Dżuma Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Aby nie cierpieli ci których kocham :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 W czasie końca świata cierpią wszyscy :3 Niestety, układu że oni ciepią, a oni nie nie można sobie wybłagać :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Moja wymarzona apokalipsa powinna odbyć się w rytmach AC/DC najlepiej Highway to hell a jej punktem kulminacyjnym powinno być widowiskowe rozdarcie czasoprzestrzeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 W czasie końca świata cierpią wszyscy :3 Niestety, układu że oni ciepią, a oni nie nie można sobie wybłagać :3 Kath, polemizuję! :qKFPC: Zasadniczo to wszystko co tutaj piszemy to spekulacje, nikt nic nie może wiedzieć, to tylko nasza chora imaginacja. Może da się? However, do inwazji zombiów Amerykanie przygotowują się od lat, więc to byłby najwyżej koniec Europy, Azji, Afryki, Australii niekoniecznie, bo to za duże zadupie, Antarktydy też nie, bo tam nie ma co wstawać z grobu. Mnie by się podobał sąd ostateczny w wykonaniu kucykowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Kalendarz majów się skończył... ogłaszam rozpoczęcie kalendarza czerwców. A wymarzona apokalipsa? Emm... "FUN, FUN, FUN, FUN..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Wymarzona apokalipsa? "Armagedon" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 to już jutro !! :DD zombie szykujcie się na śmierć :DDD [w tle słychać przeładowanie strzelby] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Wiecie co by było najśmieszniejsze? Gdyby wszystkie elektrownie zgadały się i o 12:12 wyłączyły jednocześnie prąd na kilka minut (minutę przed tym można by dorzucić syrenę alarmową). U nas przeszło by pewnie bez echa, ale w USA? Totalna panika... Już widzę miny tzw "prepersów" biegnących w panice do swoich schronów wybudowanych pod domem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byaku Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Wojna atomowa, która wyniszczy ludzkość + mała domieszka mutacji zwierząt i nieumarłych-umarłych. Mam nadzieję, że doczekam się apokalipsy.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Czuję się zawiedziony...nie nastała apokalipsa zombie, wojska equestrii nie najechały naszego świata a wielki zderzacz hadronów nie stworzył czarnej dziury...ta apokalipsa to ściema...i co ja teraz zrobię z tymi głowicami nuklearnymi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 wymarzona apokalipsa? PONYKALIPSA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulquiorraschiffer0420 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Ja mam tylko jednego pomysła na apokalipsę - Niech przybędzie Celestia, i wszyscy ci którzy nie wierzą w kuce zginą a ci którzy wierzą zostaną przetransportowani do Equestrii i zamienieni w kuca jakiego chcą (rasę). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Ja mam tylko jednego pomysła na apokalipsę - Niech przybędzie Celestia, i wszyscy ci którzy nie wierzą w kuce zginą a ci którzy wierzą zostaną przetransportowani do Equestrii i zamienieni w kuca jakiego chcą (rasę). Troszkę bez sensu... Masowy, bezsensowny mord dzieci i dobrych ludzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulquiorraschiffer0420 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 To zmieniamy - przemiana musem na kuce. Niech będzie humanitarnie. Ale ci co wierzą mają lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joasiq Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Przedostanie się Derpy do wymiaru ludzkiego i koniec świata... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Zgadzam się z przedmówcą, uruchomi elektrownie atomową i BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMM! Wszyscy leżą, trupy. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 A ja bym chciał apokalipsę zomponies(tylko się dowiem co to jest). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Dla mnie najlepszym końcem byłoby coś w stylu TCB. Czyli ludzie nie powstrzymują bariery/sami się zabijają i kłócą, kto ma rację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Czytał ktoś "Pod Kopułą" Kinga? Jak sobie wyobrażacie takie coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Coś w stylu apokalipsy Zombie albo post atomowej planety ziemi xD. Ogólnie i tak ludzie by byli w du*ie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Jestem przeciętny, więc jedyna apokalipsa, która mnie interesuje to zombie apokalipsa Chyba, że żyłbym w dalszych czasach, bo wtedy typu Fallout'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Apokalipsa? Wymarzona? A to ja myślałem że jestem chory Do umierania mi nie śpieszno. Ale jeśli już musiał bym wybierać... Apokalipsa Zombie? Chowanie się i tak dalej. Maybe? Meteoryty, uje muje dzikie węże? Maybe. Inwazja Żniwiarzy? I bohaterska obrona swoich domostw? Yep. To "najlepszy" scenariusz apokalipsy. Może to dlatego że jestem fanboyem ME... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladimir Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Niech woda zaleje ziemie bo wtedy tam gdzie była woda będzie ziemia. Logicze milordzie, nieprawdaż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Wymarzony koniec świata? Kierowcy zaskakują zimę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Oczywiście apokalipsa zombie rodem z KF. Łoj not gut for soldżer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się