Violett Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Nie pytajcie się, czemu myślałam o Celestii i o bananach.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 O, w końcu następny dialog! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 (edytowany) Zapomniałem o tym, a Arłoh się nie przypomina ;/ Edytowano Maj 28, 2014 przez Wielki Kasztelan Mirmił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 (edytowany) Witam serdecznie po bardzo długiej przerwie. Mam dla was absolutnie nowy dialog z Luną. Poprzedni zdecydowanie wygrał ( w mojej opinii) Solonez Solonez: Dzisiaj Luna ma do omówienia ze Spitfire pewną kwestię. Tylko jaką? Tak to trzeba wyjaśnić. Nie przejmujcie się innymi porami dnia, przecież Luna w każdej chwili może to zmienić Edytowano Listopad 18, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Długo myślałem i wymyśliłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Dymek Luny był ciut za mały i trochę mi się wyszło :< 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Witam serdecznie. Ostatni dialog z Luną wygrała bezapelacyjnie Dog in the Fog. Dog in the Fog: Dziś nasza księżniczka udała się na pogawędkę z Bareburnem i powiedziała coś, co mocno go zszokowało. Cóż to takiego było? No cóż trzeba to ustalić. Nie przejmujcie się postaciami na ostatnim obrazku. Po prostu wcześniej wyszły po za kadr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) Edytowano Grudzień 10, 2014 przez Dog in the Fog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Tak więc najbardziej Epicki wydaje mi się dialog napisany przeznaszą moderatorkę globalną Dog in The Fog Dog in the Fog: Tak więc dzisiaj Luna postanowiła odwiedzić kucyka ziemskiego o imieniu Cheese Sandwich i wyraźnie ją ta rozmowa ucieszyła. Dlaczego? Otóż to trzeba ustalić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 (edytowany) wdarł mi się błąd (imprezkę zamiast impreskę) Edytowano Luty 4, 2015 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 4, 2015 Autor Share Napisano Luty 4, 2015 Proste, że nowy dialog moi drodzy! Formę sprzed dawna potwierdził Soli (TwójStary, nie chciałem tego pisać bezpośrednio), który znalazł się przed Aresem. Gratulację, Księżniczce na pewno nie zabraknie słów. Zerknijmy: Soli: Ares: Przenosimy się do siedziby Królewskich Sióstr, które przypadkowo odkryły schowany kiedyś zabawkowy namiot sporych rozmiarów. Chwilę odpoczynku przerwał im jeden z zamkowych wartowników, jednak Luna wiedziała co powiedzieć. Kto nam to ukaże...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 http://i.imgur.com/GJc1Lys.png 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Nadszedł czas na długo wyczekiwany przez was werdykt który, zadecydował o zwycięzcy. Najlepszą odsłoną okazał się dialog Dog in the Fog. Na drugim miejscu zaś dialog pochodzący od Smoleńszczuka (aka Soli'ego). Oznacza to że, przyszedł czas na kolejny dialog i jest to już dwudziesty piąty z kolei . Tym samym świętujemy mini jubileusz. A zatem ten dialog będzie wyjątkowy gdyż, osoba która najlepiej go wykona zdobędzie nagrodę niespodziankę. Tego, czym owa nagroda będzie dowiecie się przy ogłoszeniu wyników. Tak więc zachęcamy wszystkich do próbowania swoich sił, zaskoczcie nas swoją kreatywnością a na pewno nie pożałujecie. Tym razem nasze kochane Księżniczki wybrały się razem na Wielką Galę Grandgalopu. Wynikła z tego raczej nieoczekiwana sytuacja. Jaka? To należy już do waszej dyspozycji. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 (edytowany) Ciężko było coś do tego wymyślić, wiecie? http://puu.sh/iU9Si/4eaa1191f6.jpg Soli, a czy ktoś mówił, że na 25 odcinek ma być łatwo? ~ Sosen http://puu.sh/iUaV0/60a7ddb55e.png Hah no cóż troszkę się przeliczyliśmy ~Ares Edytowano Lipiec 10, 2015 przez Sosna 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 12, 2015 Share Napisano Lipiec 12, 2015 (edytowany) W pierwszy okienku trzeba zacząć czytanie od dymku Luny. Edytowano Lipiec 12, 2015 przez Dog in the Fog 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Niestety zdjęcia nie chcą się wczytać więc piszę:Obrazek pierwszy - Celestia: Luna podobno nauczyłaś się nowego zaklęcia rozśmieszającego. pokarzesz? Luna: *jej róg świeci* No jasne. Patrz.Obrazek trzeci - Celestia: Jak widzę jesteś w tym coraz lepsza. Ha ha ha... Luna: Jeszcze się policzymy, siostro...Obrazek czwarty - Luna: Zobaczymy jak wysoko skacze Celestia...Obrazek piąty - Celestia: NAWET SIĘ NIE WAŻ... BO INACZEJ WYŚLĘ CIĘ NA KSIĘŻYC NA KOLEJNE 10000 LAT.Obrazek szósty - Luna: Ale ja nic nie robię ... Tylko nie wysyłaj mnie na księżyc... Tam nie ma lodów!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts