Elizabetta Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 Witamy na forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 Przeczytałeś zasady? WOW! Po prostu WOW! Nareszcie ktoś z okolic Krakowa! Byłeś na jakimś ponymeecie? Jesteś w grupie na fejsie? Btw. matura i kucyki to nie najlepsza mieszanka... wiem coś o tym ale co cię nie zabije... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 - To rozpierniczy psychicznie. BTW: Ponownie ktoś z małopolskiego, yay! Nie jestem sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 Witam! W sumie w Krakowie bywam od czasu do czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 A nikogo z W-wy chyba tu nie ma, sam jestem :( W każdym razie witam na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 A nikogo z W-wy chyba tu nie ma, sam jestem :( Ja mieszkam jakieś... 120km od Warszawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 ja też mam ze 120 XD ale na pewno ktoś jest, kto się nie ujawnił... idź na meet i zareklamuj forum XD jak myślisz, skąd tu Deveel, Turak przyczajony pod innym nickiem i kilku nieujawnionych łódzkich bronych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 Ja do Warszawy mam jakieś 130 km więc też nie tak źle . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 Ja z kolei mam..320 km? Więc na razie odpuszczę wizyty w Wawie ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrukIV Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 Ładny off topic, ale tak to już bywa w tematach typu "poznajmy się"^^ Napiszę tylko że na ponymeetach nie bywam, w sensie oglądania kucyków jestem singlem a do KrK mam 20 minut drogi chociaż nie lubie poruszać się po tym mieście, prawko zdawałem w Bielsku( dużo mniejszy ruch) Kto by chciał to jeszcze podaje Skype: "kruk_iii" zapomniałem podać wcześniej, już nie śmiece więcej w tym temacie *pinkie pie promise* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 Jam jest Wspaniały i Potężny Syskol na kolana przed moją potęgą! Albo nie wróć to jeszcze nie jest czas by pokazać, że jestem jakiś dziwny (bo nie jestem). dobra to od początku. Jestem Syskol i mam 19 lat (tak wmówili mi rodzice, tak ciężko było zmienić datę urodzin o jeden dzień? Wtedy bym mógł napisać, że mam 20lat). Pojawiłem się tu by nawrócić was i uświadomić wam, że najlepszym kucykiem jest Trixie! i dlatego, ze dowiedziałem się, że ktoś z was zabrał się za tłumaczenie Fallout Equestria (przeczytałem po angielsku o i po polsku mogę, jakoś strasznie długie to przecież nie jest). W przeciwieństwie do tego co niektórzy starają się mi wmówić nie jestem hipsterem i złym człowiekiem. Ostatnią rzeczą którą powinniście o mnie wiedzieć to fakt, że jestem prawdopodobnie jedyną osoba na świecie która nie lubi Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 Och Syskol miło, że zawitałeś tutaj. Każdego nowego trzeba w końcu witać tu na forum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 No siema xd Pojawiłem się tu by nawrócić was i uświadomić wam, że najlepszym kucykiem jest Trixie! Good luck & have fun ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 Witaj wyznawco Trixie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 Witam wszystkich przybyłych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 I tak najlepszym kucem jest Rarity, ale miło, że próbowałeś. No i siema Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 I tak najlepszym kucem jest Rarity A nie,bo Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 Właśnie, RD jest najlepsza! (A po RF jeszcze bardziej) I obok niej Celestia ^^ Witajcież, nowi że jestem prawdopodobnie jedyną osoba na świecie która nie lubi Fluttershy. Cóż...rozczaruje cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 W przeciwieństwie do tego co niektórzy starają się mi wmówić nie jestem hipsterem I dobrze. Hipsterzy są taaacy mainstreamowi... Welcome! A wszyscy się mylą. To JA jestem najlepszym kucykiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 @Warmen WOW! Myślałem, że tylko ja jestem normalny. @OjtamOjtam Dokładnie, a mainstream jest taki mainsteamowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 Kto ci powiedział, że ja normalny jestem? A Trixie w avku to konieczność, zanim zrobi inkwizycyjną RD to wieki miną Chyba że chodziło o fluttershy, nawet nic z niej nie mam w teście osobowości kucyków xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 Trixie? :braeburn: GO BRAEBURN! :braeburn: Aha, i witam na forum nowego Setha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKisielPL Napisano Luty 14, 2012 Share Napisano Luty 14, 2012 Witam. Nazywam się Artur. Mieszkam w Sieradzu (woj. Łudzkie). Mam 15 lat i interesuję sie informatyką, grami komp., narciarstwem, balisongiem, bronią i oczywiście My Little Pony . Moja ulubienica to Rainbow Dash! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Luty 14, 2012 Share Napisano Luty 14, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 14, 2012 Share Napisano Luty 14, 2012 Witam cie Kisielu. Cieszy mnie, że bronies z łódzkiego jest coraz więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się