Szonszczyk Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 Przeglądając panel administratora natchnąłem się na dwie rzeczy, które nie były aktualizowane od... w sumie nie wiem, ale nie wnikam Po prostu było to dawno i mam ochotę je zmienić. Chodzi tu o: 1) Poziomy reputacji Czyli to co wyświetla się pod reputacją na waszym profilu np. "Legenda forum" lub też "wzorowa". 2) Rangi Czyli to co sobie możecie zmieniać i co nadaje wam te kropki (teraz będące bardzo tęczowe btw. ). I to na tym pierwszym chciałbym się dzisiaj skupić. Na chwilę obecną mamy rangę w zależności od ilości reputacji: Spoiler 0 Neutralna 25 Dobra 50 Wyśmienita 100 Wzorowa 500 Legenda Forum 2000 Łowcy Reputacji (...) Co trzeba zmienić? Na pewno pododawać więcej rang. Poza tym, z danym poziomem reputacji można nadać obrazek (tak samo jak mają teraz użytkownicy z reputacją na poziomie 2000+) i przydałby się pomysł co tam wstawić (bo powiem szczerze nie mam pomysłu, liczę na waszą kreatywność). Moje proponowane zmiany Nowe poziomy reputacji: Spoiler 0 Neutralna 25 50 Dobra 100 200 500 Wzorowa 1000 Legenda Forum 2000 (pretendenci do łowców reputacji? ) 4000 Łowcy Reputacji Nazwy trzeba by przetasować, ponieważ niektóre wydają mi się nieodpowiednie na dany poziom, to po pierwsze, a po drugie: trzeba by dodać nowe nazwy. Mam nadzieję, że mi pomożecie byśmy razem coś zmienili na tym naszym forum No i mam też nadzieję, że dobrze wyjaśniłem... 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Kruczek Napisano Luty 7, 2018 Popularny post. Share Napisano Luty 7, 2018 na minusie Złoczyńca 0-25 Neutralna reputacja 25-50 Dobra reputacja 50-100 Świetna reputacja 100- 500 Wzorowa reputacja 500-1000 Equestriańska Legenda 1000-2000 Canterlocki Skryba 2000-3000 Cutie Mark Crusaders - Łowcy Reputacji! 3000-4000 Pióro Starswirla Brodatego 4000+ It's time to stop, przestań postować w galeriach i weź się za życie 5 2 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 Fajny pomysł, tylko czemu mam wrażenie iż skończy się to rzeczywistym shitpostingiem? 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonley Shadow Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 Według mnie dobry pomysł. A co wy na to, żeby dać nazwy kucyków np. -100 Nightmare Moon - 50 Discord 0 Trixie 25 Nowa Trixie 50 Starlight Glimer 100 Sanset Shimer I tak dalej 1000 Twilight Sparkle 2500 Candence 5000Luna 10000 Celestia 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 19 minut temu, Lonley Shadow napisał: -100 Nightmare Moon - 50 Discord 0 Trixie 25 Nowa Trixie 50 Starlight Glimer 100 Sanset Shimer I tak dalej 1000 Twilight Sparkle 2500 Candence 5000Luna 10000 Celestia Nie, bo część osób może nie lubić danych kucy, a poza tym słabo to będzie wyglądać na moje. Najlepszy pomysł autorstwa @Kruczek, fajny, zabawny. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonley Shadow Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 No w sumie racja. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 Jestem za wprowadzeniem większej ilości poziomów reputacji, póki co Kruczek dał najlepsze, jednak jedno ale. Na minusie zostawmy raka, tak jak jest, to jest najbardziej adekwatne :3 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 Jeśli dacie rangę Rarity to ja zacznę shitposting. Lepiej by to nie miało nazw kucyków bo wtedy się zacznie zabawa. Kruczek good idea. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 Jakby już coś zmieniać to popieram idee Kruczka i zostawienie raka na - 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 7, 2018 Autor Share Napisano Luty 7, 2018 2 godziny temu, Lemi napisał: Jakby już coś zmieniać to popieram idee Kruczka i zostawienie raka na - Ja nawet nie wypisywałem raka, bo ty jest zbyt dobre by zmieniać... ale dobra Muszę przyznać, że @Kruczek wrzucił dobrą rozpiskę, ale mam parę zastrzeżeń: -dodałbym jakiś jeszcze jeden poziom około 200-250 reputacji, ponieważ zmiana dotknęłaby dużą ilość osób -to są POZIOMY reputacji od których liczy się dana ranga, a nie przedział (ale to niezbyt ważne teraz) No ale jak tak dużo osób zagłosowało... można zmienić... a obrazki wrzucić adekwatne do nazwy (jeśli forumowy grafik pozwoli ). