Lucpon Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Witaj PS: Za duża sygnatura Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Witam, witam & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Kolejna osoba do przywitania cydrem i hugiem... więc i dla Adriana ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Oh, to tutaj chyba też wypada się przywitać. Dzień dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Witaj Adrianie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 UUUU jak zwykle cała masa zaległości do nadrobienia Witajcie Nowi każdy z was niech łapie po i niech bawi się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarfXD Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Hi! Nazywam się Marcin. Mam lat 4*4 mieszkam w Zgorzelcu (dolnyśląsk) O forum dowiedziałem się od znajomych. Interesuje się wszystkim i niczym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Cześć Marcin ! Łap i have fun ! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Witaj Marcinie łap i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Hej wszystkim nowym:HLihR: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Witaj Marcinie! trzymaj i czuj się jak u siebie w domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Witajcie wszyscy nowi! I Ci starzy też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 hi all jestem fanem wszystkich poników , mój rocznik 89 i siedzę w mlp od 1 generacji , czyli od ok 20 lat . moje miasto Lunań , stolica Wielkopolski . pozdro:molestia: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 "Poników", hę? Nieważne, witam & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Bike Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Witam z Opola, miasta ostatniej Ponykalipsy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Witajcie BRONIESiPEGASIS oraz Thunder Bike! Macie po cydrze i hugu na dzieńdobry ^^ A tu obiecany i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 trebuhpl , dzięki !! ps Thunder Bike , siemka !! mam rodzinę w Opolu i pobliskim Brzegu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Witam wszystkich nowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Witam wszystkich nowych bardzo serdecznie. Łapajcie i @BRONIESiPEGASIS Masz krewnych w Brzegu? Toż to moja okolica, nawet całkiem bliska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Witajcie jeszcze raz ! Proszę bardzo, take this - i macie mi się opić ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloopie Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Witam wszystkich > Jestem Łukasz mam 20 lat i pochodzę z Dębicy. Słucham głównie rocka ,metalu i muzyki klasycznej w wolnych chwilach jeżdżę na motocyklu , czytam książki , piekę lub pędzę coś dla znajomych interesuję się militariami(Szczęśliwy posiadacz Kr98 nie będę się chwalił ), survivalem i gotowaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Hej, Łukasz & Baw się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Bike Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 (...) macie mi się opić ! OK! Chwilę póżniej... http://imgur.com/a/gaArI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Witaj Łukaszu!!!! w wolnych chwilach jeżdżę na motocyklu Zaiste zajęcie!!!! Daje dużo wrażeń... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się