=P3ALwKeSEYs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Wreszcie! Tak długo czekaliśmy, teraz jeszcze rozdział z Horizons i będzie pięknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Warto było czekać te pół roku na kolejny rozdział. Nie żebym mógł przez ten czas podszlifować angielski i zabrać się za oryginał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 (edytowany) W ciągu dwóch dni przeczytałam całego Fallouta i nagle smutek. Nie ma dalszej części. Dum, dum, dum. Dzień później - jebs! Mamy 17 rozdział, yay! Już czytam! x3 Edit. Genialne. Zanim przetłumaczycie to wszystko, bo jest rozdziałów naprawdę mnóstwo, to zdążę nauczyć się angielskiego na tyle dobrze, żeby czytać oryginał. To nie żadna sugestia, że niby za wolno, bo aktywnie waszych prac nie obserwowałam - po prostu ten Fallout jest naprawdę cholernie długi. Będę czekać na resztę, bo przetłumaczone bardzo dobrze. Edytowano Styczeń 4, 2014 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 I teraz znowu pół roku na kolejny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Saper, niech cię mrówki oblezą, nie kracz :yHRvV: Prace nad 18stką ruszają od poniedziałku. Cieszę się, że rozdział się podobuje Stay tuned, my little ponies. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Saper, niech cię mrówki oblezą, nie kracz :yHRvV: Chyba wykrakałem...na szczęście mam środek na mrówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erthun Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Matuchno kochana! Buzię wiedzę w tym tęczu! Jak ja uwielbiam ten fanfic! Świetna robota, i mam nadzieję, że złe przepowiednie odnośnie długości tłumaczenia się nie sprawdzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) Azali, jako żywo, nadszedł dzień radości i zabawy: Rozdział Osiemnasty Smacznego drogie kuce. Edytowano Luty 9, 2014 przez Poulsen 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Dopiero co przeczytałem nowy rozdział Crisis Equestria, a już ukazuje się następny rozdział Fallout Equestria! Żyć, nie umierać... Zaraz zabieram się za czytanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Jaram się, tłumaczenie wciąż świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 No to kiedy nastepny rozdzial?? moja byc niecierpliwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Oczywiste chyba, że będzie, kiedy go opublikuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 A z tym może być nieco ciężko, bo, o ile pamiętam, Poulsen obecnie musi tłumaczyć fica sam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingofhills Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 I to od dłuższego czasu. Ale cóż, twoja sprawa Poulsenie, ludzie propozycje ci składali, sam jednego przysłałem. Wolisz sam, proszę bardzo - rozumiem cię zresztą, przez długi czas sam nie ufałem ludziom chętnym do pomocy. Swoją drogą: kawał dobrej roboty odwaliłeś do tej pory. Życzę pozytywnego zakończenia historii, nieustannych chęci i zapału do tłumaczenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Tak jakoś wyszło, że zostałem sam. Zdarza się. Tłumaczenie idzie do przodu, jak wszystko uda się zgodnie z planem, to rozdział będzie w weekend. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Tak jakoś wyszło, że zostałem sam. Zdarza się. Tłumaczenie idzie do przodu, jak wszystko uda się zgodnie z planem, to rozdział będzie w weekend. Yay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Nie ciesz się. Tłumaczenia tego fica nigdy nie idzie zgodnie z planem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Rzadko które tłumaczenie idzie zgodnie z planem - no może aTOM jest chwalebnym wyjątkiem. Poulsen stoi teraz sam w obliczu gargantuicznej ilości tekstu. W sumie współczułbym mu, gdybym nie miał podobnie No i oczywiście czekam na kolejny rozdział przekładu z równą niecierpliwością jak reszta tu obecnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się