kapi Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Welcome , welcome, welcome , jak ja lubię witać nowych, tyle czekałem na nowe buzie, że myślałem , że się nie doczekam, jak się cieszę. Życzę bardzo kucykowej zabawy i wszystkiego dobrego. W prezencie specjalnie dla kikiz: i . Szczere pozdrowienia. lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Do Nogalika. Rogaliki pysznosci. -Mniam, pycha najlepiej na sniadanie. Do PitPl i kapi. Bardzo dziekuje za takie slowa. Jesli wszyscy sa tu tacy to sie odnajdziemy. -To superowe forum ma superasnych uzytkowinikow. Dziekuje za mufinke i cydr. Nie zmarnuja sie. Tak jak Lenita powiedziala jestescie naprawde fajniusi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Hejka. Mam na imię Karolina. Większość mówi na mnie Karo, Kacholina, lub Dashie (to ostatnie to jest od mej kumpeli.XD) Uwielbiam rysować i no spędzać czas rodziną, lubię pluszaki.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Do Nogalika. Rogaliki pysznosci. -Mniam, pycha najlepiej na sniadanie. Już Cię lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 To fajnie, im wiecej znajomkow tym lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 To fajnie, im wiecej znajomkow tym lepiej. Mów mi Rogal xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Witam serdecznie Karolina na tym przekucykowym forum. Życzę wspaniałej zabawy i trzymaj . Przy okazji kucykowego nowego roku i wszystkiego najpinkastyczniejszego. lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielx456 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Witam. Mam na imię Daniel. Mieszkam w bielsku. Jestem nowy na tym forum. Wszystkim życzę wszystkiego najlepszego na ten nowy rok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Cześć Karolina i witaj Daniel, bawcie się tutaj dobrze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witam Wszystkich których nie witałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witaj, tez jestem Karolina.xD Mów mi Dashie, witaj na naszym kucykowym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity2002 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 jestem zuza, mam 10 lat, interesuje się śpiewem, baletem, muzyką i kucykami MLP. Moje ulubione kucyki to 6 przyjaciółek (nie chce mi się wymieniać) i trzy księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Zuza, witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Cześć, wszystkim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Chcę powitać wszystkich, którzy nie zostali przeze mnie przywitani! Bawcie się dobrze na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witam wszystkich was, jak się cieszę, że forum powiększyło się o dwie nowe kucykowe buzie, powodzenia Rarity2002 i Danielx456. Mam dla Was , fajne, co? Wszystkiego najkucykowszego w nowym roku. lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witam. Powszechnie jestem nazywana Katarzyną, urodziłam się w Halloween 1997 roku, co wiele tłumaczy. Rysuję, maluję, rzeźbię (Znaczy rysowałabym, malowałabym, rzeźbiłabym - gdyby mi się chciało). Moją ulubioną postacią jest Księżniczka Luna. Słucham metalu i rocka, czasami nawet muzyki irlandzkiej i celtyckiej. Gnieżdżę się w Siemianowicach Śląskich (koło Katowic). Miło mi Was poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witam Cię! Baw się dobrze! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witam ! Ja jestem Wiktoria , mam 12 lat ;D Jestem pegasis rzecz jasna ;D Moje ulubione postacie to Pinkie Pie , Flutterka , Raindrops i Thunderlane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VioletV Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witam. Nazywam się Martyna.Interesuję się MLP od marca zeszłego roku.Od kilku miesięcy zajmuję się rysunkiem.No i co tu się rozpisywać (kto by to czytał), miło mi was poznać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Miło, że jesteście z nami! Witam. Nazywam się Martyna.Interesuję się MLP od marca zeszłego roku.Od kilku miesięcy zajmuję się rysunkiem.No i co tu się rozpisywać (kto by to czytał), miło mi was poznać ^^ Uwierz... Czytają. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witam Wszystkich których nie witałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 YAY:yay: ile tu nowych kucyków do przywitania, więc witam Was serdecznie na tym przekucykowym forum i łapcie w prezencie. Bawcie się dobrze: VioletV, Nocturnal Light i Raindrops (choć Ciebie już znam, ale każdy zasługuje na przywitanie ). Good luck every ponys lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Witam tych, których nie witałam. dla was wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się