Poulsen Napisano Marzec 6, 2017 Share Napisano Marzec 6, 2017 ylthinowanie motzno drugie miejsce, huehue, może kiedyś w końcu wygram 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Marzec 6, 2017 Share Napisano Marzec 6, 2017 Biorąc pod uwagę, że pisałem fanfik tylko i wyłącznie w by udowodnić, że cycki na klacie da się zrobić w sensowny sposób, to jestem zadowolony z wyniku i czekam na recenzję Cahan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 6, 2017 Share Napisano Marzec 6, 2017 Cześć, to ja! Zacznę może od tego, że w odróżnieniu od Dolara oceniałam po przeczytaniu całości. Brałam pod uwagę takie czynniki jak forma - czyli czy nie ma błędu na błędzie i fik jest czytelny. Forma nie dotyczy u mnie stylu - zdanie może być językowo poprawne, a wciąż dawać raka. To oceniam osobno. Dość istotna jest dla mnie fabuła, szczególnie, że w tym konkursie clop miał mieć fabułę. Istotne są opisy - czy są i jakie są. No i seksy - chyba najwięcej odejmowałam za złe seksy, bo to jednak konkurs clop. Przyznam też, że niektórym mogłam nawet nieco zawyżyć ocenę, by podkreślić kontrast między nimi a pracami pewnych rodzynków. W przeciwnym razie musiałabym chyba niektórym przyznać punkty ujemne. https://docs.google.com/document/d/1qmL5m8OvrgZUuFNmXqifXwBoeljzmaFScSho06SjRaM/edit 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Marzec 6, 2017 Share Napisano Marzec 6, 2017 Nie przychodzi mi nic mądrego do głowy, więc skomentuję to następująco. Lol. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 6, 2017 Share Napisano Marzec 6, 2017 @Cahan Zniszczyłaś mi dzieciństwo tymi velociraptorami W Parku Jurajskim były takie straszne, a tu faktycznie... indyk Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 6, 2017 Share Napisano Marzec 6, 2017 @Triste Cordis, w Parku jest deinonych. Użyto nazwy velociraptor, bo bardziej chwytliwa. Na dodatek zwierzę było opierzone. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Marzec 6, 2017 Share Napisano Marzec 6, 2017 No cóż, trollowanie jury jednak nie odpłaca się w punktach, ale i tak podoba mi się ta końcówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Marzec 6, 2017 Share Napisano Marzec 6, 2017 Tak czy siak oceny jak najbardziej mi odpowiadają. Siekiera jest chyba moją najgorszą serią i teraz mam dowód żeby nie pchać się w tę stronę. Dziękuję serdecznie za pierwsze miejsce od końca ^^ A wszystkim uczestnikom (łącznie z Pilsterem) chciałbym pogratulować wyników i pomysłowości "Tutaj nic nie jest naturalne. Gdybyśmy mieli czysty kod genetyczny, wiele z tych zwierząt wyglądało by zupełnie inaczej" - To cytat z Jurassic World (2015) Raptor to Raptor. Nie ważne czy Utah.. Czy Veloci.. Wszystkie Raptory są zarąbiste 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts