Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 Jedyna zebra-szamanka w całej Equestrii też zasługuje na swój temat! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 Tarreth, czy była podana informacja, że Zecora jest jedyną zebrą-szamanką w Equestrii? Nie żebym się czepiał, ale jestem ciekawy czy jest to w 100% potwierdzona informacja czy tylko duże prawdopodobieństwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2011 Prawdopodobieństwo. Zresztą nie chwaliła się innymi szamanami w okolicy a i sama Equestria nie wygląda na kraj z wierzeniami szamanistycznymi ^^ Dlatego to przypuszczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Faktem jest też to, że tylko Twilight wiedziała że Zecora to zebra ^^ Reszta w ogóle "czegoś takiego" nie widziała. Według jej książki zebry pochodzą z dalekiej krainy. Hmm... Ciekawe czemu Zecora wybrała akurat Las Everfree na miejsce zamieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 Ja wiem: Dużo ciekawych roślin jako składniki do eliksirów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 I pewnie też dlatego, że ten las jest taki dziki. Pewnie chciała żeby nikt jej nie przeszkadzał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 Znalazłam coś takiego: Ten falujący dym na samym dole przypomina mi pięciolinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 Hmm, wywar z/dla Octavii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 bardziej obstawiam że to może być symbolika tego że gdy ona gotuje to śpiewa/recytuje ludowe wiersze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 albo rysując w ps nie miał innych pędzili : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 7, 2011 Share Napisano Grudzień 7, 2011 Co tu tak pusto? Trzeba odkurzyć ten dział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 15, 2011 Share Napisano Grudzień 15, 2011 Ehh...no niestety obrazek jest za duży więc dam linka http://monikaeliza.deviantart.com/favourites/?offset=72#/d40g8b4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Grudzień 15, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2011 Czy tinypic.com tak boli...? =.= Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Grudzień 15, 2011 Share Napisano Grudzień 15, 2011 Zecora jest jedną z moich ulubionych postaci, jeśli nie ulubioną zaraz po Rarity i Discordzie Chciałbym, żeby była pokazywana częściej (chociaż i tak była już w 3/10 odcinkach II sezonu - Luna Eclipsed, Cutie Pox oraz Secrets of my Excess, więc całkiem nieźle ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Grudzień 17, 2011 Share Napisano Grudzień 17, 2011 Czy tinypic.com tak boli...? =.= tinypic odstrasza wpisywaniem captchy dlatego od teraz korzystam z http://imgur.com/ ja dla mnie najszybszy hosting obrazków + edycja ich rozmiaru + grupowanie obrazków w galerię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 17, 2012 Share Napisano Styczeń 17, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Luty 10, 2012 Share Napisano Luty 10, 2012 Że też nikt nie zapodał... http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2012/040/e/4/nightmare_zecora_by_giuliabeck-d4p59rk.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Czas odkopać temat! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 hmm... tak mnie zastanawia: ona jest z nią w ciąży czy ją zjadła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Zjadła pewnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts