Cloud Kicker Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Witaj, witaj . Masz , bardzo dobre . Motocykl ? Dobrze ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Cześć Łukasz ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 hi Łuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Witaj Łukaszu, łap: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Witam nazywam się Michał pseudo " Mietek " . Mam 18 lat , od dobrych 10 miesięcy interesuje się Kucykami Pony . Mieszkam w Błażejowie , mała miejscowość , położona przy granicy z Czechami , niedaleko Kamiennej Góry Moje hobby to : 1. oczywiście że MLP 2. Gry Komputerowe i wszystko z nimi związane 3. Piłka nożna 4. Nauka ( jak Twili ) Chodzę do Technikum Logistycznego , 2 klasa w Kamiennej Górze Ja i 3 kolegów od czasu do czasu wymyślamy historyjki z właśnie MLP , też je lubią Xfire : Mieczysław E-mail : [email protected] [email protected] GG : 2245339 Facebook : Michał Mędrala Jestem dostępny w wtorki i czwartki , a w piątki i soboty - całą noc Pozdrawiam wszystkich Bronies , i Admnistratorstwo tej Strony A bym zapomniał z MLP najbardziej lubię Twilight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Kucyki pony?! Tylko nie to... Popraw! A no tak... Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KurakDePony Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Witam. Nazywam się tomek, dla znajomych po prostu Kurak. Na miesiącach kończę 22 lata. Moje hobby: oczywiście MLP, fantasy (czytam, pisze), trening walki orężem średniowiecznym (głównie łuk i miecz jednoręczny). Mój ulubiony kucykami to miłościwie nam panująca Księżniczka Luna oraz Big Macintosh. Zamieszkuje Warszawę, a dwa miesiące w roku Łomianki. Pozdrawiam wszystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Witam nazywam się Michał pseudo " Mietek " . Witaj i baw się dobrze (ale widze że już się zadomowiłeś) Witam. Nazywam się tomek, dla znajomych po prostu Kurak. Hej!! Hej!! Hej!! Witaj nowa duszo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Witam Łukasza, Michała i Kuraka ... a co wam będę żałował, macie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Witam wszystkich nowych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Witam Wszystkich tych których jeszcze nie witałem,bawcie się dobrze na forum i łapcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 To może ja się podzielę swoimi pysznymi muffinkami, żeby przyjemniej było się wam zagościć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Heh znowu mnie parę chwil nie było tu i znowu wielkie zaległości XD Witajcie nowi łapcie po i bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Witaj 453 (w końcu ktoś z oryginalnym nickiem )! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Cześć wam wszystkim ! & dla Was ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Witaj na forum i masz ode mnie :fshuga: za Flutterkę.... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Witam wszystkich nowych. Siemanko! Hahaha Nyx zakosiła mój tekst Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Witaj 453 Ode mnie masz huga i cydr @Kaziu a czy to czasem nie był tekst Minowego Żólwia? (asdf move, jakby co) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Pozdrowienia z Sosnowca! Matko, jak ja nie cierpię tego miasta...no ale do rzeczy: nazywam się Julia, MLP zaczęłam oglądać za sprawą koleżanki, która przez dwa tygodnie śpiewała mi Cupcakes Song. Nie wytrzymała, musiałam dowiedzieć się, o co chodzi...Słucham różnej broniackiej muzyki, robię fanart i bazgram bezsensowne Fanficki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 @Kaziu a czy to czasem nie był tekst Minowego Żólwia? (asdf move, jakby co) Tak ale ja tym tekstem witam się na forum i nie tylko... To przez Minowego Żółwika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Siemasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się