FlutterFan Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Przychodzi baba do lekarza a lekarz też baba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Właśnie mam obiad, i jak zobaczyłem co mam, to mi się przypomniało: - Co robią lekarze w kuchni?- leczo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ST0AT Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Przychodzi facet do mięsnego -Poproszę tatara. -Z Sokołowa? -Nie, z mięsa. Edytowano Sierpień 31, 2013 przez MrDoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Jąkasz się ? Nie wymawiasz "r" ? Pomożemy ci. Pytaj w aptekach o cyklopernatrnoperhydrofernalteren! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Stirlitz bardzo się zdziwił, gdy włączywszy we wrześniowy poranek laptopa zobaczył podwójne okna."Jesień" - pomyślał Stirlitz.* * *Grupa kiboli przekonała się na wycieczce do kopalni, że nie wszystkie szyby można zbić. * * *I na koniec bonusik: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Co ma wędkarz w lesie? maLiny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Jak się nazywa murzyn w księgarni? - CzarnoKsiężnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Co mówi Batman do Robina żeby wszedł do Bat Mobila? Robin wsiadaj do Bat Mobila Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Dlaczego San Marino strzeliło gola? . . . . . Bo kelner dobrze podał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Siedział sobie facet w domu wieczorem zmęczony po pracy, a tu nagle ktoś zapukał do jego drzwi.Facet otworzył i zobaczył jeża.- Czego chciałeś? - zapytał facet- Klej masz?- Nie mam.Jeż odwrócił się i odszedł. Zdziwiony facet zamknął drzwi i wrócił do swoich zajęć.Po chwili znowu ktoś zapukał. Facet otworzył, a tam znowu jeż.- Czego znowu chcesz? - spytał poirytowany facet.Na to jeż spokojnie:- Klej przyniosłem. Zlituj się nad użytkownikami ciemnego stylu ~Decaded http://puu.sh/4t8rr/f4497edb19.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 (edytowany) "Jestem na diecie. Zrzuciłam 2 kilo, głowa przestała ogarniać. To chyba był mózg." * * * W Mongolii odbył się turniej szermierczy poświęcony pamięci ofiar poprzedniego turnieju. * * * Według statystyk, 90% ludzi symuluje ewolucję. Edytowano Wrzesień 16, 2013 przez Michael89pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Z życia szkolnego wzięte: ,,Ty chyba masz raka jąder. KOMÓRKOWYCH!" A teraz już mniej: Blondynka jedzie samochodem i się śmieje że kółka się kręcą. Jak nazywa się psychopatyczna Patrycja? Psychopatka. Co mówi drwal jak za dużo wypije? Ale się narąbałem. Wchodzi kogut pod prysznic, a tam zakręcone kurki. Jak nazywają się osy które oszukują? Cheatosy. Takie suchary ze aż tosty. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Z ostatniej chwili - skorpion na oddziale psychiatrycznym. W związku z tym suchar: - Siostro - Tak, panie Kowalski? - Skorpiona widzę... - Oczywiście... oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Jak nazywa się halloweenowa kanapka?Straszburger. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Murzyns Jokes Attack xD Jak się nazywa murzyn bez rąk? Bezrobotny! Ilu murzynów potrzeba do wykręcenia żarówki? Ani jednego bo murzynów nie stać na żarówkę! Dlaczego murzyn ma białe wnętrze dłoni? Bo praca uszlachetnia! / Bo w każdym człowieku jest coś pięknego! Jak się murzyn śpieszy to się właściciel cieszy! Co daje połączenie murzyna z ośmiornicą? Zarąbiste urządzenie do zbierania bawełny! Jedzie murzyn autobusem. Podchodzi do niego staruszka i po dłuższym oczekiwaniu na ustapienie miejsca mówi: -u nas to tacy chłopcy jak pan ustępują miejsca starszym. A murzyn na to: -A u nas takie baby to się zjada! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 -Jak się nazywa wiedżma na plaży? -Sandwich (tak kolejna durna gra słowna co ja poradzę... ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Kobieta pracuje w spożywczym, przychodzi do niej facet i mówi: -Poproszę 4kg twarogu. Kobieta zaskoczona sprzedaje mu twaróg myśląc po co mu, ale dobra, zapłacił jest dobrze. Następnego dnia ten sam człowiek przychodzi i zadaje to samo pytanie, kobiata myśli "Po co mu ten twaróg?", myśli o tym i nic jej do głowy nie przyszło. Sytuacja się powtarza, myśli sobie: "Dobra, może ma jakąś impreze czy coś". I wieczorem kiedy ma zamkąć sklep Ten facet biegnie i krzyczy: -Niech Panie nie zamyka! -Nie sprzedam ci więcej twarogu! -Wszystko Pani wyjaśnię, tylko niech mi pani tu wrzuci 8kg. Więc kobieta zaciekawiona sprzedaje mu twaróg, idą razem poza miasto, jest już ciemno, są sami. Facet podchodzi do jakieś dziury i wrzuca tam twaróg, kobieta przerarzona pyta: -C..Co to jest? -Nie wiem, ale to coś naprawdę lubi twaróg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Przychodzi do lekarza gość z Deadpoolem na głowie a lekarz też Deadpool Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Suchar od moich kolegów: Jak się nazywa biedny Rumun? Rumun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moposable Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Jak się nazywa pociąg do Zakopanego?Nekrofilia Edytowano Październik 20, 2013 przez Moposable Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Siedzą dwa gówna na ławce i jedno mówi do drugiego: - Jak masz na imię? - Sraczka! - Aaa, to bardzo rzadkie imię. wzorowy suchar ^^ znam inna wersje tego kawalu Przychodzi facet do lekarza Lekarz - Nazwisko. Pacjent - Sraczka Lekarz - oo.. to takie rzadkie nazwisko xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 (edytowany) Co robi Jan Kochanowski na siłowni? TRENuje. Edytowano Październik 21, 2013 przez Wizio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Jeden ksiądz mówi do drugiego: -Ładne buty, zamszowe? -Nie, za własne... To bylo z tego filmu job ;D bylo jeszcze jedno Przychodzi facet na podisanie umowy o prace (oczywiscie wszystko o angielsku) -Hi -Hi -Can i have your address ? -Nie , nie dres , Zamszyk xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Nie czytałem całego tematu, więc może już było, jak coś to przepraszam . Jak się nazywają ulubione owoce Saurona? Mordorynki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 A niech mnie, suchary się sypią! Dorzucę i swoje 3 grosze: Co robią lekarze w kuchni? Leczo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się