Linds Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Witam serdecznie wszystkie te osoby, które jak ja próbują znaleźć przydatne informację w tym temacie. Proszę o informację do kogo mam się zwrócić w sprawię noclegów i biletów na MLK? Czy jest już gotowy plan imprezy? Osoby z województwa Opolskiego zainteresowane wyjazdem proszę o kontakt. Aktualnie jadę sam, a z przyjemnością pojechałbym w szerszym gronie. Do zobaczenia na MLK. Pozdrowienia. Pozdrawiam serdecznie wszystkie te osoby, które podobnie jak ja, starają się czytać cały temat, by wyszukać w nich odpowiedzi na me pytania. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Still no schedule and internet site. Son, i'm disappointed... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Rejestracja na MLK otwarta: http://ponycongress.pl/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Poszło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 No to kto się stawi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerstwy Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Oczywiście ja będę Może nie "zgubię" telefonu jak poprzednio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Bardzo mozliwe że będę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Chcę się zjawić, ale zależałoby mi by się zwróciło za bilet i dojazd. Ktoś byłby chętny na obrazki kuców w akwareli? TU i TUTAJ kilka przykładów moich prac Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Ja jak zawsze się zjawie, oczywiście wcześnie jako wsparcie logistyczne (bronibus still alive, Kartuzy, woodstock i Lübeck`a go nie zabiły do końca)tak więc wielkie odliczanie do MLK czas zacząć a ja przypominam przy okazji że nadal są zapisy na pierwszy tom wersji drukowanej Crisis: Equestria PL(best fanfic ever) które trwają do 13.09.2013 Ktoś byłby chętny na obrazki kuców w akwareli?btw: Turoń a ile za taką akwarelke ? Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Trigen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Również się pojawię. Hmm... Jak wygląda sprawa identyfikatorów? Każdy dostanie imienny, czy można zażyczyć sobie np. wpisania tam jedynie ksywki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Na 1 edycji było tak że były to plakietki i można było sobie napisać nick lub imię. Czy w tym roku zrobią inne możliwe że zrobią takie jak było na 1 konwencie. Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez RedBalance12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Ja oczywiście będę. Jeżeli ktoś ma ochotę zobaczyć "takiego wariata" na żywo. Wybieram się razem z osobami z grupy Bronies Opole. Liczę na poznanie przynajmniej kilku nowych fajnych osób i nawiązanie nowych przyjaźni. Turoń piękne prace. Niestety nie widzę nic co nadawało by się dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Ja planuję być, zobaczymy jak to będzie. Na 99% powinienem być i jechać z Katowic. A skoro o tych stronach mowa... Ja jak zawsze się zjawie, oczywiście wcześnie jako wsparcie logistyczne (bronibus still alive, Kartuzy, woodstock i Lübeck`a go nie zabiły do końca) tak więc wielkie odliczanie do MLK czas zacząć Trigen, znajdzie się miejsce dla mnie i dla Justyny? Ja tak jak mówię, powinienem raczej być, Justyna zaś możliwe, że również pojedzie na MLK. Chyba, że z Chrzanowa, czy Jaworzna gnasz prosto do Krakowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Ja jadę, nie wiem ile miejsc jest wolnych, na razie czekam na relacje ludzi Trigen, ile za fanfic? Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez Suchy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Zakładając że pojadę, to ja jadę. Zakładając. że głodni ludzie będą, to (może) wezmę toster. Zakładając, że znowu będzie zakaz picia, to (z pewnością) wezmę cydr Zakładając, że ktoś chce arta, to mu go narysuje oczywiście, zakładając, że dostanę cuś w zamian (w zeszłym roku nie wyekwipowałem się odpowiednio i żyłem dzięki jednej zupce) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Ja jadę, nie wiem ile miejsc jest wolnych, na razie czekam na relacje ludzi Trigen, ile za fanfic?Cena i wszystkie inne informacje są w linku który podałemhttp://crisisequestriapl.blogspot.com/2013/08/crisis-equestria-chaos.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Czyli w końcu co z tymi zapisami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Czyli w końcu co z tymi zapisami?Zapisy, rejestracja (o ile o to pytasz) na MLK są tu http://ponycongress.pl/jeżeli chodzi ci o C:E to patrz wyżej, dałem link, ale dam jeszcze raz,http://crisisequestriapl.blogspot.com/2013/08/crisis-equestria-chaos.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 O co chodzi z tym kuponem przy rejestracji? Kurcze...40zł? No to nie wiem czy na 100% będe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Pole "Kupon" w formularzu, jest przeznaczone dla twórców atrakcji i mediów. Przypominam też, że kwota 40 zł obowiązuje przy akredytacji na miejscu. Dokonując przedpłaty, cena jest mniejsza i wynosi 35zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 W skrócie, dla tych, co twarzoksięgi nie posiadają http://fav.me/d6lsga1 to cześć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Ja mam takie trochę inne pytanie, ale muszę je zadać aby nie pojechać z pustymi kieszeniami, musiałabym zacząć zbierać od dzisiaj więc - jak dla mnie 40zł to za dużo ale jakby podliczyć wszystkie wydatki i wielkość imprezy to...racja. Um,pytanie! Tak, mianowicie - jak mniej więcej będzie z cenami kucowego stuff'u? Ktoś się orientuje? Może ci co byli w tamtym roku? Interesują mnie koszulki, naszywki, kubki etc. Wiecie o co chodzi. Pluszaki odpadają bo jak dla mnie sa za drogie, będę miała bardzo mało kasy bo dostaję 100zł kieszonkowego, 20zł idzie na potrzeby codzienne i jeszcze mam świnkę morską na utrzymaniu, do tego 40zł na sam wstęp i już zostaje mi 40zł na sam stuff, czyli praktycznie zupełnie nic, bo co ja za to kupie? Właśnie obawiam się że wielkie i soczyste NIC. Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Mały update co do atrakcji:Jest nam niezwykle przyjemnie ogłosić, że na imprezie Pony Con-Gress Cracow 2013 (My Little Konwent II), będziemy mieli zaszczyt powitać jako gości specjalnych aktorów podkładających swoje głosy w polskim dubbingu:- Elżbietę Jędzrzejewską (Księżniczka Celestia)- Mikołaja Klimka (Król Sombra)- Grzegorza Kwietnia (Big Mac, Snails, Książe Blueblood)Więcej informacji o Szanownych Gościach można przeczytać tutaj: http://ponycongress.pl/guests.php Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Wow! A można gdzieś znaleźć cały plan konwentu? 40zł za wstęp to ostateczna cena? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thelleo Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Arketz, dokładny plan powinien pojawić się do 20.09 w tym miejscu: http://ponycongress.pl/events.php Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się