Radmor Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Fabuła odcinka dosyć prosta, ale bardzo wciąga. A piosenka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Świetny ODC. najbardziej piosenka mi się podobała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Ale weźcie co niektórzy zluzujcie z tymi napisami... Fosiu i Olszak byli przecież na MLK i się zmyli wcześniej, by Wam zrobić napisy. Powinniście to docenić Odcinka nie oglądałem, bo nie miałem jak. Pewno zobaczę w pon/wt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Ktoś napisał, że szkoda że nie było prawie w cale mane 6, odcinki o CMC też są fajne, mi ten bardzo się podobał. Niklas nie musisz czekać do wtorku bez napisów, ale ja wolę po angielsku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Odcinek dobry ale bywały lepsze. Plusy: - A-team music - CMC song - veggie salad - ojciec Rarity łowi ryby i wcina spalone naleśniki? też to zauważyliście? super easter egg, dla takich smaczków warto oglądać MLP Minusy: - mało śmiesznych akcji jak w odcinku z gazetką i plotkami (cakelestia, zamiana ról AJ z Maciem, nawiązanie do TRIXIE itd.), tutaj tego zabrakło - czyżby twórcy usuneli całkowicie Derpy z serialu? Rozumiem że dwópart miałb być epicki i pomienięto tą postać, ale ani w odcinku z pinkie i teraz CMC też jej nie było :( BTW na cholerę wam te listy do celestii? Przecież to najnudniesza cześć odcinka i fajnie że nikt już nie marnuje czasu antenowego na ten nudny element. Tylko wyjątkowo jeden list od AJ był genialny, reszta to zwykłe zapychacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 "Veggie Salad" Ogólnie odcinek ciekawy, miejscami śmieszny. Niektóre pojazdy na tej paradzie były wręcz powalające Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Fajny odcinek mi najbardzej się podobała piosenka i sałataka wegetarjańska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 A ja powiem tylko tyle...Jeijaija Jeijaija Jak dla mnie był tylko jeden minus :Za mało twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Świetny, życiowy odcinek. Nie wiem dlaczego, ale nawet po zakończeniu było mi smutno. Niby wszystko dobrze się skończyło, ale wciąż ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Pisałem już o plusach / minusach, ale zapomniałem o jednym. Może mi pamięć szwankuje ale kurcz... Scootaloo nigdy nie "latała", a w tym odcinku zaczyna odrywać się od ziemi. Natomiast u SweetieBelle ujawnia się magia. Póki co ledwie iskrzy, ale jak tak dalej pójdzie to po dłuższym treningu będzie chodzącym generatorem Tesli. No i ta scena z płaczem (widać, że jej siostrą jest Rarity) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Ten odcinek był... *mmmm* w każdym calu Babs Seed jest super :3 Uwielbiam ją... No i to... Skończyło się zawałem serca. 8D No i piosenka, mruf :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 No i ta scena z płaczem (widać, że jej siostrą jest Rarity) No xD Coraz bardziej się upodabnia xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackOut Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Fajny odcinek: pulsy:- magia kiełkuje w Swetty bell -Proby latania Scot -Dom Swety bell -Piosenka nawiazująca do MCgaviera PInki pie w wozie - Facke CM dla Scot - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 A ja podczas odcinka łudziłem się, że będzie morał zemsty ... A jednak i tak wszyscy kochamy te nasze dziecinne morały ^^ Tak czy siak - odcinek super. Może nie był aż tak śmieszny, ale na pewno ciekawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Napisy http://www.youtube.com/watch?v=u7sAxfUhj6w Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Elegancki odcinek. Są CMC, jest muzyczka z A-Team, jest świetna piosenka i Doctor z gruszką Doskwiera brak Mane6, ale mimo wszystko przyjemnie się oglądało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lead GhøsT Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Proszę tu jest odcinek z napisami :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 No odcinek, jak na razie najlepszy z trzeciego sezonu i piosenka też, oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Piosenka faktycznie fajna... No i darth Babs :muehehe: Nie ma szału, ale źle też nie jest. Ciągle pierwsze dwa odcinki to moi faworyci w tym sezonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Spoko odcinek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Nie ma to jak nowa piosenka ciągle siedzi ci w głowie.... Bad Seed Bad Seed Bad Seed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Przyznam że twórcom udało się mnie zaskoczyć. Motyw ''złej'' Babs Seed, bardzo fajna i klimatyczna piosenka, nawiazanie do ''Bohatera ostatniej akcji'', i motyw z Drużyną A, wiele uroczych scenek z CMC... ten odcinek naprawdę jest super! I wg mnie najzupełniej wystarczy ten odcinek poświęcony CMC w tym sezonie, bo skoro mam 13 odcinków na ten sezon, to lepiej poświęcić więcej uwagi mane6. I tylko jedno mnie bolało - trochę za mało AJ....znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Zgadzam się z tobą całkowicie Ares. Nie wiem dlaczego miałem wrażenie że Sweetie Belle zaczyna zachowywać się jak Rarcia (oczywiście w duchu się cieszyłem bo Rarcia góruje na 1 miejscu wraz z Luną w moim rankingu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Mi się podobałao,że w końcu Scoot robiła coś podobnego do latania i te iskierki z rogu Sweetie One już nie są takie małe,a skoro dzieciom państwa Cake ujawniały się moce w takim wieku,to im tym bardziej powinny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 W końcu znalazłem czas na obejrzenie odcinka Nie powiem nic nowego. Odcinek fajny. Wróce do niego pewno nie raz. Super piosenka oraz pomysł z motywem z "Drużyny A" Nawet ojciec z zaciekawieniem podszedł zobaczyć, co oglądam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się