Yuna Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Em... Zaczęłabym krzyczeć? Co byś zrobił gdybyś na jeden dzień zamienił się w 5-latka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 OMG,BEST DEJ EFER Co byś zrobił gdybyś miał pójść na koncert ze swoją ulubioną postacią a potem z nią śpiewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 już lecę.Oz ma piękny głos i ja też mam nawet w porządku wokal ^3^ Co byś zrobił gdybyś trafił do miejsca w którym jest sam środek wojny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Dawać snajperkę! Co byś zrobił gdyby jedynym pożywieniem na pustyni były ogórki z pieprzem i solą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 mam swoje sposoby... Co byś zrobił gdyby ktoś zaczął przy tobie innym odcinać głowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Najpierw w tył głowy tępym narzędziem, potem przykułabym go to stołu, wzięła tasak noże i chyba wiesz co dalej? Co byś zrobiła gdybym mogła tworzyć jakie chce shipy i one występowały by w mandzę bądź anime :F Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 O odcinaniu głów gadajo... Oglądałbym zapewne, co z tego wyjdzie. Shipy są osom (dopóki nie przekraczają granicy dobrego smaku). Co byś zrobił/a, gdyby za Tobą pojawił się Twój największy koszmar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Nie mam ostatnio koszmarów,a starych nie pamiętam ._. Co byś zrobił gdybyś wpadł do dziury,na której dnie jest świat z twojego ulubionego serialu/bajki/filmu/anime/gry? UP@Przepraszam za tamto,ale nie miałam pomysłu ;-; Za co przepraszasz? Przecież nic się nie stało a ja tylko żartuję ~Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Wyjrzałbym zza dna, pomachał, odwrócił grawitację i wrócił. Podaję dalej, brak pomysłu ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Pobiegła do Leviego i niepozwoliła Mu pracować * Hug mode on!* Co byś zrobiła gdyby Lyra poprosiła cię o twoją ręke? ( dosłownie xD) Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Lyra,go home u a drunk,Lyra plz stamph ;_; Co byś zrobił gdybyś miał za zadanie zabić swoją ulubiona postać w zamian za [tu wstaw swoje największe marzenie]? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Nie zabiłbym go, bo to jest po prostu nierealne. Ale za to na osłodę napiłbym się najprzedniejszego bimbru. Co byś zrobił, gdyby twoja babcia okazała się być wieloletnią współpracowniczką POZu, przemycającą eliksir do krajów w rodzaju Kambodży? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 jakoś nie mógłbym w to uwierzyć. a potem bym się z nią kłócił na temat polityki do końca. co byś zrobił gdyby się okazało że jesteś wnukiem Stalina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Nie dziwiłabym się temu. Serio. To samo, tyle że z Hitlem, nie mam pomysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Teraz to wyjaśnia dlaczego poszłam na Niemiecki xd Co byś zrobił gdybyś miał jechać koleją transsyberyjską? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Wsiadł do biznes klasy Co byś zrobił gdyby jogurt z twojej lodówki postanowiłby oblecieć ziemię w 69 dni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Zjadłbym Co byś zrobił gdybyś zobaczył spadający meteoryt w twoją stronę. ? Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Rzucił w niego przeżutą gumę żeby przykleił się do powietrza Co byś zrobił gdyby Mufasa z króla lwa zadzwonił do ciebie i zamówił 2x gazelę na ciepło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Pegaz Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 -A może frytki do tego? -Co byś zrobił/ła gdyby spangebob celował do ciebie z AK 47 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Wziąłbym Patryka jako zakładnika. Co byś zrobił/-a gdyby wybuchła wojna ludzie kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Zrobiłabym kanapkę Co byś zrobił gdybyś zastał w swoim domu MoCelestię przebraną za banana? Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Krzyknęłabym "Banana power!" Co byś zrobił gdyby... Discord zamieniłby Cię w kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Bym mu chyba głowę wykręciła i nogi z zada wyrwała Ci byś zrobił gdyby to samo co na górze tylko z Luną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Przecież ja jestem kucykiem Co byś zrobił gdyby Celestia abdykowała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Zjadłabym kanapkę Co byś zrobił gdyby wielka Kubańska (?) baba miała za zadanie Cie bronić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się