Leniwy Johny Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Ahoy!. Nazywam się Mateusz, mam lat 17 i jestem z Radomska. Koneser sztuki nowoczesnej, ogarnięty laik elektroniki i elektryki. Ulubionym sportem jest siatkówka, a kucykiem Derpy Mam nadzieję, że miło spędzimy razem czas. Arrrr! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 (edytowany) Oy! Nazywam się Fabian :3 (Nie chcę tego imienia, Ani trochę międzynarodowe ) W internecie używam swego drugiego imienia Felix. Mieszkam w Niemczech, Okolice Stuttgartu "Większość" Czasu spędzam przed komputerem. (Jak mam wolne to nie wychodzę w ogóle z domu ) Muzyka, której słucham: Głownie Soundtracki z Gier np. Super Meat Boy lub Binding of Isaac. A tak mówiąc o kategorii to Rock, Może trochę muza elektroniczna. Jestem trochę "Surowy" jeśli chodzi o muzykę Ogólnie mowiąc to słucham lata 50. 60. 70. 80. (+Wyjątki) Ulubiony Kuc: Rarity ( Nawet jeśli nie użyłem ani jednego z jej emotikonów w tym poście ) EDIT: Było 5 minut do autobusu to się spieszyłem z pisaniem tego posta. Zapomniałem dopisać parę informacji Rocznik 1998. Początkujący bazgracz w Paint Tool SAI. Osoba nie wychodząca z domu. Początkujący "Uderzacz" w klawisze Pianina. Były gracz konsol Dendy, SNES, Pegasus, NES Dumny Gracz (No-Life) Komputerowy Mam nadzieję, że nic tym razem nie pominąłem Edytowano Listopad 18, 2013 przez Bonnet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenti Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Nie ma to jak zarejestrować się i się nie udzielać Mimo wszystko, hej. Jestem Kamila aka Shenti. Studiuję fotografię w Warszawie. Rysuję, maluje, szyje maskotki, cosplay'uję. Jak tylko mam wolny czas. To.. ten - cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Oy! Sygna z Jackass 3D? Bo tak mi się coś kojarzy Nie ma to jak zarejestrować się i się nie udzielać Mimo wszystko, hej. Jestem Kamila aka Shenti. Studiuję fotografię w Warszawie. Rysuję, maluje, szyje maskotki, cosplay'uję. Jak tylko mam wolny czas. To.. ten - cześć Cześć Kamila, jestem Kamil Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strange Idea (Monther) Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Dzień dobry Jestem Kuba. Mieszkam w Krakowie, chodzę do gimnazjum i ogólnie robię jakieś filmy bez sensu. Ulubiony kucyk? Hmm... raczej Fluttershy chociaż na drugim miejscu stawiam Pinkie albo Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZombieCake Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Witam Nazywam się Dawid. Mieszkam na Mazurach, a konkretniej w Ełku. Chodzę do gimnazjum i robię wszystko oprócz uczenia się. Moim ulubionym kucykiem jest bez wątpienia Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Hej Jestem Wiktoria dla przyjaciół Wika. Jestem z Wołomina i mam 9 lat (ale na asku i innych 19). Lubię Nightmare Rarity. Mam własny zespół muzyczny. Nazywa się Étos i jest w nim 7 osób. Offtop: Kto jeszcze lubi Nightmare Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) Siema wszystkim . Jestem Kamil, 1 stycznia skączę 20 lat. Moje zainteresowania , to zabytkowe motocykle mam 2 egzemplarze , gra na gitarze (uczę się) i fotografia. Jeśli chodzi o muzykę to nie preferuje konkretnego gatunku, słucham co wpadnie w ucho. MLP zainteresowałem się zupełnie przypadkiem, najpierw obrażałem 2 przeróbki na YT , potem z ciekawości obejrzałem 1 odc i tak juz poszło. Moim ulubioną postacią jest Pinki Pie (głównie z tąd ten awatar), chociaż lubie wszystkie po trochu. Edytowano Listopad 27, 2013 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Jestem Kamil, 1 stycznia skączę 20 lat. Wow, nieźle 1 stycznia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vini Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Ja jestem Maciek z 99, interesuje się kompami i programowaniem, z kuców najbardziej lubie Twilight i Vinyla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Chyba Vinyl. Też lubię Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Cześć i czołem ! Pisze tu bo już dawno mnie nie było i czuję sie jakby nowy Mam na imię Daniel mam 14 lat Kocham Fantastyke oglądam The walking Dead i Gre o Tron musze zacząć oglądać MLP bo miałem długą przerwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Króliczyca Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 hmmm... hej! czuje się trochę staro jak widzę, że kilka postów do tyłu mało jest osób powyżej 20 no ale co tam... jestem i się witam Postać, z którą się identyfikuje to Fluttershy, także wiadomo już czego się można po mnie spodziewać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmet Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Cześć ! Jestem Kacper , mieszkam w województwie dolnośląskim. Moja ulubioną postacią jest Twilight. Lubię pływać, czytać książki (głównie fantastyka), słuchać muzyki( rocka, metalu) i grać na kompie głównie w RPG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponysonkaa Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Hejo , jestem nowa ^3^ Oczywiście jestem pegasis Więc...pomało łogarniam temat :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Hejo , jestem nowa ^3^ Oczywiście jestem pegasis Więc...pomało łogarniam temat :> Witaj Ola, ^^ to ja. poznajesz? ok. ja lepiej skończę off top. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lissa Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Hej! To ja... no ten... eee... Lissa jestem. Sara, rocznik 99. Jednak bez problemu można na mnie mówić Lissa ^~^ W końcu większość ludzi tak na mnie mówi. Kocham Rosję. Piękne państwo. Jestem też wielką fanką RPG i nie do końca tylko tych komputerowych. Mieszkam w okolicach Gdańska, ale dużo przebywam koło Świnoujścia/Wolina. Pomimo tego, że lubię mroczne klimaty proszę mnie nie łączyć z wampirami. Bo takich paru już znam. Ogólnie ulubione kucyki to Luna (Moment kiedy jest jeszcze Lunom, ale już jakaś schiza jest) i Rainbow Dash. Z całej serii świetny jest jeszcze Discord (Ach ten głos w Polskim dub *.*). To chyba wszytko... Jak coś to pytać ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Tez lubię polski dubbing, takoż i Lunę Wydawało mi się, że Twoje miejsce zamieszkania to administracyjnie jeszcze Gdańsk... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Huh, kompletnie zapomniałem o danym temacie Witajcie nowi użytkownicy! *tuli* :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Od czego tu zacząć Jestem Jakub. Mam 14 lat. Jestem fanem MLP:FiM przez to co nasze kolorowe kucyki szerzą tzn. L&T i morały , którymi nas darzą W MLP:FiM najbardziej lubie Twilight i Celestię Szczerze mówiąc nie sądze , żebym był nie wiadomo jakim aktywistą odnośnie Bronies , lecz postaram się nie być Discordem (czyt.nie siać chaosu) W MLP:FiM cieszy mnie też to , że jest dużo piosenek PS.Lubię też Pokémomy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hariet Gleam Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Nazywam się Natalia :3 (Wolę Hariet w necie) Jestem z Warszawy, mam 14 lat Swoją przygodę z MLP zaczęłam oglądając TV Szybko mi się spodobało :3 Obejrzałam 2 sezony i zaczęłam szukać 3. Dubbingowano wtedy odcinki z 3 sezonu a ja najbardziej byłam podekscytowana odcinkiem "Bezsenność w Ponyville" i "Akademia Wonderbolts" Teraz powolna premiera odcinków z sezonu 4 strasznie mnie denerwuje Moimi ulubionymi postaciami są: i Ale w zasadzie jestem jak i w jednym Moją ulubioną muzyką jest Dubstep i POP (Nie lubię Biebiera i 1D) Moje zainteresowania to rysowanie (na kompie i tradycyjnie) Mój Deviantart: http://rainbowdashswagger.deviantart.com/ Szukam miłych znajomych Szukam miłych znajomych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Hej Natalia ! Też lubię słuchać pop'u i możemy zostać znajomymi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tokusa Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 W każdej grze, na każdym forum znana (JEŚLI znana oczywiście) jako Tokusa, rocznik 92, z województwa Lubuskiego. Rysuję, hektolitrami piję herbatę, w anime i mandze siedzę od małego, w tym pierwszym mniej więcej od czasów muminków, w tym drugim nieco później, jak mały Tokus zaczął odróżniać zwykłe komiksy od mang. Imię? Katarzyna. Ulubiony kuc? Z początku była to Rainbow Dash, później nie mogłam wybrać pomiędzy nią a Applejack, następnie obie panie z miejsca wykopała Luna, ale ogólnie moją ulubioną postacią jest Discord. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teramire Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 (edytowany) Witam! Jestem Maciej, rocznik 94.Na (jeśli) znany także pod nickiem Teramire/7eramire. Mieszkam w prawdopodobnie nikomu nie znanej wiosce w kujawsko-pomorskim, jednak obecnie przebywam w Opolu, gdzie studiuję. Początkowo darzyłem MLP wielką antypatią (choć nigdy przedtem nie oglądałem dłuższego fragmentu). Przekonałem się do MLP dzięki twórczości literackiej fanów MLP. (oprócz zajęć typowych dla studenta uwielbiam czytać książki fantastykę i sci-fi.) Postanowiłem się przemóc i sprawdzić czemu taka "durna bajka dla dzieciaków" tak fascynuje i inspiruje innych. Tak więc zacząłem oglądać pierwszy odcinek. Rezultat tego był taki, iż wstałem od ekranu wielce niezadowolony, gdyż nie starczyło mi czasu na obejrzenie całego sezonu do końca. Moje ulubione postaci to Discord i Rainbow Dash. Edytowano Grudzień 11, 2013 przez Teramire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 tak se czytam 13, 17, 19 lat... a mnie jeszcze troche stuknie 30stka , brony od ... yyy... rok chyba już będzie. Pozdrawiam Powiedz coś więcej o sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się