Victoria Luna Napisano Maj 13, 2018 Share Napisano Maj 13, 2018 (edytowany) Witajcie serdecznie, kucyki Equestrii i stworzenia z innych krajów! Jestem Victoria Luna, i choć jestem tu od dłuższego czasu, rzadko tu zaglądam... Śmiało możecie do mnie mówić Luna czy nawet Junak (ten kto był na KPM 12.6, ten wie o co chodzi). Więc część przedstawienia się mamy za sobą. Teraz czas zaprezentować moje arcioszki Teraz nieco rzadziej się chwytam pędzla czy pióra do tabletu (arcioszki na papierze przedstawie w drugim dziale) z powodu osobistych, szkolnych i nie tylko, więc mam niewiele staff'u do zaprezentowania... Na tą chwilę na swoim koncie mam: Spoiler Arty są ustawione w kolejności od najstarszego do najnowszego; nie są to wszystkie rysunki które zrobiłam niedawno. Zapraszam na mój DeviantArt- https://victoria-luna.deviantart.com Edytowano Maj 13, 2018 przez Victoria Luna 4 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Maj 13, 2018 Share Napisano Maj 13, 2018 No no, powiem że masz talent Naprawdę ładne prace, z chęcią oglądnę twojego deviantarta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Maj 13, 2018 Share Napisano Maj 13, 2018 Zazdroszczę talentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Maj 14, 2018 Autor Share Napisano Maj 14, 2018 11 godzin temu, Bertram Quist napisał: No no, powiem że masz talent Naprawdę ładne prace, z chęcią oglądnę twojego deviantarta Dziękuję bardzo Aktualnie mam w planach trzy rysunki, dwa arty (możliwe, że jeden będzie jako YCH) a trzeci idzie do fanfiku o ile skończę pisać pierwszy rozdział xd 10 godzin temu, Forest Wind napisał: Zazdroszczę talentu. Dziękuję, choć może się okazać, że masz większy ode mnie xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 14, 2018 Share Napisano Maj 14, 2018 @Victoria Luna Połączyłem twoje posty. Na przyszłość staraj się unikać pisania posta pod postem. Opcja edytuj jest całkiem wygodna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Maj 14, 2018 Autor Share Napisano Maj 14, 2018 2 godziny temu, Sosna napisał: @Victoria Luna Połączyłem twoje posty. Na przyszłość staraj się unikać pisania posta pod postem. Opcja edytuj jest całkiem wygodna. Widać, że dawno mnie nie było ^^' Zapamiętam następnym razem i dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 14, 2018 Share Napisano Maj 14, 2018 Dawno Cię tu nie było. ^^ Muszę przyznać, że jesteś coraz lepsza. Wróciłaś w dużo lepszej formie i arty naprawdę robią wrażenie. ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Maj 14, 2018 Autor Share Napisano Maj 14, 2018 5 godzin temu, 1stChoice napisał: Dawno Cię tu nie było. ^^ Muszę przyznać, że jesteś coraz lepsza. Wróciłaś w dużo lepszej formie i arty naprawdę robią wrażenie. ^^ Tja, zniknęłam na jakiś czas ale teraz wracam, mam nadzieję, na dłużej ^3^ Znalazłam kogoś kto mnie bije gazetą jak coś marysuje źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Maj 15, 2018 Share Napisano Maj 15, 2018 Jejku piękne naprawdę masz talent! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Maj 16, 2018 Autor Share Napisano Maj 16, 2018 Dnia 15.05.2018 o 06:20, swinkipinki napisał: Jejku piękne naprawdę masz talent! Dziękuję bardzo z całego serduszka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 17, 2018 Share Napisano Maj 17, 2018 (edytowany) Świetne arty Victorio... masz talent. Z przyjemnością obejrzę resztę Twojej galerii Edytowano Maj 17, 2018 przez Starlight Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Czerwiec 21, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2018 Aktualnie nie mam za dużo, jednak nadal pracuję nad nowymi artami i mam już gotowych kilka szkiców. Chce jednak teraz skupić się na commission'ach które otrzymałam ^^ Spoiler To będzie adopcja przeznaczona do sprzedaży na aukcji (gdzie? dowiecie się potem :>) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 21, 2018 Share Napisano Czerwiec 21, 2018 @Victoria Luna Ile czasu Ci schodzi na stworzenie artu jednego, kolorowego kucyka? Kiedy możemy się spodziewać kucyków - bobasków? Pozdrawiam i jedź z tym koksem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Czerwiec 21, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2018 2 godziny temu, Grzegorz_Nikodem napisał: @Victoria Luna Ile czasu Ci schodzi na stworzenie artu jednego, kolorowego kucyka? Kiedy możemy się spodziewać kucyków - bobasków? Pozdrawiam i jedź z tym koksem! Zależy od wielu czynników- nauka/pomoc w domu, chęć, wena, artblock... Czas jest bezpośrednio zwiazany z tymi czynnikami, ponieważ to od nich zależy jak długo tworzę dany art- po kilku godzinach mogę skończyć pracę i wysłać ją na DeviantArt czy MLPPolska lub męczyć się dwa, trzy miesiące... Naprawdę, równie bywa i nie jestem w stanie tego dokladnie przewidzieć xd Co do bobasków- widzę że pomysl bardzo się spodobał co mnie bardzo cieszy Na chwilę obecną mam 4-6 projektów w toku plus trzy commissions... Teraz będę mierzyła się ze starym kucem a takich do tej pory nie robiłam, co jest dla mnie nie lada wyzwaniem xdd Ktorko mówiąc- możliwe ze dopiero w połowie wakacji pojawią się jakieś maluchy :3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 21, 2018 Share Napisano Czerwiec 21, 2018 1 godzinę temu, Victoria Luna napisał: Zależy od wielu czynników- nauka/pomoc w domu, chęć, wena, artblock... Czas jest bezpośrednio zwiazany z tymi czynnikami, ponieważ to od nich zależy jak długo tworzę dany art- po kilku godzinach mogę skończyć pracę i wysłać ją na DeviantArt czy MLPPolska lub męczyć się dwa, trzy miesiące... Naprawdę, równie bywa i nie jestem w stanie tego dokladnie przewidzieć xd Co do bobasków- widzę że pomysl bardzo się spodobał co mnie bardzo cieszy Na chwilę obecną mam 4-6 projektów w toku plus trzy commissions... Teraz będę mierzyła się ze starym kucem a takich do tej pory nie robiłam, co jest dla mnie nie lada wyzwaniem xdd Ktorko mówiąc- możliwe ze dopiero w połowie wakacji pojawią się jakieś maluchy :3 Czekam (i nie tylko ja) z niecierpliwością 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Czerwiec 26, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2018 Szybki art pod mój debiutancki fanfik pt. Zapomniany Księżyc (jest na forum c:) Spoiler Zrobiłam również efekt glitchu pod ten art UWAGA! OBRAZ GROŹNY DLA OSÓB Z EPILEPSJĄ! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 26, 2018 Share Napisano Czerwiec 26, 2018 Bardzo fajny art... Może uszko troszkę dziwnie zakrzywione albo mi się tylko wydaje, ale za to oczka super i te rzęsy ^^' No i trochę smutny, a Luna nie powinna być smutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Czerwiec 27, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2018 Na nawiązywać do fabuły a to jest w nieco mrocznych klimatach xd Niemniej jednak dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Czerwiec 27, 2018 Share Napisano Czerwiec 27, 2018 Ja bym na twoim miejscu użyła troche bardziej pewniejszej kreski i oświetliła bardziej ostatni obrazek dodając fioletowe światełko z jej roga. Oczywiście jest to moja opinia. Po za tym bardzo ładny styl i kreska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Czerwiec 27, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2018 Dzięki Jeśli chodzi o aurę magii to zawsze to kończy się na kilkugodzinnej pracy nad jednym efektem, że tak to ujmę xd Wolałam nie ryzykować, choć myślałam o delikatnej iskierce światła z rogu c; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 27, 2018 Share Napisano Czerwiec 27, 2018 Widać zmiany i szukanie stylu, to zawsze na plus. Fajne jest też to, że nie cieniujesz czarnym, bo to zazwyczaj kiepsko wygląda. Natomiast byłoby dobrze trochę stonować kolory w pracach, bo tak jak na arcie z hipogryfem to nie przeszkadza (bo jest prosty i najbardziej komiksowy), to w pozostałych już trochę tak. Niemniej życzę powodzenia w tworzeniu i widocznych postępów. Tak trzymać! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Czerwiec 28, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2018 15 godzin temu, Arcybiskup z Canterbury napisał: Fajne jest też to, że nie cieniujesz czarnym, bo to zazwyczaj kiepsko wygląda. Natomiast byłoby dobrze trochę stonować kolory w pracach, bo tak jak na arcie z hipogryfem to nie przeszkadza (bo jest prosty i najbardziej komiksowy), to w pozostałych już trochę tak. Doskonale o tym wiem, ponieważ kiedyś właśnie cieniowałam czarnym... Wygląda to naprawdę kiepsko xd A co do kolorów, cóż, jestem osobą która preferuje żywe kolory, ewentualnie pastelowe, przez co często dodaję intensywności zamiast ją zmniejszyć... Cytat Niemniej życzę powodzenia w tworzeniu i widocznych postępów. Tak trzymać! Dziękuję bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Lipiec 9, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2018 Spoiler Adopcja kucyka- aukcja trwa do 16 lipca 2018 do godz. ok. 17:30 https://ych.commishes.com/auction/show/2OOM/pony-adopt-1/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Lipiec 28, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2018 WIPy nad którymi w miarę aktualnie pracuje: Spoiler Spoiler Collab z Evehly Spoiler Gift dla kogoś, komu to wydrukuje i wyśle w ramach broniaczowej poczty specjalnie nie podaje imienia by ktoś nie zaspoilerował tej osobie xd 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Październik 15, 2018 Autor Share Napisano Październik 15, 2018 Ło, kurczaki... Aż tak długo nic tu nie wrzucałam? Hańba mi! Jednak zanim się wygnam, pozwolę sobie wrzucić tu moje najnowsze dzieło na zlecenie Mati1441 (Discord) Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się