Ares Prime Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Co tam słychać u Tanka ? Jak żółw radzi sobie z życiem w Cloudsdale ? Czy bawisz się z nim, w jakieś określone zabawy ? Jak inne pegazy zareagowały na taki wybór zwierzaka ? Uff... ale dziś sypnąłem pytaniami. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki20128 Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Droga Rainbow,jesteś moim ulubionym kucykiem, chcę ciebie o coś spytać.:heart: Kiedy dostałaś Tanka?Spędzasz z nim czas? Czy to dzięki twojemu Sonic Rainboom Applejack,Fluttershy,Rarity,Pinkie i Twilight zdobyły swoje znaczki? Czy lubisz robić kawały razem z Pinkie Pie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 - Wiesz... Dziwnie się czyta o sobie samej. Tym bardziej w takich okolicznościach. Mam bardzo mieszane uczucia, bo ten fanfic był niepotrzebnie smutny. Hmm .. chodzi w tym sensie że masz wrażenie jakbyś czytała o sobie plotkę o samej sobie, czy raczej coś o czym ci się lub komuś z twoich znajomych kiedyś zdarzyło, chociażby podobna sytuacja (w realu ,albo we śnie ) ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Rainbow! Jaką maksymalną prędkość potrafisz rozwinąć lecąc? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 1.Czy jesteś lepsza w matmie ode mnie (wątpie jestem komputerem ^^) 2.według moich obliczeń atmówka doleci do equestri w godzine 3.czy grasz w team fortress 2 ? bo ja tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okokuhcyzrk(czytac od tylu) Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 RD a jak zareagujesz na to ze chętnie odciąłbym ci skrzydla, ogon i grzywe zeby zrobic z nich ozdoby na ekran komputera ? :crazy: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Siema. Wiesz, ze podobasz się mojemu OC? (Tylko on boi się powiedzieć) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CupCakes Napisano Lipiec 3, 2012 Share Napisano Lipiec 3, 2012 Lubisz Derpy? Czy, irytuje Cię trochę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 3, 2012 Share Napisano Lipiec 3, 2012 Mogła byś pożyczyć chmurkę na której śpisz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Kochana Dashie! Kilka pytań od fana: 1. Co sądzisz o osobach zadających Tobie i Twoim przyjaciółkom głupie pytania? Tolerujesz ich? 2. Jakie jest Twoje nastawienie do fanfików? Lubisz je czytać? Jakie masz zdanie o opowiadaniach w których giniesz, lub jesteś przedstawiona jako 'ta zła'? Co myślisz o autorach tych opowiadań? 3. Jeszcze pytanie dotyczące My Little Dashie. Wiem że było, ale chciałem rozwinąć. Chciałabyś, aby ta historia się wydarzyła? A jeżeli wydarzyłaby się, wróciłabyś do swoich przyjaciółek których nie znałaś, czy zostałabyś z tym kochającym Cię człowiekiem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Siemanko Dash! Do rzeczy: czy masz czas by trenować ze mną? Bo widzisz jestem dość kiepski w sporcie i potrzebuje trenera możesz? Z góry dzięki. Jeszcze jedno pytanie lubisz stronę internetową komixxy.pl? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Hi Dashie ! Jak nazwałaś ten trik z tęczową bombą atomową, który wykonałaś jak rozwalałaś starą stodołę AJ ? To było so epic. I mała sugestia - może nieco lepiej traktuj Scootaloo ? Sądzę że jesteście do siebie podobne (no poza tym że ona jeszcze nie potrafi tak dobrze latać). Dlaczego ? Bo jak ty podziwasz Wonderbolts, tak ona podziwia ciebie. A nie byłoby ci miło jakby Soarin czy Spitfire kazali ci np. wyrzucać śmieci. Trochę więcej cierpliwości i wyrozumiałości Dash. I co sądzisz o moim nowym avatarze ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Siemka ! Mam parę pytań do ciebie 1. Czy z Hiszpanii było widać efekt ponad dźwiękowego Boom ? 2. Wolisz latać do góry nogami czy normalnie ? 3. Czy poza zakres fajności wychodzi ten kto jest 21% Cooler ? 4. Co się wydarzyło tego pamiętnego dnia w pierwszym odcinku na początku ? Przy spotkaniu z Twilight . 5. Co się stało tego bardziej pamiętnego dnia w Fabryce Pogody . W dniu egzaminów w szkole latania ? To wszystko to ważne pytania . Otrzymałem ich listę od zielonych panów w garniturach pod McDonaldem . Dzięki bardzo za odpowiedzenie na nie ^^ Ahaa! No i ostatnie . Jaka jest dla ciebie najlepsza Muzyka od Bronych na YT ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Witaj Dash Czy chmurki są wygodne ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohNc0ToN Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Kogo nie lubisz najbardziej co?I co lubisz najbardziej? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 1.Czy jesteś w stanie zrobić z Sonic Rainboom czy jak to się nie nazywa Grzybka Atomowego? 2.Chwalisz Malala? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Lubisz nyan cata? Bo mi się wydaję że trochę cię on kopiuje. Prsze o odpowiedź Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Albo źle obliczyłem albo coś sie stało ciekawe ok ok pytania 1.co wybierasz spuscić ci na chate nuka strzelić laserem orbitalnym w ponyville czy zrzucić na canterlot bombe biologiczną xD KOMUNIKAT:niezidenfikowany obiekt latający leci z prędkością dźwięku w kierunku laseru orbitalnego! sprawdze co to jak cie tam znajde to cie roztrzelam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 1. Piłaś kiedyś tak zwaną skittelsówkę ?- taki "napój" o kolorach tęczy ? 2. Czy jesteś za wysłaniem próbki budyniu w kosmos aby sprawdzić co się stanie z jej materią ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 3 pytanka 1.Która maszynka lepsza? Ta? Czy ta? http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbnbjUVi_hR1F-bfPpnLiakRHw7Exs1M6X7mQrNmndcWYqzzNS 2.Czy jak robisz Ponaddź. Boom to pijesz wcześniej hydrometanol ze środkiem antykorozyjnym (WEP) żeby zwiększyć moc? 3.Do jakiej wysokości mogą latać pegazy bez maski tlenowej, chyba że mogą oddychać rozrzedzonym powietrzem... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GucioPL Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Rainbow Dash czy będziesz jeszcze szybsza i będziesz miała magie jak Twilight Czy nie bo jak byś miała to było by fajnie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ_$P33DX Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Rainbow co byś robiła gdybyś była zwyczajnym ziemnym kucem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Rainbow dlaczego nie założysz własnej grupy lotniczej ?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Czy tęczę można przerobić na coś dobrego do jedzenia? :3 Właśnie - co lubisz jeść najbardziej? Dasz mi huga? Tak bardzo Cię lubię. ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Co jadasz, że tak dobrze latasz? Czy bułka z bananem wystarczy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts