Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Witajcie wszystkie osoby które są od niedawna na forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Witam Cię Muffinxd , yay:yay: po raz pierwszy będę dziwnie się czuł dając komuś prezenty , no , ale też Tobie dam trzymaj i wesołych świąt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Real Brony Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Witam serdecznie, Real Brony do usług. Moje imię to Kacper, urodziłem się 12 lat i 11 miesięcy temu. Pochodzę z (oraz tutaj też mieszkam) Głogowa w województwie Dolnośląskim. Moje główne zainteresowania to historia i gry komputerowe tudzież konsolowe. Lubie też sport, głównie koszykówkę i sporty walki, i oczywiście serial My Little Pony: Friendship is Magic. :> Moje ulubione kucyki to Fluttershy i Rarity. Słucham również muzyki, (kto nie słucha ?) głównie rock, pop rock oraz heavy metal, choć nie pogardzę też soulem i muzyką klasyczną. Miło was poznać bronies & pegasisters, pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Real Brony, Witaj na forum baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Siemka Real Brony. Mam nadzieje że będziesz aktywnym użytkownikiem ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Welcome , welcome , welcome miło Cię poznać: Real Brony , życzę miłej zabawy na forum i mam dla Ciebie: i niech Ci Bóg błogosławi lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Cześć Real Brony, baw się tutaj dobrze i poznawaj nowe osoby ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 [patrząc na taki temat aż drżała z myśli o poznaniu innych] Hejka wszystkim. Jestem Gabrysia, a to moja przyjaciółka Lenita. No cóż mieszkam w Gorzowie Wlkp. Jestem blondynką i błękitno szarych oczkach, no i za 12 dni będę miała 14 urodzinki. Lubię oczywiście MLP fim, muzyką, gitarą i muzykalnymi kucykami. Jestem nowa na forum, więc konkretniej napiszę. Jestem nieśmiała (jak sami wiecie kto) i rzadko kogokolwiek poznaję, więc bardzo zapraszam na priv. Gram na gitarze, słucham rocka, metalu, bluesa i R&B. -A ja? o mnie to już nie napiszesz? [jak zwykle Lenia też chciała wejść i coś o sobie powiedzieć] -Jestem Lenita, dzięki Gabi poznałam muzykę i jak ona kocham grać i śpiewać.(przyznam, że gra idzie ciężko) Razem piszemy piosenki i słuchamy kucykowych utworków. Jak już moja przyjaciółka wspomniała, bardzo zapraszamy na priva, gdyż jesteśmy tutaj nowe. Z nadzieją na znalezienie nowych znajomych:cadanceawesome: Gabi&Lenita. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Kikiz, witaj na forum Mam jedno pytanie: Lubisz rogaliki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Witaj Gabrysia ^^. Baw się dobrze na tym forum, a odnośnie nieśmiałości tu cóż.. tutaj dużo osób jest nieśmiałych, więc nie masz czym się przejmować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Welcome , welcome, welcome , jak ja lubię witać nowych, tyle czekałem na nowe buzie, że myślałem , że się nie doczekam, jak się cieszę. Życzę bardzo kucykowej zabawy i wszystkiego dobrego. W prezencie specjalnie dla kikiz: i . Szczere pozdrowienia. lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Do Nogalika. Rogaliki pysznosci. -Mniam, pycha najlepiej na sniadanie. Do PitPl i kapi. Bardzo dziekuje za takie slowa. Jesli wszyscy sa tu tacy to sie odnajdziemy. -To superowe forum ma superasnych uzytkowinikow. Dziekuje za mufinke i cydr. Nie zmarnuja sie. Tak jak Lenita powiedziala jestescie naprawde fajniusi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Hejka. Mam na imię Karolina. Większość mówi na mnie Karo, Kacholina, lub Dashie (to ostatnie to jest od mej kumpeli.XD) Uwielbiam rysować i no spędzać czas rodziną, lubię pluszaki.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Do Nogalika. Rogaliki pysznosci. -Mniam, pycha najlepiej na sniadanie. Już Cię lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 To fajnie, im wiecej znajomkow tym lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 To fajnie, im wiecej znajomkow tym lepiej. Mów mi Rogal xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Witam serdecznie Karolina na tym przekucykowym forum. Życzę wspaniałej zabawy i trzymaj . Przy okazji kucykowego nowego roku i wszystkiego najpinkastyczniejszego. lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielx456 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Witam. Mam na imię Daniel. Mieszkam w bielsku. Jestem nowy na tym forum. Wszystkim życzę wszystkiego najlepszego na ten nowy rok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Cześć Karolina i witaj Daniel, bawcie się tutaj dobrze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witam Wszystkich których nie witałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witaj, tez jestem Karolina.xD Mów mi Dashie, witaj na naszym kucykowym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity2002 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 jestem zuza, mam 10 lat, interesuje się śpiewem, baletem, muzyką i kucykami MLP. Moje ulubione kucyki to 6 przyjaciółek (nie chce mi się wymieniać) i trzy księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Zuza, witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się