Skocz do zawartości

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

Gość Skurwysyn

Oy! 

Nazywam się Fabian :3 (Nie chcę tego imienia, Ani trochę międzynarodowe  :grumpytwi:  )

W internecie używam swego drugiego imienia Felix.

Mieszkam w Niemczech, Okolice Stuttgartu

"Większość" Czasu spędzam przed komputerem. (Jak mam wolne to nie wychodzę w ogóle z domu  :crazytwi3:  )

Muzyka, której słucham: Głownie Soundtracki z Gier np. Super Meat Boy lub Binding of Isaac. A tak mówiąc o kategorii to Rock, Może trochę muza elektroniczna.

Jestem trochę "Surowy" jeśli chodzi o muzykę  :twilight8:

Ogólnie mowiąc to słucham lata 50. 60. 70. 80. (+Wyjątki)

Ulubiony Kuc: Rarity ( Nawet jeśli nie użyłem ani jednego z jej emotikonów w tym poście  :crazytwi2: )

EDIT:

Było 5 minut do autobusu to się spieszyłem z pisaniem tego posta. 

Zapomniałem dopisać parę informacji  :ppshrug:

Rocznik 1998.

Początkujący bazgracz w Paint Tool SAI.

Osoba nie wychodząca z domu.  :derpfly:

Początkujący "Uderzacz" w klawisze Pianina.

Były gracz konsol Dendy, SNES, Pegasus, NES  :trixie:

Dumny Gracz (No-Life) Komputerowy

Mam nadzieję, że nic tym razem nie pominąłem  :rainderp:

Edytowano przez Bonnet

Oy! 

Sygna z Jackass 3D? Bo tak mi się coś kojarzy :lkBLv:

Nie ma to jak zarejestrować się i się nie udzielać :twiblush2:

Mimo wszystko, hej. Jestem Kamila aka Shenti. Studiuję fotografię w Warszawie.

Rysuję, maluje, szyje maskotki, cosplay'uję. Jak tylko mam wolny czas.

To.. ten - cześć :spin:

Cześć Kamila, jestem Kamil :derp6:

Siema wszystkim .

Jestem Kamil, 1 stycznia skączę 20 lat.

Moje zainteresowania , to zabytkowe motocykle mam 2 egzemplarze , gra na gitarze (uczę się) i fotografia.

Jeśli chodzi o muzykę to nie preferuje konkretnego gatunku, słucham co wpadnie w ucho.

MLP zainteresowałem się zupełnie przypadkiem, najpierw obrażałem 2 przeróbki na YT ,

potem z ciekawości obejrzałem 1 odc i tak juz poszło.

Moim ulubioną postacią jest Pinki Pie (głównie z tąd ten awatar), chociaż lubie wszystkie po trochu.

Edytowano przez KamilPL 94

Cześć i czołem ! Pisze tu bo już dawno mnie nie było i czuję sie jakby nowy :) Mam na imię Daniel mam 14 lat Kocham Fantastyke oglądam The walking Dead i Gre o Tron musze zacząć oglądać MLP bo miałem długą przerwe :D

Cześć ! Jestem Kacper , mieszkam w województwie dolnośląskim. Moja ulubioną postacią jest Twilight. Lubię pływać, czytać książki (głównie fantastyka), słuchać muzyki( rocka, metalu) i grać na kompie głównie w RPG.

Hej!

To ja... no ten... eee... Lissa jestem. Sara, rocznik 99. Jednak bez problemu można na mnie mówić Lissa ^~^ W końcu większość ludzi tak na mnie mówi. Kocham Rosję. Piękne państwo. Jestem też wielką fanką RPG i nie do końca tylko tych komputerowych. Mieszkam w okolicach Gdańska, ale dużo przebywam koło Świnoujścia/Wolina. Pomimo tego, że lubię mroczne klimaty proszę mnie nie łączyć z wampirami. Bo takich paru już znam. Ogólnie ulubione kucyki to Luna (Moment kiedy jest jeszcze Lunom, ale już jakaś schiza jest) i Rainbow Dash. Z całej serii świetny jest jeszcze Discord (Ach ten głos w Polskim dub *.*). To chyba wszytko... Jak coś to pytać ;3

Od czego tu zacząć :P

Jestem Jakub.

Mam 14 lat.

Jestem fanem MLP:FiM przez to co nasze kolorowe kucyki szerzą tzn. L&T i morały , którymi nas darzą :)

W MLP:FiM najbardziej lubie Twilight i Celestię :pinkie2:

Szczerze mówiąc nie sądze , żebym był nie wiadomo jakim aktywistą odnośnie Bronies , lecz postaram się nie być Discordem (czyt.nie siać chaosu)

W MLP:FiM cieszy mnie też to , że jest dużo piosenek

PS.Lubię też Pokémomy

Nazywam się Natalia :3  :rd2: (Wolę Hariet w necie)

Jestem z Warszawy, mam 14 lat  :rdblink:

Swoją przygodę z MLP zaczęłam oglądając TV

Szybko mi się spodobało :3 

Obejrzałam 2 sezony i zaczęłam szukać 3.

Dubbingowano wtedy odcinki z 3 sezonu a ja najbardziej byłam podekscytowana odcinkiem "Bezsenność w Ponyville" i "Akademia Wonderbolts"  :soawesome:

Teraz powolna premiera odcinków z sezonu 4 strasznie mnie denerwuje  :grumpybloom:

Moimi ulubionymi postaciami są:  :1xkfz:  i  :rd7:

Ale w zasadzie jestem jak  :ohmy::rd8:   w jednym 

Moją ulubioną muzyką jest Dubstep i POP (Nie lubię Biebiera i 1D) :sick:

Moje zainteresowania to rysowanie (na kompie i tradycyjnie)

Mój Deviantart: http://rainbowdashswagger.deviantart.com/

Szukam miłych znajomych  :squee:

Szukam miłych znajomych   :rd6:

W każdej grze, na każdym forum znana (JEŚLI znana oczywiście) jako Tokusa, rocznik 92, z województwa Lubuskiego.

Rysuję, hektolitrami piję herbatę, w anime i mandze siedzę od małego, w tym pierwszym mniej więcej od czasów muminków, w tym drugim nieco później, jak mały Tokus zaczął odróżniać zwykłe komiksy od mang.

Imię? Katarzyna. Ulubiony kuc? Z początku była to Rainbow Dash, później nie mogłam wybrać pomiędzy nią a Applejack, następnie obie panie z miejsca wykopała Luna, ale ogólnie moją ulubioną postacią jest Discord.

Witam!

Jestem Maciej, rocznik 94.Na (jeśli) znany także pod nickiem Teramire/7eramire. Mieszkam w prawdopodobnie nikomu nie znanej wiosce w kujawsko-pomorskim, jednak obecnie przebywam w Opolu, gdzie studiuję.

Początkowo darzyłem MLP wielką antypatią (choć nigdy przedtem nie oglądałem dłuższego fragmentu). Przekonałem się do MLP dzięki twórczości literackiej fanów MLP. (oprócz zajęć typowych dla studenta uwielbiam czytać książki fantastykę i sci-fi.) Postanowiłem się przemóc i sprawdzić czemu taka "durna bajka dla dzieciaków" tak fascynuje i inspiruje innych. Tak więc zacząłem oglądać pierwszy odcinek. Rezultat tego był taki, iż wstałem od ekranu wielce niezadowolony, gdyż nie starczyło mi czasu na obejrzenie całego sezonu do końca. Moje ulubione postaci to Discord i Rainbow Dash.

Edytowano przez Teramire

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...