Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Ja go chcę. ;_; Ale zagłosuję na Mrs.Octavię... nie mam pojęcia dlaczego xD Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Niech Raindrops dostanie tego Białego Żubra,ja czekam na Maskonura Link do komentarza
Aaaa Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 -Hmmm wygląda na to, że każdy głosuje na kogoś innego...-Um... to jest... to chyba będzie duży problem, o nie! -Ale... yyy... Fluttershy spokojnie! Znam rozwiązanie! -Em... tak? Och to dobrze, bo ja... -Spokojnie, spokojnie... Niech będzie! Biały żubr wędruje do... Airlica! Bo najlepszy argument szedł w jego stronę! -To... chyba uczciwe... -To na 100% uczciwe! A teraz dalej! Cóż to za istota nadchodzi?! -Oto... to Mewa? -Ym... tak, to jest Mewa... bardzo kochana mewa... -I bombardowa... emanuje wręcz bielą... No nic, tak więc... -Kto otrzyma Mewę? Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Może Arjen? Mewa jest taka...morska Link do komentarza
Unbridle Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Jak dla mnie Airlick. Link do komentarza
Aaaa Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 -Hmmm... no i zdania są podzielone... -Um... znów trzeba wybierać? -Co? Nie, nie, nie... mam lepszy pomysł -A jaki... jeśli wolno spytać... -Oczywiście, że wolno! No proszę Cię! A oto mój pomysł: damy po jednej mewie Arjenowi i Airlickowi! -Och! To bardzo dobry pomysł -Wiem! Bo mój! A teraz następny zwierzak! -Um... to nie zwierzak raczej, ale... oto on... -Daaaaaaaaaa heeeeeeeeeeelllllllll? -Ym... to jest... -Da Fuuuuuuuuuuuuuuu? -Nie... to jest... -Waaaaaaaaaaaaaaaat? -Um... to... -Keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? -Ym... -Co to jest? -To jest mały Orc... Bardzo pocieszny... znalazłam go takiego biednego i małego i zwyczajnie... nie mogłam nie przygarnąć! Och, biedaczek... ale teraz musi znaleźć dom... -Yyyy... dobra... to... szukajcie... domu... dla... tego... Oo Link do komentarza
Aaaa Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 -No, no, no! Dziecko urocze, ale jak dorośnie... -Um... myślisz, że będzie źle? -Hue hue hue. Będzie bardzo spoko, wierz mi na słowo! -No... dobrze... niech będzie... -To co jest następnym zwierzątkiem? -Będzie to... um... takie coś... -Wooooooooo! Czyż to nie Żyrafa?! Piękne zwierzę! -Zgadza się. To żyrafa, ona jest... um... bardzo miła, ale musi mieć wysokie drzewa... -Hmm... No to kto ma wysokie drzewa (lub coś innego) i będzie się opiekował Żyrafą? Decydujcie! Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 EverTree? On jest drzewem, a żyrafy chyba lubią drzewa. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 EverTree,tak EverTree będzie najlepszym wyborem. Link do komentarza
Wilcza Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Hmm... też jestem za EverTree. Link do komentarza
MannequinGesture Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Umm...Może EverTree to dobry wybór, ale...umm...Myślę, że psiokotka zasługuje na jakieś zwierzątko . masz ode mnie kotka xD Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 EverTree! Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 szkoda ze ja wogule nie dostalam w tej zabawie zwierzontka 1. W ogóle*. 2. Jedna emotka wystarczy. ;x Jestem za EverTree. Link do komentarza
Szary Pegaz Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 EverTree (: Link do komentarza
źrebaczek Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 EverTree xD Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 - Żyrafa wędruje do użytkownika...umm...EverTree. Czy to...umm...dobry pomysł? - Oczywiście że tak, nie mam żadnych obiekcji. - W takim razie, teraz nowego domu szuka...umm....Struś! - Fajny ten struś. Wiesz może komu go podarować? - Umm...no...nie wiem. Pomożecie nam? Link do komentarza
BiP Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 SPIDIvonMARDER Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 SPIDIvonMARDER Link do komentarza
Aretra Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 JA CHCĘ STRUSIA! Głosuję na Spidi. Link do komentarza
Cassidy Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Spidi jedno głośnie.Spidi jedno głośnie. Link do komentarza
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Spidi Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 SPIDIvonMARDER. Link do komentarza
Recommended Posts