MacTavish Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Hej Applejack, jak leci? Mam do ciebie kilka małych pytań: 1. Jak ci się podoba twój głos w 3 sezonie polskiego dubbingu, a przede wszystki piosenka Raise this barn w obu wykonaniach (eng i pl) 2. Jak zareagowałaś na nowy wygląd Twillight, która stała się alicornem? 3. Która suknia podobała ci się najbardziej? Ta, którą miałaś podczas gali, wesela, a być może koronacji Twillight? Za odpowiedzi z góry dziękuję Link do komentarza
Kikuo Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 (edytowany) AppleJack czy potrafisz śpiewać? Ile masz lat? Co sądzisz o decyzji Księżniczki Celsetii na temat Twilight alicorn? Czy nie czujesz się wykorzystana, tylko Twilight została księżniczką a ty i inne przyjaciółki osobnika Twilight nic nie dostałyście, przecież gdyby nie wy nic by nie osiągnęła? Czy nie uważasz, że Rarity czasami przesadza? Edytowano Czerwiec 17, 2013 przez Kikuo Link do komentarza
Dark Dash Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Cześć AppleJack. Pytanka: 1) Czy nie sądzisz, że Rarity czasem dramatyzuje ? 2) Co by się stało, gdybyś hipotetycznie złamała sobie obie nogi ? 3) Co by było, gdyby cię porwała królowa podmieńców ? 4) Których z tych zespołów lubisz najbardziej ? Enej Strachy na Lachy One Direction Dałam linki do piosenek tych zespołów chyba najbardziej znany. I ostatnie pytanie. 5) Który z tych filmów lubisz bardziej (jeśli je oglądałaś) Król lew czy Balto ? Link do komentarza
Servant Saber Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Czy kiedykolwiek miałaś sen z udziałem Twoich przyjaciółek? Jaki owoc Twoim zdaniem najlepiej pasuje do jabłek? [tylko proszę, nie mów, że same w sobie są cudowne bo to już wiem xD'] Link do komentarza
Dance_Bass Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 czy chciałabyś zostać alicornem?? Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Cześć pracująca ciężko farmerko. Królowo jabłek. Zadam Ci kilka prostych pytań. 1) Jaka była najgłupsza rzecz jaką zrobiłaś? 2) Jak nazwiesz swoje dzieci? 3) Co byś zrobiła , gdybyś wygrała w totka? Link do komentarza
kingacrazy123 Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Farmerko czy lepiej czułabyś się w roli pegaza czy jednorożca? ps:ODPISZ! Link do komentarza
Gość Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Co cie najbardziej denerwuje? Link do komentarza
Talar Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) Droga Applejack! W odcinku Spike at Your Service był pokazany pień z wbitą siekierą. Wnioskuje po tym, że rąbiesz drewno. Pytanie brzmi, jak? Edytowano Lipiec 30, 2013 przez Talar Link do komentarza
Roześmiany Jacek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Wiadomo, że (prawie) nigdy nie kłamiesz... Ale czy zdarza ci się konfabulować? Link do komentarza
Syndicate Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Co byś zrobiła gdybyś zanieniła się w pegaza albo jednorożca? Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Droga Applejack, ponieważ jestem bardzo ciekawy, chciałbym się dowiedzieć, czy chciałabyś otrzymać w prezencie ode mnie kapelusz z majonezu, musztardowy melonik lub ketchupowy cylinder ? Link do komentarza
KreeoLe Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Moon niedługo doda odpowiedzi, a tymczasem zapraszamy do dalszego zadawania pytań naszej Farmerce! ; ) Link do komentarza
fallout152 Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Właśnie się dowiedziałem, że ananas po angielsku to pineapple. Czy ananasy są według ciebie jakoś podobne do jabłek, czy może porównywanie ich to czysta herezja? Link do komentarza
kingacrazy123 Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Witaj nasza farmerko! 1.Co myślisz o tym aby wymyślić sposób na jabłka zap aby były jeszcze smaczniejsze i częściej dojrzewały? 2.Gdy byłaś zaczarowana przez Discorda co czułaś,czy próbowałaś tym walczyć i czy w głębi duszy, że tak powiem płakałaś? 3.Co czułaś gdy Spike chciał być twoim pomocnikiem? 4.Czy marzyłaś kiedyś w dzieciństwie aby być księżniczką? 5.Chciałabyś kiedyś mieć swoje pola w pobliżu Canterlotu? To wszystko,dziękuję. Link do komentarza
Ponysonkaa Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Czy uważasz , że ktoś mógłby Cię pobić w byciu " Applejack " ? Uważasz , że jabłka Elizy są smaczniejsze od jabłek do ciast ? Link do komentarza
Celly Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Czemu związujesz włosy? Twoi fani chcieliby zobaczyć Cię w rozpuszczonej grzywie Link do komentarza
Magus Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Zawsze mnie zastanawiało od jak dawna masz swój kapelusz ? Link do komentarza
Cristin Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 D roga jepyldzak dlaczego nosisz ten kapelusz Link do komentarza
Khornel Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Jakie danie z jabłek jest twoim ulubionym? Jakie owoce i warzywa poza jabłkami lubisz? Myślałaś o zmianie wizerunku (np. o rozpuszczeniu włosów)? Jest jakaś potrawa, do której nie da się dodać jabłek? Lubisz nietoperze? A lubisz Fluttershy zachowującą się jak nietoperz? Link do komentarza
Maczmar Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Czy kiedykolwiek myślałaś o zmianie pracy? O szukaniu drugiej połówki? Wiem że nie potrzebujesz pomocy ale jesteś dla mnie po prostu wzorem do naśladowania twoja charyzma i energia wypełniają także mnie jak widzę ciebie w odcinkach MLP Pozdrów też Apple Bloom powiedz jej że trzymam kciuki aby wyszedł jej ten znaczek Link do komentarza
Twishy Pie Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 1. Dlaczego w polskiej wersji zgubiłaś teksański akcent? Pewnie wina Moniki Pikuły... Link do komentarza
Dashie666 Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Cześć Applejack! Mam nową porcję pytań i jest ona dość długa więc zaczynajmy! 1.Wiem że trochę za późno ale.... What does the fox say!? 2.Grałaś w flappy bird? jeśli tak to jaki był twój najlepszy wynik? (Mój to 10) 3.Cydr doszedł? (nie to nie był cydr flipa i flapa tylko taki z dobrego sklepu nieopodal mojej chaty) 4.Naleśniki? 5.AHMED DETONUJ! 6.Jakbyś była pokemonem, jakie byłoby twoje imię? 7.kim dla ciebie są ludzie? 8.Y U Don't answer my "Jak się robi kucyki" question? 9.Istnieją w Equestri kuce-kosmici? 10.Wiesz że Chińczycy jedzą psy!? Modlę się za NICH i za NIE... Toooo już wszystko na dziś Kał-bojko ! Do następnych pytań :3 Link do komentarza
Mrozny Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 "Uschła nam jabłonka". Brzmi ciekawie. Link do komentarza
Sowenia Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 1. Mój kaktus krzywo rośnie. Znasz się na kaktusach i wiesz jak mu pomóc? 2. Jaki jest Twój ulubiony gatunek jabłka? Nawet ich nie znam, ale chętnie poznam. 3. Co jada Winona? Jest psem więc powinna jeść karmę dla psów, a więc mięso. Link do komentarza
Recommended Posts