Pawlex Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Gdybyś stanął do pojedynku z wiatrakiem...Kto by wygrał? - W zasadzie z wiatrakami nie walczę więc....przybrał bym moją kucykową postać i poszedł dalej Nie jakieś inne kucyki które nie są twoimi podwładnymi, tylko musiałbyś zmodyfikować eliksir żeby się ciebie słuchali. - Nawet gdybym chciał, nie mam nikogo kto by mógł zrobić taki eliksir. Kto nie jest taki potężny, no kto? Jak śmiesz obrażać, którekolwiek z oblicz jej wysokości Luny! Każdy kto tak postąpi zostanie ukarany! Wyzywam Cię na pojedynek do puki, któreś z nas się nie podda! (Wyciąga włucznię zza siebie, pokazuje kły.) Przyjmiesz moje wyzwanie były królu Kryształowego Imperium? - Schowaj tą wykałaczkę, zanim sobie zrobisz krzywdę. Może najpierw wyzwij na pojedynek słownik ortograficzny a nie mnie. Czy Wasza Wszechmocna Wysokość nie obraziłaby się, gdybym zrobiła Waszą Wszechmocną Wysokość... W świątecznej odsłonie? - Możesz. - ....ale zapewne jak zrobi coś źle to...zginie? - Tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Freezy: Nie widzę, żadnych błędów ortograficznych! A ty lepiej daj sobie spokój z tym całym podbojem. Skoro mały kawałek skały w kształcie serca mógł cię pokonać to lepiej sobie daruj zanim sobie coś zrobisz! Wracając do naszej rozmowy... To co przyjmujesz wyzwanie czy nie?! Tęczowa Mgiełka: Jeśli się zgodzisz to pojedynek będzie relacjonowany stąd, żeby nie robić spamu w dziale "Zapytaj". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Sombra czy nie myślałeś nigdy o staniu się dobrym? Czy zastanawiałeś się kiedyś jakbyś wyglądał, gdybyś się nie uczył czarnej magii? Dlaczego podbiłeś kryształowe imperium? Czy myślisz że mogłeś dojść do władzy w kryształowym imperium za pomocą dyplomatycznych sposobów? Wolałbyś uwięzić Celestie w lodowcu czy raczej preferujesz zniszczenie jej? Wiedziałeś że pod Canterlot są kopalnie kryształów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byaku Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Wasza dymo-kucykowatość a co zrobisz autorowi tego ;d ? http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ZZ5LpwO-An4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 <-------------- Efekt mojej pracy Chyba zginę :c Zginę, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Królu, jakim sposobem Luna pomogła Celesti Ciebie pokonać, jeśli była wygnana na 1000 lat na księżyc, a ty dostałeś tez tysiaka ? Zaspałeś czy pomyliłeś się w liczeniu lat, skoro Luna skazana później, wróciła wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 po zimnych kalkulacjach rozkaz został odrzucony szanse powodzenia poniżej 30% jakieś inne rozkazy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Nie widzę, żadnych błędów ortograficznych! A ty lepiej daj sobie spokój z tym całym podbojem. Skoro mały kawałek skały w kształcie serca mógł cię pokonać to lepiej sobie daruj zanim sobie coś zrobisz! Wracając do naszej rozmowy... To co przyjmujesz wyzwanie czy nie?! - Widzę dzieciaku że bardzo śpieszy ci się do grobu. Dobrze, przyjmuje twoje śmieszne wyzwanie. 1. Sombra czy nie myślałeś nigdy o staniu się dobrym? 2.Czy zastanawiałeś się kiedyś jakbyś wyglądał, gdybyś się nie uczył czarnej magii? 3. Dlaczego podbiłeś kryształowe imperium? 4. Czy myślisz że mogłeś dojść do władzy w kryształowym imperium za pomocą dyplomatycznych sposobów? 5. Wolałbyś uwięzić Celestie w lodowcu czy raczej preferujesz zniszczenie jej? 6.Wiedziałeś że pod Canterlot są kopalnie kryształów? 1. - Żeby być dobrym musiałbym na przykład zrezygnować z czarnej magii, a tego nie zrobię za nic na świecie. 2. - Zapewne wyglądał bym jak przeciętny jednorożec. To byłoby zbyt nudne nie uważasz? 3. - Zawsze interesowały mnie kryształy i samo królestwo...a że było wtedy całkiem łatwe do zdobycia skorzystałem z okazji. 4. - Dyplomacja jest całkiem przydatna. Niestety gorzej jest jeżeli wszyscy uznają mnie za zagrożenie....wtedy słowa nic tu nie pomogą. 5. - No ludzie proszę was, było już parę pytań co zrobię z tą fałszywą władczynią....nie chce mi się powtarzać. Wykorzystałbym....ale ciii 6. - Wiem, ale w Canterlocie nie mam za bardzo czego szukać. Zapewne po kilku sekundach rzuciłyby się na mnie wszystkie siły gwardii. Wasza dymo-kucykowatość a co zrobisz autorowi tego ;d ? - Wiesz, już widziałem pełno tych dziwnych obrazków z moim udziałem, że już je po prostu ignoruje.....ale autora zarżnąłbym jak psa Efekt mojej pracy Chyba zginę :c Zginę, prawda? - Nie, nie zginiesz. Nawet mi się podoba. - Co? Ale jak to, przecie na tym avatarze wyglądasz jak...jak klacz. - Klaczą to możesz być ty, ludzki frajerze. Królu, jakim sposobem Luna pomogła Celesti Ciebie pokonać, jeśli była wygnana na 1000 lat na księżyc, a ty dostałeś tez tysiaka ? Zaspałeś czy pomyliłeś się w liczeniu lat, skoro Luna skazana później, wróciła wcześniej. - Hmmm, może dlatego że to najpierw ja zostałem wygnany, potem Luna stała się NMM....i później została wygnana? Zgaduje że masz zagrożenie z historii Equestrii. po zimnych kalkulacjach rozkaz został odrzucony szanse powodzenia poniżej 30% jakieś inne rozkazy? - Komputerze, może tak zrzuć jakąś bombę na jakiś posterunek gwardzistów, aby obniżyć ich morale co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Freezy: Pojedynek w wybranym przez Ciebie miejscu. I wcale nie śpieszy mi się do śmierci. Znam zaklęcie, które na chwilę nadałoby ci materialną formę, a wtedy będę mogła się wyssać. Poza tym jestem Alicornem, a ty tylko jednorożcem, który potrzebuje pachołów i stołka na kawę, bo samemu nie chce mu się podbić Canterlotu. A teraz pytanie: Na prawdę sądzisz, że uda ci się odzyskać ten róg? Z tego co wiem w zamku Chrysalis jest chyba z milion kopi (Dzięki Shadowowi ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Yay! Nie zginę Czy potrafisz wytłumaczyć ten sen? Dziś śniło mi się, że oglądałam Jamesa Bonda i grałam w grę, ale mniejsza o agenta 007, w tej grze biłam sobie potwory, i z jednego wypadł mi zwierzak. Taki orzeł. A w opisie było coś napisane, że ten zwierzak powstał na rozkaz Króla Sombry (czy coś takiego). O co chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Pojedynek w wybranym przez Ciebie miejscu. I wcale nie śpieszy mi się do śmierci. Znam zaklęcie, które na chwilę nadałoby ci materialną formę, a wtedy będę mogła się wyssać. Poza tym jestem Alicornem, a ty tylko jednorożcem, który potrzebuje pachołów i stołka na kawę, bo samemu nie chce mu się podbić Canterlotu. Na prawdę sądzisz, że uda ci się odzyskać ten róg? Z tego co wiem w zamku Chrysalis jest chyba z milion kopi - Zawalczymy dopiero wtedy gdy odzyskam swoje ciało. A do tego właśnie będzie mi potrzebny mój skradziony róg. I uwierz mi, mogę być albo chmurą, albo sobą...i tak cie zniszczę, nawet jeżeli jesteś Alicornem. Co do odzyskania rogu. Proszę cię, naprawdę myślisz że nie potrafię wyczuć prawdziwego rogu? W mym rogu jest cząstka mej magii którą czuje na kilka mil, rozpoznanie go w stercie tych fałszywych rogów to błahostka. Dziś śniło mi się, że oglądałam Jamesa Bonda i grałam w grę, ale mniejsza o agenta 007, w tej grze biłam sobie potwory, i z jednego wypadł mi zwierzak. Taki orzeł. A w opisie było coś napisane, że ten zwierzak powstał na rozkaz Króla Sombry (czy coś takiego). O co chodzi? - To na pewno sprawka Luny! Zapewne będzie cię chciała zwrócić przeciwko mnie. Ale przecież ty moja droga Katherine mnie nie zdradzisz....prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 1.podobno w naszych szeregach jest szpieg co zrobić z tym? 2.mogę obstawić na ciebie w tym nierównym pojedynku? 3.jest zgoda na ulepszenie armi moje stare blaszaki mi się znudziły hmm? 4.a pro po rogu dasz mi jakiś skaner do znalezienia właściwego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Czy złościsz się na Twilight że pomogła unicestwić cię , choć właściwie to była głównie jej przysługa... Jak się na nią złościsz to planujesz jakąś zemstę? Jeśli tak to jaką? Jeśli nie to masz szczęście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 1.podobno w naszych szeregach jest szpieg co zrobić z tym? 2.mogę obstawić na ciebie w tym nierównym pojedynku? 3.jest zgoda na ulepszenie armi moje stare blaszaki mi się znudziły hmm? 4.a pro po rogu dasz mi jakiś skaner do znalezienia właściwego? 1. - Szpieg? W MOICH szeregach szpieg? Podaj mi jego nazwę. 2. - Tak, wiem wiem że ten dzieciak nie ma zemną szans, ale nawet pozwolę obstawić ci na nią...hehe. 3. - Postaraj się żeby ta twoja nowa armia dała rade tym...krwiożerczym podmieńcą które niedawno ci ostro skopał tyłek. 4. - Skaner? Nie, musisz sobie zrobić sam...a jeżeli go zrobisz wystarczy że go naładuję czarną magią, wtedy będzie reagował na mój róg. 1. Czy złościsz się na Twilight że pomogła unicestwić cię , choć właściwie to była głównie jej przysługa... 2. Jak się na nią złościsz to planujesz jakąś zemstę? 3. Jeśli tak to jaką? 4. Jeśli nie to masz szczęście 1. - Czy się złoszczę?? Tak, złoszczę się, i chyba zaraz wybuchnę nieopanowanym gniewem 2. - Czy planuję? Ja już mam opracowaną zemstę...bardzo nieprzyjemną oczywiście. 3. - Co powiesz na wycięcie powiek i wystawienie na słońce? Tak, trochę zbyt łagodne, ale może wymyśle coś lepszego. 4. - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Ej Pan Król palisz tytoń albo pijesz i czy podkochujesz się w jakiejś klacz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Nie zdradzę Waszej Wszechmocnej Wyskości. A więc co zrobić z tym snem? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Jak możesz być taki brutalny!!!! i tak grożę ci ! > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 ja bym powiedział w moich szeregach bo moje maszyny to większośc twojej armii a jako ja nimi dowodzę to są moje rozumiemy sie? panie przepraszam za najście ale mam prośbe jeśli łaska znajdź prawdziwy bo mi sie nie chce ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Ej Pan Król palisz tytoń albo pijesz i czy podkochujesz się w jakiejś klacz - Pije, pije. Lubie wypić. Palić nie, a czy podkochuje się w kimś? Seriously? A więc co zrobić z tym snem? - Przy odrobinie szczęścia zapomniałaś o tym śnie, i pewnie nie wiesz o czym ja teraz mówię, a jeżeli nadal go pamiętasz....to zapomnij! Jak możesz być taki brutalny!!!! i tak grożę ci ! - Brutalny? A co widzisz brutalnego w wycinaniu powiek? panie przepraszam za najście ale mam prośbe jeśli łaska znajdź prawdziwy bo mi sie nie chce ok? - Wow, nie spodziewałem się tak szybko. Ale no...udało ci się, i powiem ci że nawet...się z tego powodu ciesze. Chyba niedługo nastąpi czas wypłaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Czyli próbujesz mi powiedzieć że w tych 606 rogach jest prawdziwy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Palić to można co najwyżej wioski. Jest dobrze, Wasza Wszechmocna Wysokość, już ledwo pamiętam ten sen. Co teraz mam zrobić? :3 Może udekorować choinkę? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jochen black Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Sombra przyjąłbyś zaproszenie od księżniczek na urocze "GARDEN PARTY" w Canterlocie? Tylko ty i dwie wspaniałe władczynie, wielka trójka 2012. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Czyli próbujesz mi powiedzieć że w tych 606 rogach jest prawdziwy? - Powiedz mi mój mechaniczny sługusie, czy ty WĄTPISZ w moje umiejętności? Nie? Mówisz że nie, lecz w duchu mówisz tak...wiesz jaką karę możesz za to dostać? WIESZ CZY NIE? - Królu...spokojnie, komputer na pewno nie wątpi w twoje... - Zamknij się człowieku...mówię ci zamknij się bo spotka cię coś gorszego niż np zdemaskowanego szpiega. Co teraz mam zrobić? :3 Może udekorować choinkę? :3 - Udekorować jakiś badyl? O nie moja droga, teraz, właśnie w tej chwili ruszasz do kryształowego imperium. Postaraj się zrobić sabotaż, aby to łatwiej było je podbić. Sombra przyjąłbyś zaproszenie od księżniczek na urocze "GARDEN PARTY" w Canterlocie? Tylko ty i dwie wspaniałe władczynie, wielka trójka 2012. - Jochenie Black, powiedz mi...ale tak szczerze. Czy ty wierzysz, w to co piszesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 wątpie wątpie uważam wyższość technologi nad magią pozatym co mi zrobisz przecierz nie czuje bólu? a pozatym podobają ci sie moje nowe kamery z podsłuchem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Hmm... może zamiast zajmować się tylko kryształowym imperium to może byś się zabrał za cały kraj. Włącznie z Canterlotem. Co powiesz na taki pomysł.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts