VileRaven Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 też Metalu ^^ AD to jeden z moich ulubionych zespołów ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Ja słucham wszystkiego co mi się spodoba, większość to: pieśni Armii Czerwonej, Wehrmachtu itp., utwory zespołu Sabaton i oczywiście fandomowe piosenki takie jak Loyalty, Discord. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Tak jak wcześniej wspominałem, że rap i metal a poza tym jeszcze różnych epickich soundtracków. Np do survivalu w MW3 i Zombie w Black Opsie według mnie dobrze pasuje muzyka z trailera Dead Island. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prologg Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ja nie mam ulubionego gatunku muzyki, choć na pierwszym miejscu stawiam DubStep, a poza tym słucham co wpadnie w ucho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riconish Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Osobiście słucham wszystkiego po trochu a co mogę wymienić : -Rock -Blues -Jazz -remixy np: od Discord -metalu troszeczkę -czacza -samba widać żadnej spójności bo wiele fajnych muzyk dopiero poznałem podczas nauki gry na perkusji. Dość stare utwory ale, samba, i czacza jedynie przez grę na perkusji ich. Hej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ja słucham między innymi - Rock - Blues - Jazz - remixy - metal - Pony Przykład jednej z muzyk. <> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Aglet uwielbia muzykę rockową i metalową oraz ich podgatunki. ^ ^ Nie gardzi również soundtrackami z anime/gier oraz japońskimi mocniejszymi brzmieniami, czyli j-rockiem. Okazjonalnie coś kucykowego wpadnie, ale rzadko coś trafia w moje gusta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Czego ja słucham? Powiem szczerze... wszystkiego co mi się spodoba. Jeżeli miał bym wymienić gatunki muzyczne to przeważa rock i metal ale lubię posłuchać także punka i hip-hopu (głownie GrubSona). A bym zapomniał, słucham także fandomowej muzyki, która dość pokaźnie zapełniła mój telefon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zax Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Ja słucham Metalu, a ulubiony zespół to Disturbed ale lubię też Slipknota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Można powiedzieć prawie wszystkiego. Zależy od nastroju, od dubstepu, house, electro kończąc na rocku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Hunter, Frontside, Papa Roach, Monstrum, Nightwish,Disturbed i SOAD, czyli rock i metal. A podchodząc do soundtracków, to spodobał mi się OST z Fairy Tail z jego celtyckimi, często mocnymi brzmieniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Głównie jazz i różna muzyka instrumentalna (pianino ma u mnie specjalne miejsce ). Czasami jakiś soundtrack lub muzyka fandomowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Głównie ragge i rap ale nie pogardze polskim rockiem czy alternatywą. Za to jedną z moich ulubionych autorek jest Maria Peszek Słucham w sumie też wszystkiego po trochu. A tak pozatym to dla mnie każda muza przy której da się fajnie potańczyć jest wyczapista Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Szczerze wyrobiłam gust muzyczny do rock'a. Jednak sięgam też po kawałki z Pop'u. Szczerze nie lubię muzyki techno czy też Disco-Polo. Uwielbiam brzmienie gitary basowej. Jeśli chodzi teraz o muzę którą się obecnie jaram to: https://www.youtube.com/watch?v=9GQqF8Q7wQY. Moją ulubioną wokalistką jest Demi Lovato. (Każdy ma swój gust. ) Każda muzyka wpada mi w ucho i przy niej staram się zrelaksować po stresującym mnie dniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Mam dziwny gust muzyczny, nie wiem jaki to jest Ale lubię też posłuchać czegoś normalnego ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Turoń, a słuchałeś ostatniej płyty TGD? Genialna! :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 wszystko w tej chwili głównie metal i rap wykonawcy: princewhatever koroshi ya mic the microphone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Ja to uwielbiam Princewhateverer'a, a tak z rodzaju muzyki, to: - metal - trochę rock'a - Triler music I prawie wszystko co z mlp jest związane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eliana Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 słucham w sumie wszystkiego co wpadnie mi w ucho, głownie popu i rocka ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurtlePower Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Głównie rocka, starego i nowego ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Najbardziej podobają mi się utwory Pisklaka (Imię mojej papugi kakadu Nimfa ): -''Oda do mdłości'' -''Stukaj w klatkę i mów bateria'' -''Patrz na słonko i prój dzioba'' (Codziennie) -''Bój się ciszy, lataj po klatce'' (Pisklak boi się ciszy ) To krótka lista utworów Pisklaka... Uważam, że swoim urokiem czarują najbardziej o 5 rano A tak bardziej bez przymusu: Ninitendocore Hardcore Electrocore ElectroDeadcore Metal (Wszystkie kajndy, wliczając Death Metal) Blues Rock Hard Rock Chiptune Rock Altelnatywny Rock Industrialny Dubstep (nie jestem ogromniastym fanem) Analogowa muzyka elektroniczna Hardstyle (mało) Elektroniczna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWolf Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Ja by się nie rozpisywać od razu dam moje Top 5 wraz z moimi ulubionymi albumami 1.Aicid Drinkers ( Rock is not enough...)2.Kat (oddech wymarłych światów)3.My Riot ( Sweet_Noise)4.Sweet Noise (Ghetto)5.Hunter (Hellwood) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonnie Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Rock, Metal 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Rock i Glamrock głównie, to jest ( kolejność losowa ) : Alice Cooper, Joan Jett, TSA, Black Sabbath, Dio, T.Rex, David Bowie, Led Zeppelin, The Beatles, Eric Clapton ( ostatni koncert w Łodzi , szacunek dla tego pana ) i wiele innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Wszystkiego, co mi wpadnie w łapy i przypadnie do gustu. Gatunek wtedy nie ma znaczenia. Ale generalnie nie przepadam za hip-hopem/rapem (z wyjątkami) i techno (również z wyjątkami). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się