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 8, 2018 Share Napisano Luty 8, 2018 1 godzinę temu, Szonszczyk napisał: jeśli forumowy grafik pozwoli Ja chętnie zrobię jakieś proste, ale ładne graficzki do rang~ Coś lepszego niż po prostu kopie ikonek działowych. I zgadzam się z większością tutaj, że propozycja Kruczka najlepsza ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 8, 2018 Autor Share Napisano Luty 8, 2018 Zmiany zostały wprowadzone. Wszystkie poziomy reputacji wziąłem z posta Kruczka, któremu bardzo dziękuję za naprawdę dobry pomysł. Wprowadziłem jedną małą zmianę: dodałem jeden poziom za 250 i lekko przesunąłem poziom "wzorowa" i "świetna", by za 50 reputacji był poziom "bardzo dobry". Jeśli sądzicie, że zrobiłem źle, jestem otwarty na propozycje Teraz poziomy mają się następująco: Spoiler Teraz pozostaje mi czekać na obrazki od @Uszatka. (Z góry dziękuję za obietnice ich wykonania ) 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 8, 2018 Share Napisano Luty 8, 2018 4 godziny temu, Szonszczyk napisał: Teraz pozostaje mi czekać na obrazki od @Uszatka. "Rak" i "Słabo" na próbę. Cobym wiedziała czy się podoba taki pomysł. Spoiler 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 8, 2018 Share Napisano Luty 8, 2018 Ale graficzka dla "Raczka" już jest w sumie i wygląda dokładnie tak samo, jak emotka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 8, 2018 Share Napisano Luty 8, 2018 2 godziny temu, Sosna napisał: Ale graficzka dla "Raczka" już jest w sumie i wygląda dokładnie tak samo, jak emotka Ale nie sprawuje się dobre jako ranga. Jako emotka tak. Ale ranga ma wyglądać jak ranga a nie randomowy obrazek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 8, 2018 Share Napisano Luty 8, 2018 (edytowany) 2 godziny temu, Sosna napisał: Ale graficzka dla "Raczka" już jest w sumie i wygląda dokładnie tak samo, jak emotka Tylko, że nie mogłam znaleźć tej grafiki + emotka ma zbyt wyraźne białe "brudy" pomiędzy głową i szczypcami. Edytowano Luty 8, 2018 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coldwind Napisano Luty 8, 2018 Share Napisano Luty 8, 2018 (edytowany) @Uszatka oryginał tego raka: http://amlm3.blox.pl/resource/rak.jpg Edytowano Luty 8, 2018 przez Coldwind 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 8, 2018 Share Napisano Luty 8, 2018 5 minut temu, Coldwind napisał: @Uszatka oryginał tego raka: http://amlm3.blox.pl/resource/rak.jpg Trochę za mały. Dec woli bym mu robiła grafiki w większej rozdzielczości więc wolałabym jednak użyć większego raczka. Ale dzięki ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 19 godzin temu, Uszatka napisał: Trochę za mały. Dec woli bym mu robiła grafiki w większej rozdzielczości więc wolałabym jednak użyć większego raczka. Ale dzięki ^^ Wolę, ponieważ mogę je dostosować wedle własnego uznania, a nie prosić Cię co minutę o zmianę rozdzielczości 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 5, 2018 Share Napisano Marzec 5, 2018 1 minutę temu, I Maj napisał: Mi się najbardziej podoba opcja kurczeka . Już jest wprowadzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Marzec 7, 2018 Share Napisano Marzec 7, 2018 >to było dawno nie ruszane >więc trzeba zmienić What kind of heresy is this? Działa, ładnie trybi, nikt się nie skarży, i zmiany mają nastąpić tylko dlatego, że... dobrze działa? 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 7, 2018 Share Napisano Marzec 7, 2018 Kurde, a już traciłem nadzieję, że ktoś będzie narzekał na te czysto kosmetyczne (ale jednak!) zmiany :| Dziękuję, że wyprowadziłeś mnie z tego zwątpienia. Anyłej, temat przerzucam do archiwum, albowiem od miesiąca propozycja jest już wprowadzona w życie. Jakby ktoś chciał się tu jeszcze wypowiedzieć, to proszę się zgłosić do któregokolwiek Moderatora. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 7, 2018 Share Napisano Listopad 7, 2018 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts